|
![]() |
#1 |
TK
Datum registracije: Mar 2004
|
Pitanje o 2,4c intel i clockanju
U sigu vidite sve. Klokao sam na 3,0 znači fsb na 250. Testiram sa prime95. Omjer fsb:memorija je 5:4 odnosno množi se 250x1,66=415Mhz. Da bi radilo stabilno morao sam memoriju stavit na +0.2V jer na +0.1 je pao nu prime95. jel čudno to da kada sam imao omjer fsb:ram 1:1 i proc na 2,8GHz znači ram je radio na 466 onda mu je bilo dovoljno +0,1 a latencije su bile iste dok sada na 415 mu treba +0,2.
![]() |
#2 | |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Re: Pitanje o 2,4c intel i clockanju
Citiraj:
![]() ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#3 |
TK
|
Procu nisam on mi je na 1.5 podešen u biosu mada u cpuz piše 1.584 što padne s opterećenjem malo ali nisam mijenjao sa 2.8 na 3.0 cpu (možda bi radilo i na manjoj voltaži to sam od oka stavio i radilo je pa sam ostavio) tak da neznam zašto ali nadam se da nije puno za memoriju +0.2 (doduše moja ploča više ni nemože za memoriju) u everestu piše DIMM 2.74V
![]() |
#4 | |
Registered User
Datum registracije: Dec 2004
|
Re: Re: Pitanje o 2,4c intel i clockanju
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
TK
|
Re: Re: Re: Pitanje o 2,4c intel i clockanju
Citiraj:
![]() |
![]() |
#6 | |
Registered User
|
Re: Re: Re: Pitanje o 2,4c intel i clockanju
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Registered User
|
Ma koda je bitno, nece memoriji nis bit nit od 0,1 niti od 0,2 :clap: Samo vozi :burn: |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|