|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
nece mi instalirati usb zvucnu karticu
upravo sam slozio novi komp i stavio friske windowse. bezuspjesno pokusavam instalirati svoju zvucnu USB karticu, ali nece nikako. postoji installer program koji pokrenem i on uspjesno instalira drivere. nakon toga moram ukopcati usb i windowse automatski dignu found new hardware prozor i kopiraju drivere, ali nikako da ih kopiraju do kraja, odnosno ona animacija kopiranja se vjecito odvija, a LED lampe na zvucnoj se ne pale. inace, na starom sistemu i prijenosniku nema bas nikakvih problema s instalacijom iste zvucne. maticna je msi k8n neo4. ima netko kakvu ideju? p.s. probao sam iskljuciti audio u biosu, nije to. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Odi u Device Menager, nađi gdije ti je žuti uskličnik od te zvučne pa instaliraj drivere "ručno". Znaš već-update driver, pa mu ručno daš putanju do foldera gdije si otpakirao drivere. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2004
|
Prvo probaj kao sta Jelc kaze "rucno" instalirat drivere... Kako rade ostali USB uredaji prikopcani na plocu? Si instalirao od ploce USB drivere ili si ih "povukao" iz windowsa? Ta ploca (ako me sijecanje ne vara) ima nekih compatibility problema koji su rjeseni novim BIOS-om ovo MSI kaze da isti donosi pa probaj (kao posljednje rjesenje) flashati: "Improve compatilbility problem with some USB 2.0 devices" |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
nema zutih usklicnika :/ flashao sam bios, a usb drivere sam od maticne stavio.:confused: |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|