Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 20.10.2020., 21:43   #52111
xlr
49%winner
Moj komp

xlr's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Gledam na netu slike i svima ta prozirna cijev ide dole negdje oko kompresora klime. A vrag me odnio, kad gledam kraj te cijevi izgleda kao da negdje mora biti utaknuta

Primjer s neta za isti motor
https://a.d-cd.net/743c169s-960.jpg
Staro 20.10.2020., 21:47   #52112
TomG
®

TomG's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
https://www.skoda-auto.de/news/news-detail/enyaq

Meni je bomba. Volim nekako te skode inace iako nitko nikad nije imao skodu u obitelji.
TomG je offline   Reply With Quote
Staro 20.10.2020., 21:55   #52113
strgani
Premium

strgani's Avatar

Datum registracije: Oct 2008
Pokušavam izvana naručit lambda sonde

Ovu i ovu, pa me zanima zna li tko za kakav site gdje bi ih mogao možda još jeftinije nabaviti?
strgani je offline   Reply With Quote
Staro 20.10.2020., 22:01   #52114
Xiaomi
Premium

Datum registracije: May 2018
Citiraj:
Autor strgani Pregled postova
Pokušavam izvana naručit lambda sonde

Ovu i ovu, pa me zanima zna li tko za kakav site gdje bi ih mogao možda još jeftinije nabaviti?
https://www.daparto.de/Teilenummerns...baTypeId=16820

https://www.daparto.de/Teilenummerns...baTypeId=16820
Xiaomi je offline   Reply With Quote
Staro 20.10.2020., 22:07   #52115
strgani
Premium

strgani's Avatar

To kralju Znaš li možda tko bi mi ih mogao jeftino zamjeniti u ZG/okolici?
Staro 20.10.2020., 22:18   #52116
1v@n
The mighty pirate
Moj komp

1v@n's Avatar

Pitanje...

Dobio Golf 7.5 kao službeni i imam problem. Ima tempomat, ali je radarski tempomat. Postoji li mogućnost za isključiti taj radarski dio i koristiti tempomat vulgaris bez te gluposti?

Izludit će me... Kod paljenja tempomata, bira se udaljenost na kojoj želim biti od auta ispred sebe. Izaberem najmanju koja je negdje oko 5-6-7 metara. Kako sam navikao voziti na tempomatu i van autoceste, tako ga uključim kad se vozim i po Slavonskoj, Zagrebačkoj, Horvaćanskoj, zelenom valu...svugdje gdje se možeš voziti po ograničenju i da ti se zeleno samo otvara.

Problem je u tome što ako se vozim s tempomatom i netko mi se ubaci u traku, auto sam počne kočiti dok ne stvori opet taj razmak od 5-6-7 metara i velike su šanse da me netko iza napuca.

Sustav je ok, ako se voziš 130+ na autocesti i staviš da tempomat reagira na 50 metara, ali bilo kakva druga upotreba je katastrofa u usporedbi s tim da ga sam mogu dozirati koliko treba.

CPU: Intel Core i7 8809G
MBO: Intel NUC8i7HVK
RAM: 2x16GB Crucial DDR4 2400
GPU: Radeon™ RX Vega M GH

SSD: 2x Samsung 970 Evo Plus 500 GB M.2
LCD: BENQ PD3200Q
Periferija: Microsoft Sidewinder X6, Logitech Performance MX
1v@n je offline   Reply With Quote
Staro 20.10.2020., 22:20   #52117
Xiaomi
Premium

Citiraj:
Autor strgani Pregled postova
To kralju Znaš li možda tko bi mi ih mogao jeftino zamjeniti u ZG/okolici?
Probaj kontaktirat Autoservis Turek, žena jedna vodi i tamo idu mnogi s japancima i koreancima. Ne znam za cifru koliko bi koštalo. Od ostalog Hyundai Birt je na ok glasu uvijek bio, to je ovlašteni.
Staro 20.10.2020., 22:24   #52118
strgani
Premium

strgani's Avatar

Citiraj:
Autor Xiaomi Pregled postova
Probaj kontaktirat Autoservis Turek, žena jedna vodi i tamo idu mnogi s japancima i koreancima. Ne znam za cifru koliko bi koštalo. Od ostalog Hyundai Birt je na ok glasu uvijek bio, to je ovlašteni.
Tamo često radim kad trebam neš, al je često sve zauzeto, a ja bi stigo eventualno vikendom.

