|
|||||||||||
|
|
#52141 | |
|
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
Sve isto, samo druga boja http://neostar.hr/rabljena/detalji360?uvjet=17477 Ima nešto sitno preko 50k km. Nikakve senzore ni kamere, ali ima one gmizave žmigavce otraga na koje se orose svi VAG ljubitelji u obližnjoj birtiji Tu su još krom umetci na branicima koji lijepo izgledaju u kombinaciji s crvenom bojom i LED stražnja svjetla...Očekivao sam takva svjetla i žmigavce naprijed, ali jok ![]() Kao da si uzeo dva različito opremljena auta, prepolovio ih, pa spojio jedan prednji i drugi zadnji dio. Čak nema ni DRL napravljene u traci nego diodu po diodu. Nikakve grijače nemam osim onih za kabinu i gorivo, ali hej, imam 18 tipki na volanu, koje su takav višak i imaju tako čudan raspored da prvo moram pogledati u volan i naći ono što mi treba, jer ne mogu napipati u vožnji. No ok, na to se čovjek navikne s vremenom. Za korištenje adaptivnog tempomata ti treba poseban tečaj, jer je sve neintuitivno napravljeno, a zna se da nećemo uzet upute u ruke. Ovo mi je isto pri vrhu favorita što se logike tiče. Lijeva strana volana ima kontrole za tempomat. RES, SET, ON/OFF, +, - i tipku za aktiviranje podešavanja razmaka adaptivnog tempomata. Poprilično lako za shvatiti, jelda. Postigneš brzinu, stisneš SET, povećavaš i smanjuješ s + i -. Skužiš da se nešto čudno događa jer + i - povećavaju brzinu za 10 km/h po jednom pritisku. Upitnici iznad glave. I onda sasvim slučajno dok je tempomat bio upaljen stisnem SET ili RES i skužim da te dvije tipke također služe kao + i -, ali u koracima od 1 km/h. Kome treba tempomat s koracima od 10 km/h kao defaultna opcija na tipkama + i - Megane je sve za tempomat imao riješeno s dvije tipke desno, dvije lijevo, i kompletnim upravljačem za multimediju i telefon iza volana, taman gdje ruka pada. Šteta što je osim toga katastrofalan na polju interijera. Odvojili su volume i prev/next tipke. Logično bi bilo da je volume desno na volanu...eeee nije. Lijevo su ga stavili i bez gledanja prebacim par pjesama umjesto da pojačam, jer je svugdje volume na desnoj strani...samo ne ovdje. Čudno mi je nizak. Nisam nešto pretjerano visok, i pored njega se osjećam ogromno. Gepek dosta manji nego kod Astre, ali praktičniji od Meganeovog, koji je dušu dao za dobiti išijas. Lijepo se vozi, ali je motor u unutrašnjosti glasan za popizdit. Megane je najtiši bio, V40 i Astra su nešto glasniji, ali ovo je tiho samo dok stoji. Sve osim toga... Tomo Vinković
Zadnje izmijenjeno od: 1v@n. 22.10.2020. u 02:44. |
|
|
|
|
|
|
#52142 |
|
Premium
Datum registracije: May 2006
|
|
|
|
|
|
|
#52143 |
|
The mighty pirate
|
|
|
|
#52144 |
|
Premium
Datum registracije: May 2008
|
|
|
|
|
|
|
#52145 | |
|
The mighty pirate
|
Citiraj:
![]() Kako sami sebi mogu hraćnuti u usta, kad BMW s ovim nema veze. Na 5:27 mi je favorit
Zadnje izmijenjeno od: 1v@n. 22.10.2020. u 10:33. |
|
|
|
|
|
|
#52146 |
|
Premium
|
|
|
|
|
|
|
#52147 |
|
The mighty pirate
|
X1, X3 i X5 su ti na 20-ak cm razlike u dužini jedan od drugog. X1 je daleko veći nego što izgleda Usporedi si dimenzije auta koji te zanimaju ovdje https://www.automobiledimension.com/car-comparison.php Prvi X5 (E53) ima 4.66m. Trenutni X1 ima 4.44m Za 5 ljudi je sigurno knap, to nema dileme, ali da je mali, nije ![]() Tebi treba izumrla klasa, minivan. auto s 3 jednako velika sjedala straga ![]() Espace Initiale? https://www.autoscout24.de/angebote/...dtsrc=listPage
Zadnje izmijenjeno od: 1v@n. 22.10.2020. u 10:37. |
|
|
|
|
|
#52148 |
|
Premium
|
Ako, onda S-Max ili eventualno Sharan. Nesto ne volim te Francuze a ni minivane ![]() |
|
|
|
|
|
#52149 |
|
Premium
|
|
|
|
|
|
|
#52150 | |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2002
|
Citiraj:
|
|
|
|
|
|
|
#52151 |
|
The mighty pirate
|
Da je tako izgledao, ne bi se toliko pričalo o njemu. BMW trlja ruke jer je i negativan publicitet...publicitet. Prodavat će se jednako na što god da liči jer ljudi većinom danas takav auto kupe iz razloga da budu primijećeni, a ništa danas ne vrišti VIDI ME više od M3/M4 Sve što su napravili je da liči na prošlu generaciju. Definitivno mi je ljepši, ali što ti to znači kad će tih kitova prodati samo nekolicini entuzijasta koji su kupili BMW, a ne magnet za pozornost @elven - šaljem ti na pm jer ne znam na što misliš, pa da ne zakrčimo temu samo s golfom
Zadnje izmijenjeno od: 1v@n. 22.10.2020. u 11:56. |
|
|
|
|
|
#52152 |
|
Registered User
Datum registracije: Sep 2019
|
|
|
|
|
|
|
#52153 |
|
Premium
Datum registracije: Dec 2012
|
Ta prokleta Francuska elektronika, jučer ispred mene Kangoo koči ko budala, štop svjetla mu ne rade uopće. Skoro sam se zabio u njega, na svakom drugom tom starijem renaultu, peugeotu bar jedno svjetlo ne radi ili kad pali žmigavac blinkaju svjetla ![]() |
|
|
|
|
|
#52154 |
|
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Zna često masa izgoriti pa bude šou sa svjetlima. Meni na cliu izgorila na oba stražnja fara pa sam zalemio masu fara na kabel direkt. Od tada nikakvih problema. |
|
|
|
|
|
#52155 | |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2002
|
Citiraj:
|
|
|
|
|
|
|
#52156 | |
|
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
Razlika između X1 i X3 mi nije neka ako gledamo unutarnji prostor. Je, veći je X3 al ništa dramatično. X5 je već priča za sebe.
