|
![]() |
#31 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2020
|
To je jedino sto imam trenutno, doduse uspio sam uzeti na Epic Launcheru Borderlands 3, hoce li to biti oke? Ako ne, uzet cu onda i napraviti Heaven Benchmark, pa javim rezultate. |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Premium
Datum registracije: Jan 2018
|
Sličan problem imam sa GTX 970 i BF5. Usage mi je uvijek nizak i uvijek sam na 40-45 fps-a (rez.1080) bez obzira na postavke. Samo prvo pokretanje igre je išlo na 60 fps-a, i nikad više. Pokušavao svašta, čitao razne teorije. Ništa ne pomaže. Jedna od teorija je bila da nije napajanje ok. Nisam ga mijenjao. Mijenjani su procesor i matična. Opet isto. Na kraju odustao. Ionako je BF5 sranje ![]() Ostale igre rade normalno. Nemoj se previše umarati. Tako ti je to sa hardverajem. Uvijek nešto... |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Registered User
Datum registracije: Jun 2020
|
Evo, quotam tebe jer si mi najbliži, ali nek pročitaju i ostali, ako bude itko ustvari. Naime, nije problem ni do grafičke, ni do drivera, ni do DX11 neg je sve u glavi. Instalirao sam Heaven Benchmark i, pogledajte sami, brojke govore sve: https://ibb.co/L6CZsBT Istog momenta se zakucala na tih 90% i više, izgleda da sam ju malo podcjenio. Ispričavam se svima kojima sam potrošio vrijeme, ali se i istima zahvaljujem. Možda bum se još pojavljival ak budem imal pitanja, no ovog puta ću se unaprijed više informirati. ![]() Citiraj:
![]() Ali da, kako sa PiSi hw, tako i sa više-manje svime u životu, uvijek na nečemu moraš raditi/nadograđivati, te ne radi ovo, pa kad popraviš to onda odjednom ne radi nešto što je do tad radilo sasvim oke i ideš u krug...tak je kak je. Zadnje izmijenjeno od: Nolyfr. 22.07.2020. u 00:47. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|