|
|||||||||||
|
|
#51721 | |
|
Banned
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
https://www.ronis.hr/kamera-za-snima...03099/product/ |
|
|
|
|
|
|
#51722 | |
|
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Citiraj:
Također imam verziju s GPS-om, odlična je, snimke po mraku isto tako. ADAS također radi iznenađujuće dobro. Za tu lovu, sumnjam da ima što bolje. Jedino što bih drugo uzeo je ova spomenuta novija vezija sa 2 kamere |
|
|
|
|
|
|
#51723 |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Usporedba nameta na aute u Zloveniji i kod nas https://www.vecernji.hr/auti/za-isti...-zasto-1433343 @Icy Trick question. Koliko si vremena izgubio na punjenje? Poslovnjacima je vrijeme bitna stavka jer je njima vrijeme=novac.
|
|
|
#51724 | |
|
Premium
Datum registracije: Jul 2017
|
Citiraj:
|
|
|
|
|
|
|
#51725 | |
|
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
|
|
|
|
|
|
|
#51726 | ||
|
woot!!!
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
Vjerojatno kad dođe u naše dućane ili će proći neki duži period ili će biti dosta skuplje. Citiraj:
![]() Hvala na infu! Vjerojatno će uzeti tu kameru, ali još ću malo pronjuškati što ima pametnog u tom cjenovnom rangu. |
||
|
|
|
|
|
#51727 |
|
Premium
Datum registracije: May 2008
|
https://ibb.co/820m9zX Mini 2, poznati 1.6 turbo direktaš pežotov. Opće poznata katastrofa od motora, ovaj ima 125 000km, guta ulje, baca ulje na usis, 2. cilindar loša kompresija |
|
|
|
|
|
#51728 |
|
Premium
|
Vidiš, nekidan mi je pričao lik koji ima Mini 1, da je njegov motor nepoderiv. Navodno se radi o nekim zaostacima koje je BMW našao u nekom skladištu u Brazilu. Kaže da su ti motori željezni, a ne aluminijski i predimenzionirani tako da mogu raditi neke luđačke kilometraže (kaže da ima onih sa 400k km) bez nekih većih kvarova.
|
|
|
#51730 |
|
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
Frend imao thp u 308, prodao ga jedva, motor se raspadao. Kaze da je u servisnom intervalu popio oko 6 litara ulja tak da na servisu nisu nikad ni mijenjali ulje vec je ovaj konstantno nadosipavao ![]() |
|
|
|
|
|
#51731 | |
|
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
Ne znam kakve su ove nove verzije od 260 KS...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
|
|
|
|
|
|
#51732 |
|
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
|
|
|
|
|
|
#51733 |
|
Creeper
Datum registracije: May 2013
|
|
|
|
#51735 |
|
Premium
|
Nadolazeći Cadillac SUV će imati prilično solidan omjer uloženo/dobiveno https://www.index.hr/auto/clanak/usk...i/2216639.aspx
|
|
|
#51738 |
|
Banned
Datum registracije: Oct 2005
|
|
|
|
|
|
|
#51741 |
|
8-bit Gen.
Datum registracije: May 2004
|
Slazem slike, nesto listam i zastanem na ovoj bolesnoci od slike. Doista nesvakidasnja procjena vlasnika, gdje ce obaviti: datum veli 2008., jedva se sjetih da sam to slikao preko stakla, a vlasnik, nije mi jasan, jedino racionalno objasnjenje da je bio pijan ko majka, inace, da netko pisa po vlastitom vozilu - doslovno ![]() ... |
|
|
|
|
|
#51743 |
|
Registered User
Datum registracije: Aug 2018
|
|
|
|
|
|
|
#51744 |
|
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Vara, bivši vlasnik instalirao. Planiram vratiti u original stanje ali je pilan branik, pa bi trebalo i njega sanirati (ili zamijeniti).. ![]() 2.0 TS, 150ks. Sviđa mi se motor, zasad nemam zamjerke ![]() |
|
|
|
|
|
#51745 |
|
Premium
Datum registracije: May 2006
|
https://www.bljesak.info/automoto/fl...izelasa/325340 Nadam se da je samo skupljanje politickih poena. Stvarno mi se ne vozi e-auto. Imam sluzbeni e-Kangoo i kad god mogu izbjegavam sjesti u njega i vozim privatni auto o vlastitom trosku. Eto toliko volim aute na baterije. |
|
|
|
|
|
#51748 | |
|
Registered User
Datum registracije: Mar 2016
|
Citiraj:
Sve ostalo je bilo guranje električnih motora u platforme koje su bile dizajnirane za ICE motore. To ne može nikako dobro ispasti. Električni Kangoo stvarno nije primjer kojim treba gledati električne aute općenito, baterija od samo 22kWh te motor od 60 konja je namjenjeno za dostavne relacije u gradu na kojima se većinom stoji u gužvi i prometu, a ne za vožnju i uživanciju. Da je ICE sa motorom od 60 konja, koliko bi govno tek onda bio taj auto ID.3 i ID.4 daju neki pogled kako će izgledati standardni električni auto, baterije od 50-80kWh te motori od 150-300 konja ovisno o modelu i opremi. I to je danas. Gdje će tehnologija doći za samo 5, a ne 10 godina s milijardama i milijardama investicija u nove pogone, nove kemije, itd. |
|
|
|
|
![]() |
|
|