|
|
|
|
#52157 | |
|
Premium
|
Citiraj:
![]() Ne znam, neka sada F11 neko vrijeme jer mu ne mogu naci dostojnu zamjenu a da ne budem bas puno na gubitku i u izdacima. Tko zna sta ce meni pasti na pamet za dvije godine. |
|
|
|
|
|
|
#52159 |
|
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
Ovo je najveća glupost napisana ovdje na forumu. a ima ih gro. Kia već godinama grabi naprijed sa kvalitetom, švabe ih smještaju na prvo ili drugo mjesto, a peugeot je oduvijek bio poluproizvod koji kupuju žene zbog dizajna. A mehanički su na razini zastave iz kragujevca. |
|
|
|
|
|
#52161 |
|
Registered User
Datum registracije: Sep 2019
|
|
|
|
|
|
|
#52162 |
|
Banned
Datum registracije: Oct 2005
|
|
|
|
|
|
|
#52163 | |
|
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
.. Čovjek uči dok je živ Peugeot/citroen je jedno od najvećih govana koje mozes kupiti. Oni i fiat . Ali nađe se uvijek netko ko kaze - meni dobar. Na tog jednog uvijek dođe vojska onih koji kazu - smeće ![]() |
|
|
|
|
|
|
#52164 |
|
Premium
|
|
|
|
|
|
|
#52165 | |
|
NITKOV
|
Citiraj:
No u principu ne kužim potrebu ljudi da pljuju neku marku. U 99% slučajeva ju ni ne voze. Vodim se po principu ak je meni nekaj dobro, kaj to kog boli briga zašto sam ga kupio. Kupljen mojim novcem. Isto tak me ne dira što netko drugi kupi i vozi za svoje novce. Al nismo svi isti, tak da bu toga dok je svijeta...
|
|
|
|
#52166 | |
|
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Citiraj:
Vozimo cijela familija i ja hyundaie, rade masu km, jeftini su, jeftini su dijelovi i lako dostupni, rijetko se kvare, puno opreme za malo love. |
|
|
|
|
|
|
#52167 |
|
NITKOV
|
Božesačuvaj da bi vrijeđao. Meni nebi bio prvi izbor nikako, no ako je tebi dobar, tko sam ja da sudim. Ja ću to isto reć i za BMW-a i VW, pošto su moja iskustva s njima odlična, no nać će se tisuću njih koji će ih popljuvat. Jbg...
|
|
|
#52168 |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2019
|
Da automobili nekog proizvođača uopće ne valjaju taj proizvođač bi brzo propao ali eto vidimo da svi i dalje proizvode automobile. Evo ja također nikad ne bih kupio Fiata a na poslu jedan Punto i Doblo trpe svakodnevnih desetak hladnih paljenja i vožnju od po par stotina metara, ponekad 2km u komadu a valjda jednom mjesečno u komadu 20km. I to ih vozi desetak različitih ljudi. Evo auti su stari prek 10 godina i dalje idu. Po mojim kriterijima nisu dobri ali eto bez pogovora i uz tu i tamo koji manji kvar obavljaju svoju funkciju. Isti teror prolazi i jedna Dacia Sandero i to je po meni toliko loš auto da je to nevjerojatno ali eto, obavlja svoj posao već nekih 5 godina. |
|
|
|
|
|
#52169 |
|
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Ma šalim se ja, svatko ima pravo na svoje mišljenje, samo me zanima ima li nekih argumenata zašto tako misliš? |
|
|
|
|
|
#52170 | |
|
Registered User
Datum registracije: Mar 2016
|
Citiraj:
Sad stalno gledam C4 Cactus i nećkam se, prvo mi je ta plastika bila ružna sa strane, ali što je više vremena prošlo to mi se više sviđa. Zadnje izmijenjeno od: Exomaniac. 23.10.2020. u 10:08. |
|
|
|
|
![]() |
|
|