Također, one lambda sonde ne dostavljaju za HRV nažalost s linka kojeg si stavio.
Staro 20.10.2020., 22:44   #52119
Xiaomi
Premium

Turek radi od 8 do 12 subotom, pa rezervirati unaprijed sigurno se čeka dugo.

Šteta za Daparto, tj. Daparto je nešto kao nabava. A seller Extra Autoteile samo po DE dostavlja, to bi mogao možda mailboxom dostavit si u Zg. Nema nigdje baš jeftinije. Inače i kad neki site dostavlja za hr, dostava nikad nije mala, obično je 20 eur. Ali isplati se za više dijelova kad se uzima.
Staro 20.10.2020., 22:46   #52120
vga killer
Treba kaj skurit??

vga killer's Avatar

Datum registracije: Jan 2004
Citiraj:
Autor 1v@n Pregled postova
Pitanje...

Dobio Golf 7.5 kao službeni i imam problem. Ima tempomat, ali je radarski tempomat. Postoji li mogućnost za isključiti taj radarski dio i koristiti tempomat vulgaris bez te gluposti?

Izludit će me... Kod paljenja tempomata, bira se udaljenost na kojoj želim biti od auta ispred sebe. Izaberem najmanju koja je negdje oko 5-6-7 metara. Kako sam navikao voziti na tempomatu i van autoceste, tako ga uključim kad se vozim i po Slavonskoj, Zagrebačkoj, Horvaćanskoj, zelenom valu...svugdje gdje se možeš voziti po ograničenju i da ti se zeleno samo otvara.

Problem je u tome što ako se vozim s tempomatom i netko mi se ubaci u traku, auto sam počne kočiti dok ne stvori opet taj razmak od 5-6-7 metara i velike su šanse da me netko iza napuca.

Sustav je ok, ako se voziš 130+ na autocesti i staviš da tempomat reagira na 50 metara, ali bilo kakva druga upotreba je katastrofa u usporedbi s tim da ga sam mogu dozirati koliko treba.
Mislim da ne, jedino se da nastelat da zapamti na kojoj je bio udaljenosti, a ne default na srednju.
Nema pomoći osim da kad ti se neko ubacuje lagano drzis gas i tako mu nedas da usporava.

Koristim ga po gradu il kad nema nikog il kad je full gužva pa da nemoram drkat gas/kocnica stalno....ovo između kad ima dosta autiju ne valja, pogotovo jer drzi vecinom prevelki razmak i svako se uvaljuje
vga killer je offline   Reply With Quote
Staro 20.10.2020., 22:47   #52121
bertone
Premium
Moj komp

bertone's Avatar

Datum registracije: Mar 2010
Citiraj:
Pitanje...
Nemreš isključiti, imaš u postavkama ali nemreš maknuti kvačicu,... i je problem u gradu, ali ima i prednosti ako imaš DSG mjenjač jer ti AAC kad je gužva može sam zaustaviti auto, ugasiti motor i ponovno samostalno krenuti kad vozilo ispred tebe krene.
bertone je offline   Reply With Quote
Staro 21.10.2020., 00:17   #52122
1v@n
The mighty pirate
Moj komp

1v@n's Avatar

Citiraj:
Autor bertone Pregled postova
Nemreš isključiti, imaš u postavkama ali nemreš maknuti kvačicu,... i je problem u gradu, ali ima i prednosti ako imaš DSG mjenjač jer ti AAC kad je gužva može sam zaustaviti auto, ugasiti motor i ponovno samostalno krenuti kad vozilo ispred tebe krene.
Ma ručni je, 5 brzina, što je fenomenalno kad zadnje 3 godine voziš različite aute iste klase koji svi imaju 6 brzina pa već refleksno ruka ide na mjenjač i traži gdje je 6.

Ima i opcije Normal, Sport, Comfort i Eco za tempomat. S time se još nisam igrao, probat ću, možda se stvari promijene na bolje.

