|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Problem s ADSL-om
ovako, imam adsl uredjaj (nije wlan). neki dan sam iskopcao kabel (iz kompa) i ukopcao ga u laptop te mi je poceo javljati poruku u privitku (tu stane i nece se connectat). nekak mi je proradilo (uspio se connectat), ni sam ne znam kak, no sada kad sam vratio kabel natrag u komp, opet javlja isto (stoji mi na ovoj slici) i ne mogu se spojit. ako je neko imao vec ovakvih problema, molio bih da mi pomogne oko rjesenja, fala, pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
....da i još jedan problem koji mi friend ima...naime uzeo je wlan adsl paket....s onim malim siemens usb portom....naknadno je kupio još jedan usb nport...i sad je htio paralelno spojit 2 kompa bežično s ta 2 usb porta...ali problem je kaj mu 2 kompa ne mogu bit paralelno na netu....radi ili jedan ili drugi ali istovremeno ne...da nebi došlo do zabune -- niti jedan komp nije žično vezan!!!! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Laughing Man
Datum registracije: Sep 2005
|
Meni se javlja isti problem preko wlan-a. Riješi se restartom kompa, ili diseblaj, pa enablaj mrežnu. Neko trajnije rješenje ne bih ti znao.
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Re: Problem s ADSL-om
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Spermich Termich
Datum registracije: Feb 2005
|
Gle, to se i meni znalo događat. skužio sam da je problem u samom uređaju napravi ovako: kad ti ne treba dsl - ISKLJUČI GA! a kad ga ponovo zatrebaš, uključi ga ali onda trebaš pričekati oko pola minute da ti se uključe sve ledice na dsl-u i da nema nikakve aktivnosti , pa onda klikni na vezu i spoji se. Meni je to pomoglo (ne treba se nikuda žuriti ![]()
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
evo odgovora na drugo pitanje: 2 kompa ti mogu biti istovremeno na netu prek wirellessa ali ti je veza sporija.Trebaš malo pročačkati po postavkama usb adaptera i routera.VAŽNO: ak si promijenio postavke na routeru moraš i na usb adapteru. Za detaljniju pomoć pošalji mi pm |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|