|
![]() |
#26221 | |
Laughing Man
Datum registracije: Sep 2005
|
Outside the wire Slobodno preskočite...
![]() |
![]() |
![]() |
#26222 | |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
https://youtu.be/mfhAC2YiYHs https://youtu.be/3viYcYPRdu4
![]() |
![]() |
![]() |
#26223 |
Bot Maker
Datum registracije: Dec 2005
|
Cek, znaci u filmu spomenutom, svi ovi u pentagonu, svi ovi piloti neznaju sto je na video, ali neki random YouTuber koji ganja klikove je to debunkao? Tu netko laze, ali je veliko pitanje tko i zbog cega. Outside the wire nebi ni stapom dirnuo.
![]() |
#26224 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Nisam još nigdje čuo da su tiktak i ekipa negdje dobro debunkirani, a video-e sa jubitu izbjegavam gledati jer tamo ima hrpa svega i to je imo teško razvrstati u fake/no-fake. Pogledajte unidentified s01 ko nije (s02 nisam još pa neznam kakva je). BTW James fox me uveo u ufo tamo negdje pred 10ak g sa njegova prva 2 dok-a. To pogledajte. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26225 |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Ne ulazim u to tko je u pravu (jer znam da nismo sami ![]() U svakom slucaju je fora dokumentarac, makar sam ih se nagledao pun klinac slicnih jos od djetinjstva.
![]() |
![]() |
#26227 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Peter Jackson nam priprema novi nastavak LOtR-a https://wegotthiscovered.com/movies/...y-development/
![]() |
#26228 |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
Izgleda da nije nastavak jer LODR saga je završila sa zadnjom knjigom. Svjedno interesantno. Al' komentari su lol: "Multi-ethnic elves, multi-gender elves, body dismorphic elves, the sky is the limit!" ![]() Sent from my Moto Z3 Play using Tapatalk
![]() |
#26229 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Zadnjih dana pogledao: Dune (1984) - ne znam što reći. Ok film, očekivao više. Ali dosta dobro još to uvijek sve izgleda s obzirom na godinu. Ima ocjenu nešto višu od WonderWoman, a bolji je barem duplo. Veselim se novom Dune-u, vidim da će biti gotovo isti, samo remake. Bar ću imati što uspoređivati. I htio bi da bude bar jedno 2.5h ako ne i 3, pa da imamo što gledati. 6.5/10 American Beauty (1999) - meni odlična, gledao ga sada nakon dugo godina, meni baš onako, dobro sjeo. 8/10 The Exorcism of Molly Hartley (2015) - naletio na TV-u, smeće. Nije mi jasno, kako netko od Exorcista može napraviti tako mlaku vodu. 3/10 Citiraj:
S konja na magarca i to dobrano. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26230 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2021
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26233 |
Premium spammer
Datum registracije: Aug 2010
|
Veceras je pao: https://www.imdb.com/title/tt0088847/ The breakfast club (1985) Zabavan film, za pogledat i uzivat dao dusu. Nema komplikacija, nista nije nabrijano. Solidna sedmica od deset ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26234 |
Master Of Disaster
Datum registracije: Nov 2002
|
Pogledao sinoc Motherless Brooklyn (2019) film cista sedmica, s gustom sam ga pogledao. pogotovo Nortona sa Tourettovim sindromom koji nije klasika: "kur**, pi***, gu****, sisa" psovanje.
![]() |
#26237 |
Premium
Datum registracije: Sep 2018
|
Odgledao sam do kraja ali me radnja jednostavno izbacivala iz tračnica. Nikako uhvatiti iritam filma. Neki filmovi mi zadaju dosta problema. Recimo, i to je najgori mogući primjer, Brick. Dakle, vidim da je kvalitetan film ali ne ide u glavu da ga hebeš. Gledao sam ga 3-4 puta ali neće pa neće. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26239 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Ponovno pogledao They Live. Koji je to nenadjebiv film ![]()
"When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story." - Barney Stinson Zadnje izmijenjeno od: Mar. 24.01.2021. u 13:14. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26240 |
Premium
Datum registracije: Sep 2018
|
Čitao sam da je jedan od najlegendarnijih one linera (I came here to chew bubblegum...) Piper izbacio iz glave na licu mjesta. Što sam podebljava tvoj komentar. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26245 |
Premium
Datum registracije: Aug 2014
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26246 |