Uglavnom...Astra koju sam do sad imao je space shuttle za ovo što se tiče jako puno stvari, ali s pozitivne strane, ovaj 7.5 ima dosta jači paket opreme pa sad i osjetim ono što se ovdje pričalo za stražnji ovjes. Ovo što sad vozim i osnovniji paket opreme koji sam kratko vozio početkom godine su dva različita auta.

I dalje mi nije jasno kako je moguće da VW ima adaptivni tempomat i brdo nebitnih gluposti od opreme, ali nema parking senzore. Nije da mi trebaju, jer me Astra izludila s pištanjem dok stojim na semaforu, a oko mene prolaze pješaci. Dobro će doći tišina dok stojim...ali očekujem sad to od takvog auta u današnje vrijeme.

Nakon što sam nedavno vozio i V40, mogu reći da je uz sitne primjedbe, Astra jedan od kompletnijih auta u toj klasi. Ne mogu vjerovati da hvalim Opel, ali zaslužuje priznanje. Tko traži "Golf" klasu auta, idite probati Astru.

Staro 21.10.2020., 01:59   #52123
Necto
♪☺☼☻♫
Moj komp

Necto's Avatar

Datum registracije: Oct 2007
Citiraj:
Autor Inovator Pregled postova
Ima li tko iskustva s dotičnom uslugom? Vrijedi li platiti provjeru?
Evo ja taman provjeria Volva kojeg je jedan covik u ZGu nabavia za cini mi se 18k€ prosle godine.

https://www.carvertical.com/hr/izvje...d-a98cd633d236

Znaci auto je bia na prodaju za 13.700€ sa 240.000km
Netko ga je vjerovatno uvezao za njega i uzea mu za trud 4k€ i malo skalao km
Jer auto trenutno ima 140.000km na satu

Bit ce odusevljen vjerovatno kad mu to sutra kazem
Necto je offline   Reply With Quote
Staro 21.10.2020., 06:45   #52124
rokonja
Premium
Moj komp

rokonja's Avatar

Datum registracije: Nov 2009
Citiraj:
Autor Necto Pregled postova
Evo ja taman provjeria Volva kojeg je jedan covik u ZGu nabavia za cini mi se 18k€ prosle godine.

https://www.carvertical.com/hr/izvje...d-a98cd633d236

Znaci auto je bia na prodaju za 13.700€ sa 240.000km
Netko ga je vjerovatno uvezao za njega i uzea mu za trud 4k€ i malo skalao km
Jer auto trenutno ima 140.000km na satu

Bit ce odusevljen vjerovatno kad mu to sutra kazem

Pa naši ljudi kupuju 2010 godište auto i mora pisati "ko nov", ako slučajno ima ne dostatak, kao jednu točkicu na limu od kamenčića, odma bježi od toga.

A i to skidanje kilometara kao da se ne može tome stat na kraj. Mom šogoru skinuli 200 000 star 5-6g., auto bio kao od nekakve udruge. I ako si auto prebaci na sebe koma, skroz bespomoćan.
rokonja je offline   Reply With Quote
Staro 21.10.2020., 08:20   #52125
vex
Premium
Moj komp

vex's Avatar

Datum registracije: Aug 2003
Pitanje je da li su te provjere uopće istinite.
vex je offline   Reply With Quote
Staro 21.10.2020., 09:45   #52126
GreenLife
Čika Zeljeni
Moj komp

GreenLife's Avatar

Datum registracije: Sep 2013
Zašto ne bi bilo istinito? Kad vidim na YouTube da oni Amerikanci preko carfaxa mogu saznati brdo toga o autu, postanem malo ljubomoran

Po meni su te informacije točne, ne vidim razlog zašto ne bi bile.

Written on Note 10+
Staro 21.10.2020., 10:25   #52127
Exomaniac
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Mar 2016
To upisivanje podataka bi trebalo uvesti puno strože i informacije bi trebale biti puno dostupnije, to bi drastično srezalo te muljaže.
Exomaniac je offline   Reply With Quote
Staro 21.10.2020., 10:57   #52128
jed2i
Premium
Moj komp

jed2i's Avatar

Datum registracije: Jul 2004
Da, i ja mislim da bi to trebalo bit dostupnije....
Meni za moj auto izbacuje warning
Zato jer sam prijavio da mi je netko ogrebao zadnji branik
jed2i je offline   Reply With Quote
Staro 21.10.2020., 16:14   #52129
Elven
Premium
Moj komp

Elven's Avatar

Datum registracije: Sep 2002
Citiraj:
Ma ručni je, 5 brzina, što je fenomenalno kad zadnje 3 godine voziš različite aute iste klase koji svi imaju 6 brzina pa već refleksno ruka ide na mjenjač i traži gdje je 6.

