|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
This shutdown was initiated...
Poruka je This shutdown was initiated....NT Authority System.......remote ccntr...protocol..termineted...........nešto u tom stilu pojavi se samo kad sam online i ugasi računalo za 60 sekundi.. provjerio antivirus i anti spyware..ništa...dogodi se bilo kad za 5, 10 ,x minuta na vezi.........odspajanjem modema nakon pojavljivanja poruke sistem se ne ugasi nego se win beskonačno pokušavaju odjaviti.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
hm...znam da je virus bio jedan takav... uglavnom, probaj kad ti pocne odbrojavat: start->run upisati "shutdown -a" bez navodnika...to bi trebalo zaustaviti odbrojavanje... a sad, ja mislim da je virus, al je to star tako da mislim da bi ga antivirusni program nasao...:confused: Koji AV imas? probaj sa nekim drugim koji je update-an Mozda si si windowse shebo...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
mislim da je bilo shutdown -0 ? uglavnom mislim da ce se netko javiti sa tocnim infom ![]()
![]() |
#5 |
Moderator
|
![]() |
#6 | |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
http://tinyurl.com/9rddt http://tinyurl.com/a8wsd
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Moderator
|
![]() |
#9 |
Premium
|
Sasser worm fix tool 1.04 nije našao ništa........pregledao sa Microsoft malicious software removal tool ....isto ništa...izgleda da nisu ti stari virusi..ni u registriju nema zapisa gdje ih ostavljaju npr blast i sasser..... maloprije pokušao napisat ovu poruku ali opet isto..nije pomoglo pisanje SHUTDOWN-A u komandnoj liniji ...sumnjiv mi firewall ..sad sam izbrisao Kerio PF 4.2.3 i instalirao Zone pa ću vidit.... Zadnjih godinu i po koliko je trajala prethodna instalacija WIn sam koristio kombinaciju Kaspersky i Sygate PF i sve je radilo Ok...ali šta ću kad nemam mira pa odlučih probat neku drugu kombinaciju Antivirusnog i firewalla...... Evo trakavica od poruke i još ništa..valjda dobar znak.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Banned
Datum registracije: Jan 2005
|
odi u administrative tools i tamo isključi RPC |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
|
Otkad sam stavio Zone alarm firewall. problem je nestao.......U servisima se RPC automatski starta a o njemu ovisi cijela gomila drugih servisa pa ga zasad neću isključivati....ali mi se čini da se problem mogao riješiti na način da se u opcijama RPC servisa pod tabom recovery odabere neki drugi postupak pa u slučaju pada RPC servisa ne bi dolazilo do restarta kako je podešeno po defaultu........... |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
|
DA tamo su 4 opcije..restart the computer (default) i slijedeće tri....restart the service.....run a program....take no action.. stavi se take no action i komp se u slučaju pada servisa nerestartati......a može se u slučaju ostavljanja defaultne opcije (restart the computer) podesiti da to ne radi nakon minutu nego se stavi duži period npr 60 min pa se može normalno nastaviti raditi jer će komp izbaciti poruku da če se restartati tek nakon 60 min ili koliko se već stavi.............pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
ej i ja samimo isti problem.... kad ti pocne odbrojavat brzoklikni na sat u trayu i pomakni vrijeme za nekoliko sati unatrag, onda ti odbrojavanje nece biti 60 sec nego onoliko koliko si vratio sat ,uglavnom dovoljno da se rjesi problema. onda downloadaj neki antivirus (gore ponudeni) i apdejtaj ga , skeniraj hard i ako nade remove. meni je uspjelo |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|