|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Programi se ne pokrecu
Alo pozdrav svim cijenjenim kkorisnicima podforuma fuckin Problemi. Kupio si i slozio asrocka 939 dual i na to 3200. i instaliram 32bitne windowse na nj xp sp2, i pola toga mi ne radi. Ne mogu pokrenuti niti jedan program iz control panela. Pola instalacija novih programa ne radi. Stvarno ne znam od kud da krenem, tako nesto u zivotu nisam vidio. Nemam virus, jer nisam spojen na net s njim. Molim da mi date nekoliko sugestija wtf sto da radim, jer sam izgubljen. Ne znam, u biosu nisam nista dirao. Notepad ne mogu pokrenuti ![]() ![]() Svaku sugestiju cu cijeniti, nek ih bude sto vise! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
napishi koju optiku i koje diskovlje imash. asrockica je osjetljiva na "krivo " ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Imam sigejt pata HDD od 80GB i DVD pržilicu od Samsunga (mislim). Oboje su na odvojenim ata kablovima. đKupljenim u HGŠ.., jel bitno dal je kraj kabla spojen s diskom, ili moram na sredinu pata kabla? Kak to mislis "krivo":confused: |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
spoji na sredinu. i to dozivjeh. nego, ajde probaj ih staviti i sve na jedan kanal (cisto da vidish sto ce se dogoditi). hdd master, optika slave. pogledaj po biosu dali so boot opcije dobro podeshene takodjer. pod "krivo" sam mislio na to, da ako plochi ne pashe da su uredjaji na taj nachin spojeni, onda je no good. sporo boota. ![]() e.t. je imao manjih problema sa time, ali smo brzo rijeshili, na srecu sebi sam iz prve pogodio dobitnu kombinaciju, a imam 4 uredjaja. ![]() no bez obzira na sve, zadovoljan sam plochom. ![]()
![]() |
#7 |
Premium
|
I da--- opet se potvrdila ona stara "ako želiš da nešto bude kvalitetnoo napravljeno, napravi to sam". Naime, mom bratiću sam ostavio inst win, te on nije formatirao disk koji je prije bio upotrebljavan, te je stavio win samo na instalaciju preko starih. ![]() Problem riješen formatiranjem diska, i ponovnom inst win. Tak sam sretan što napokon sve radi da ću se rasplakat. Ovo mi je prvi složeni komp u životu. Premda sam uvijek bio informiran o konfama i kompatibilnosti, uvijek sam kupovao gotove konfigutracije. I nakon mjesec dana problema sa svime i svačime to stvorenje radi-I napokon cu imati SIG:clap: ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|