Ima i opcije Normal, Sport, Comfort i Eco za tempomat. S time se još nisam igrao, probat ću, možda se stvari promijene na bolje.

Uglavnom...Astra koju sam do sad imao je space shuttle za ovo što se tiče jako puno stvari, ali s pozitivne strane, ovaj 7.5 ima dosta jači paket opreme pa sad i osjetim ono što se ovdje pričalo za stražnji ovjes. Ovo što sad vozim i osnovniji paket opreme koji sam kratko vozio početkom godine su dva različita auta.
Zadnji ovjes nema veze s opremom nego sa motorom. Ako imaš 5 brzina, imaš torziju, a ne multi link, tako da tu ne bi trebao osjetiti razliku. Možda su kvalitetnija sjedala?

Citiraj:
I dalje mi nije jasno kako je moguće da VW ima adaptivni tempomat i brdo nebitnih gluposti od opreme, ali nema parking senzore. Nije da mi trebaju, jer me Astra izludila s pištanjem dok stojim na semaforu, a oko mene prolaze pješaci. Dobro će doći tišina dok stojim...ali očekujem sad to od takvog auta u današnje vrijeme.
Slično ja pizdim na svom Golfu, isto 7.5, ima masažu sjedala, a nema kameru, ili gumb za pokretanje nego ključ... kakvi su to paketi opreme?

I na Golfu ti ne bi svirali senzori ni blizu kao na Astri. Ako me nešto izluđivalo na Astri, to su senzori... nebitno dal si u leru, oni sviraju... ako si u prvoj brzini sviraju i zadnji senzori... katastrofa... auto mi radi u leru, odem u gepek nešto izvaditi on svira ko lud... pa skoro sam ih iščupao van.

Citiraj:
Nakon što sam nedavno vozio i V40, mogu reći da je uz sitne primjedbe, Astra jedan od kompletnijih auta u toj klasi. Ne mogu vjerovati da hvalim Opel, ali zaslužuje priznanje. Tko traži "Golf" klasu auta, idite probati Astru.
Slažem se! Mene su frendovi gledali ko luđaka kad sam rekao da razmišljam o Astri, di ćeš Astru, bla bla bla... ali vozio sam je, i to bez multi linka i bez dodatne zvučne izolacije (što su na Astri sve opcije koje možeš dodati u opremu) i bio sam zadovoljan. Brijem da kad bi ju još dodatno napucao s tom opremom, da bi Astra bila baš bomba.

A bilo mi ju je i ljepše voziti nego Golfa, bolji osjećaj na volanu i u zavojima.
Elven je offline   Reply With Quote
Staro 21.10.2020., 16:44   #52130
vga killer
Treba kaj skurit??

vga killer's Avatar

Datum registracije: Jan 2004
Svi koji u HR konfiguriraju aute za lager su idioti, neke kombinacije ni imbecili ne bi složili.

Za Astru se slažem, frend ju ima i fakat iznađujuc auto do te mjere da mi je bila među prvima kad sam gledo kaj uzet....prije ne bi Oplo ni pogledo
vga killer je offline   Reply With Quote
Staro 21.10.2020., 16:52   #52131
HCS
Premijum
Moj komp

HCS's Avatar

Datum registracije: Nov 2008
Za Astru pricate o J ili K?

