|
![]() |
#1 |
Proud Acer 5920g owner
Datum registracije: Dec 2005
|
BSOD i nv4***.dll
Opet problemi... ![]() Komp mi izbacuje bsod... zbog nv4(nešto).dll (nešto, ne stignem pročitat) Probao sam 4-5 različitih drivera za grafičku... no ni jedan ne pomaže... Inače konfiguracija je: asrock dual sata s.939 amd64 3200+ venice leadtek a400 6800 ultra 256mb ddr giga rama, twinmos Koji su najstabilniji driveri za nvidia grafičke? Kako da riješim ovaj problem?
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
To nv4 ti je nešto od nvidia drivera.Deinstaliraj drivere od grafe i počisti sa Driver cleanerom pa stavi 82.12,ti su zasad the best.A kad ti komp izbacuje BSOD,kad nešto igraš,radiš ili bilo kada,jesi olabavio latencije,spustio clock ako clockaš,provjerio temperature? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
probaj mozda sa 81.95, meni rade stabilno. prije toga stare drivere "ocistiti" sa driver cleaner-om. (veki je bio brzi, escuse mua ![]() ako zelish vidjeti sto ti javlja bsod, prije nego sto odleti, odi na system properties --> advanced --> startup and recovery pa pod system failure iskljuci restartanje nakon crash-anja. nakon toga ce se BSOD zadrzati na ekranu.
![]() |
#4 |
Proud Acer 5920g owner
|
Prvi put mi se problem pojavio pri igranju call of duty 2, a kasnije nije uopće htio da ga pokrene. tj. pokrene igru, ali nema slike, a zvuka ima. Promjenom drivera pojavio se meni ali s puno artifakta... Kartica nije bila klokana, nit je išta na kompu bilo klokano... Da nije kartica otišla u vječna lovišta? I koji su drajveri na kraju najbolji? Jel može koncenzus? ![]()
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
Probaj i jedne i druge ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Proud Acer 5920g owner
|
Ništa nije pomoglo... jedino format i novi winxp... hvala microsoftu i nvidiji na stabilnosti kompa... e da, i hvala T-comu na usranom pingu... Hvala svima na savjetima...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|