|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
cd rom
Izgleda da nemam sreće sa cd romom. Radi se o LTN 382 za kojeg nisam našao drivere. Biosi i Win (98) ga prepoznaju ali kad stavim cd, ne pokrene cd nego izbaci ovo: D:/ is not acessible The device is not ready promjenio sam IDE kabel ista stvar. Da li možda ima kakve veze napajanje s time jer mi je jedan molex valjda izgorio jer ne radi (probao sam na njega spojiti hard i cd rom,, ne rade, a na drugim molexima je sve ok) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
PC Ekspert
Datum registracije: Jan 2004
|
problem
molex ti ne moze izgorit jer je spojen diretno na izlazne napone na napajanju sto ce reci da ako ne radi jedan ne rade svi . i malo je veci kvar , osim ako nemas dual railove na napajanju ili se zica otspojila unutar napajanja , ali mislim da to nije takvo napajanje i da nije taj kvar.. Problem je da molex ne dobiva kontak mozda su metali u konektorima u molexu malo spigani pa gube kontakt. Kaj se tice cd moze biti da je zmazana laserska glava pa ne moze procitati cd. jer se vrti CD i lampica jer svijetli kad stavis u cd u cd drive i onda stalno pocne svijetlili ili se ugasi
Soltek SL-K8AN-RL@A64 3000+ GeForce FX-5950 Ultra@500/950 512 MB Apacer CL3 160 GB PATA@Seagate Baracuda Asus DRW-160P Xerox XL775 LCD - 17 SUN GDM20D10 - 20 DAT - Archive Pyhton SCSI CHIEFTEC BIG TOWER DA-D1WD COOLERMASTER 550W - RS-550-ACLY UPS - Best Power Server Fortress 2KVA |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
|
|