Ima li netko kakvih iskustva s novom Octaviom? U toj klasi (Golf, Astra) se cini kao odlican izbor, makar je i cijena solidna.
Staro 21.10.2020., 17:56   #52132
1v@n
The mighty pirate
Moj komp

1v@n's Avatar

Astra K

Za J ne znam

Staro 21.10.2020., 18:58   #52133
WraGG
Premium

WraGG's Avatar

Datum registracije: May 2006
Sta biste rekli za BMW F11 koji ima B&O sound system i panorama krov za koje je netko nadoplatio preko 10k€ pri kupovini a nema rikverc kameru? Trazili mi 1300€ da je ugrade, ali srecom postoje kinezi. Kostalo me 60€ i jedno popodne da provucem kabel, ugradim modul i kameru i sve iskodiram.
WraGG je offline   Reply With Quote
Staro 21.10.2020., 20:23   #52134
1v@n
The mighty pirate
Moj komp

1v@n's Avatar

Citiraj:
Autor Elven Pregled postova
Zadnji ovjes nema veze s opremom nego sa motorom. Ako imaš 5 brzina, imaš torziju, a ne multi link, tako da tu ne bi trebao osjetiti razliku. Možda su kvalitetnija sjedala?

Slično ja pizdim na svom Golfu, isto 7.5, ima masažu sjedala, a nema kameru, ili gumb za pokretanje nego ključ... kakvi su to paketi opreme?

I na Golfu ti ne bi svirali senzori ni blizu kao na Astri. Ako me nešto izluđivalo na Astri, to su senzori... nebitno dal si u leru, oni sviraju... ako si u prvoj brzini sviraju i zadnji senzori... katastrofa... auto mi radi u leru, odem u gepek nešto izvaditi on svira ko lud... pa skoro sam ih iščupao van.

Slažem se! Mene su frendovi gledali ko luđaka kad sam rekao da razmišljam o Astri, di ćeš Astru, bla bla bla... ali vozio sam je, i to bez multi linka i bez dodatne zvučne izolacije (što su na Astri sve opcije koje možeš dodati u opremu) i bio sam zadovoljan. Brijem da kad bi ju još dodatno napucao s tom opremom, da bi Astra bila baš bomba.

A bilo mi ju je i ljepše voziti nego Golfa, bolji osjećaj na volanu i u zavojima.
Sjedala su definitivno bolja nego prije, ali i dalje preširoka u odnosu na ostale aute u klasi. Imam 5 brzina, da. Ne znam je li samo do sjedala, ali auto mi se čini udobniji, a osjetim da je zadnji kraj čvrsto prizemljen, nema poskakivanja više toliko kao na zadnjem kojeg sam vozio. Mislio sam prvo da je do potrošenosti ovjesa, ali ovaj sad ima skoro duplo više km.

Uglavnom, nije Golf loš, ali previše nelogičnosti ima. Zovu me iz firme, trebaju zapisati kilometražu i pitaju me koliko kilometara auto ima. 20 minuta sam čačkao po oba sustava i tražio tu informaciju...NEMA.

Kad ti pokaže kilometražu? Samo kad ugasiš auto...

Nisam skužio da mi na komandnoj ploči pokaže ako mi upali svjetla po danu (pozicija za automatsko paljenje svjetala, tmuran kišni dan, ali dan), a ako pogledam na prekidač za svjetlo, tamo svjetli toliko slabom zelenom bojom da je po danu ni ne vidiš. No, bitno da oznaka te "Auto" opcije svijetli žarko narančastom

Staro 21.10.2020., 20:42   #52135
MadBoY
MadModerator
Moj komp

MadBoY's Avatar

Datum registracije: Sep 2002
Citiraj:
Uglavnom, nije Golf loš, ali previše nelogičnosti ima. Zovu me iz firme, trebaju zapisati kilometražu i pitaju me koliko kilometara auto ima. 20 minuta sam čačkao po oba sustava i tražio tu informaciju...NEMA.

Ofkorz da se uvijek može vidjeti kilometraža , ugasi tempomat i eto kilometara.
Staro 21.10.2020., 21:46   #52136
1v@n
The mighty pirate
Moj komp

1v@n's Avatar

Citiraj:
Autor MadBoY Pregled postova
Ofkorz da se uvijek može vidjeti kilometraža , ugasi tempomat i eto kilometara.
Da, pa logično

Ozvučenje je vrhunsko, tu sam mu oprostio neke stvari

Staro 21.10.2020., 22:48   #52137
Garro
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jun 2009
Citiraj:
Autor WraGG Pregled postova
Sta biste rekli za BMW F11 koji ima B&O sound system i panorama krov za koje je netko nadoplatio preko 10k€ pri kupovini a nema rikverc kameru? Trazili mi 1300€ da je ugrade, ali srecom postoje kinezi. Kostalo me 60€ i jedno popodne da provucem kabel, ugradim modul i kameru i sve iskodiram.
Svaka čast onom tko je slagao

Imam rikverc kameru i jedini put kad sam se u nešto zabio (ogradu) je kad sam ju koristio.

