|
![]() |
#1 |
Sruk
Datum registracije: Sep 2004
|
CPU na 100%
evo, bas sam igrao World of Warcraft, i odjednom i je posleo strasno stekat, nije LAG... izadem u Windowse i CTRL+ALT+DEL--i pise mi procesor na 100% a nema nikakvog procesa aktivnog, PF usage je na 162, ali procesor se stalno na 100%. kako da to sredim a da nemoram formatirat ? EDIT: evo gasio sam procese po redu i ugasio sam neki svscvhost ili tak nesto, i onda se vratilo u normalu, ali poslje restarta il kad opet upalim kompjuter opet je tamo i opet se nakn nekog vremena procesor usage dode na 100% ako ista znaci: procesor je P4B 2.4 OC na 2.7 Zadnje izmijenjeno od: JVC HX-Z10. 15.08.2005. u 16:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
prebroj procese ako imas 5 svchost procesa pobro si virus. ako imas 4 onda trebas reinstall wina.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Tlacitelj i neznalica
Datum registracije: Dec 2003
|
Citiraj:
Pitam zato jer ja imam,aktivnih cetiri proces ali mi je proc normalan na 5%...
Tko nema ni jednog prijatelja ide kao stranac po zemlji. Zadnje izmijenjeno od: giga. 28.03.2006. u 22:54. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Sruk
|
ja imam isto 4 takva procesa. ali procesor ne skoci odma na 100%, neko vrijeme je normalan, onda odem igrat warcraft i tamo igram mozda 5-10min i onda pocne stekanje.I kad izadem u windowsw vidim da nepada ispod 100% i mislim da sam krivo napisao proces koji sam ugasio bio je scvvhost.exe |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#7 |
Sruk
|
ja ti u Anti-virus nista ne vjerujem, imao sam Nod32 i to sam redovito updateo, ali nisam kupio novi nek sam imao onu verziju pa moras svakih 30dana ponovno snimat, i tak mi je jednom to dosadilo i nisam poslje snimao, ali nisam ni imao problema do sad. Probao sam ga i opet snimit ali Update me zezao i nije se htio updateat. provrtio sam CC-cleaner i AD-aware, oni uvijek nesto nadu za izbrisat pa im onda vjerujem. Al ovaj proces je stalno bio tamo i aktivira se nakon nekog vremena,prvo sam ga stalno gasio. Onda sam ga trazio u Regystryju al nisam nista nasao Na kraju sam to ime upisao u Search poronsao ga, prekinuo kompletan proces i izbrisao, pa restartao i onda mi je prije windowsa javio poruku da nema tog procesa ili nesto u tom stilu, i pustio me u windowse, pa sam opet restartao i sad se cini sve u redu. Komotno radim po kompjuteru i sve je u redu. Hvala kaj ste pomogli, da niste rekli da je virus nikad nebi isao brisati to, bio sam na rubu da sve formatiram. Nema sta,THX ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
moj recept: besplatni AntiVir (www.free-av.com), spybot s&d 1.3, spyware blaster 3.4 i ad-aware 1.06 personal. nemaš problema a ne koristi puno resursa. za još veću sigurnost možeš dodat zone alarm ili upali windosov.
ASUS K8N & Zalman NB32K @ HTT x3 / A64 3000+ 263x8 / 2x256MB TwinMOS @ 210 / Club3D 5200 & Zalman ZM80C-HP / Maxtor 30GB, 2MB / WD Caviar 80GB, 8MB / Maxtor DM10 250GB, 16MB / Xilence 420W / CoolerMaster Centurion 5 |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Guest
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#10 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Warcraft III TFT
Datum registracije: Jun 2004
|
Citiraj:
A znas mene ![]()
![]() |
![]() |
#12 | |
Banned
Datum registracije: May 2005
|
Citiraj:
![]() Sa XPSP1 deafultno dolaze 3 svchosta , ako staviš SP2 ili instaliraš windoze sa ugrađenim packom imaš 5 svchosta. Radi se samo o nekim servisima i sad da ne pričam napamet ako isključiš određene servise možeš imat opet 3 svchosta. Kod mene su trenutno aktivna 3 a ako nekog baš jako zanima pogledat ću koji su to servisi koji ukljućuju još 2 svchosta. Virus može biti svchost ali evo ja sutra primjetim da mi radi 4 i šta sad ?? Sve ok jer ih nemam 5 !? Dali se pod svchostom skriva virus se može utvrdit na razno razne načine ali povezivati određen broj svchosta sa tvrdnjom kako računalo ima virus ne stoji. Svi ga možemo imat sa 3,4,5,6 a nemoramo ga imat nitko nego samo viška uključenih servisa ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
meni kombinacija AVG-a,ad-awarea,spybota i zone alarma radi savršeno |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#15 |
Just Member...
Datum registracije: Dec 2005
|
Ja ih imam 10....:clap: Da se vratimo na temu.... start -- run -- cmd i upisi netstat -no Ispisat ce ti sve aktivne konekcije (svi protokoli) gledaj PID na kraju. Sljedece sto cinis je task manager view--select columns i stavi kvacicu na PID. Pogledaj po tom PID-u imas li neki proces koji se spaja na internet i koristi tvoje resurse. Ako imas, nemas srece. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|