Nego, kako si iskodirao to kinesko čudo? Radi isto kao i original, s onim crtama koje se miču kako okrećeš volan?

BTW, maloprije sam pročitao tvoje iskustvo sa Santa Fe-om. Dobro da si otišao na probnu vožnju da se sam uvjeriš.
Garro je offline   Reply With Quote
Staro 21.10.2020., 23:31   #52138
WraGG
Premium

WraGG's Avatar

Datum registracije: May 2006
Citiraj:
Autor Garro Pregled postova
Svaka čast onom tko je slagao

Imam rikverc kameru i jedini put kad sam se u nešto zabio (ogradu) je kad sam ju koristio.

Nego, kako si iskodirao to kinesko čudo? Radi isto kao i original, s onim crtama koje se miču kako okrećeš volan?

BTW, maloprije sam pročitao tvoje iskustvo sa Santa Fe-om. Dobro da si otišao na probnu vožnju da se sam uvjeriš.
Da, radi sve isto. Emulira trsvc modul koji kosta i polovan preko 500€, a mogu ubosti bilo koju kameru sa av outputom. Iskodirao sa esys sve za 5 minuta. Samo treba znati gdje sta treba dodati i koje module iskodirati.
A sto se tice Santa Fe-a, da dobro da sam probao. Uf, kako sam se mogao zeznuti da sam prodao BMW. Dakle, ako zelim SUV, ne gine mi X5
WraGG je offline   Reply With Quote
Staro 21.10.2020., 23:49   #52139
Garro
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jun 2009
Mislim da ćeš i s X1 biti zadovoljan

Vozio sam se u X5 i majko mila, unutra se može nogomet igrati koliko ima mjesta.
Garro je offline   Reply With Quote
Staro 22.10.2020., 01:06   #52140
GreenLife
Čika Zeljeni
Moj komp

GreenLife's Avatar

Datum registracije: Sep 2013
Citiraj:
Sjedala su definitivno bolja nego prije, ali i dalje preširoka u odnosu na ostale aute u klasi. Imam 5 brzina, da. Ne znam je li samo do sjedala, ali auto mi se čini udobniji, a osjetim da je zadnji kraj čvrsto prizemljen, nema poskakivanja više toliko kao na zadnjem kojeg sam vozio. Mislio sam prvo da je do potrošenosti ovjesa, ali ovaj sad ima skoro duplo više km.

Nisam skužio da mi na komandnoj ploči pokaže ako mi upali svjetla po danu (pozicija za automatsko paljenje svjetala, tmuran kišni dan, ali dan), a ako pogledam na prekidač za svjetlo, tamo svjetli toliko slabom zelenom bojom da je po danu ni ne vidiš. No, bitno da oznaka te "Auto" opcije svijetli žarko narančastom
Pretpostavljam, pošto ima 5 brzina, da se radi o 1.6TDI sa 105KS?
Koliko imaš km na satu?

Pričaj mi o nelogičnostima - moj nema ni senzore ni kameru, staro dobro parkiranje preko retrovizora , sreća pa sam magistrirao te mi kamera baš i ne fali. Senzori bi ipak dobrodošli, ali VW ima takvu glupu politiku s tom opremom da je nevjerojatno.
Imam i perače farova, a nemam ksenone...mislim - watdfak?
Al ajd - bar ima guzogrijače pa mi odlično dođu sad u ovim hladnim jutrima .

Inače do sada nisam preferirao golfove, ali sam si počeo razmišljat da bi si ga možda i mogao uzet kad vratim ovaj službeni, isto bi zeo variant model ali turbobezinca, sa što više opreme i DSG. A bacio sam oko i na Seat Leon combi, koji sa skoro istom opremom i motorom i DSG-om košta nekoliko tisućica manje od golfa (želja mi je nabavit Cupra combi verzija, ali vidjet ćemo )

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na