|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Ak ide bežično
![]() |
#2 |
Eddie
Datum registracije: Mar 2004
|
Ista situacija, samo što nas je 5, 4 u zgradama, 1 u kući, max udaljenost cca 300m.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Nov 2003
|
Re: Ak ide bežično
Citiraj:
Uz gornje uvjete jako teško, pogotovo sa tako malim ulaganjima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
EMP moderator
|
Citiraj:
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Premium
|
Citiraj:
Jer bit ce nas 3-4 u mrezi, al ovi ostali su povezani LAN-om dok sad trebamo samo se spojit ja i on da mreza bude kompletna. Ako to sve bude islo glatko , ne gine nam podebljanje DSL racuna i flat rate ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
EMP moderator
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
evo kupili mi 2 canyonice i sad stedim pare za 15m kabla a u međuvremenu bum napravil kantenu. Za opticku vidljivost moram postavit kantenu na krov a frend isto samo kaj on živi u zgradi . dal mogu ja tu kantenu nekak pričvrstit za dimljak recimo iz dimljaka neku štangu i onda ljepilom omotat kantenu il tak nekej. ajd mi plizz recite di mogu najeftinije kupil 15m lmr400 kabla i koji mi sve konektori trebaju. p.s. sad je ovaj frend posudil svoju karticu mom susedu koji je kucu do mene znaci nema ni 15m i nema nikakvih zidova al se nemremo nikak spojit. nekužim kaj trebam nariktat kod kartice u onom programu kaj se dobije s njom. driveri su novi s neta 3nekej . ovo za postavke mozete mi napisat za sve postavke odmah kak ih nariktat netreba nam nikakav security samo da mozemno igrat igrice
![]() |
#14 |
pur3 pwnage
Datum registracije: Nov 2005
|
15m LMR400 jesi ti puko brate?? pa to ce ti kostati oko 1000kn !!!! mani se toga uzmi AP za 400-500 kn i digni ga na krov sa biquad antenom te onda povezi svoj komp mreznim kablom sa ap.om na krovu. nikako ALI nikako nemoj kupovati 15m lmr kabla. ne da je to velika glupost raditi nego dalekoooo od toga da se isplati. ne moze se to rijesiti samo tako. nadjite ljude koji vec imaju w lan pa pricajte malo sa njima. w lan ti je pojam velik kao biblija i ide na metodu pogreske pokusaja. ako se kace 2 covjeka samo onda kupi usb w kartice i kupi 15m usb kabla te digni karticu na krov. zavezi zalijepi pusti nek sama stoji mozes kako god hoces samo da se ne okrece kada puhne neki vjetar. moj prijedlog je da NE radite to sami jer vas moze kostati jakoooo puno novaca i zivaca!! nemoj raditi kantene kada za isto para i vremena mozes napraviti biquad antenu! sto se tice komsije ides na configuration utility 2005 i tamo na profile napravis novi i namjestis da radi na adc host te namjestis kanal te si rucno dodijelis ip adresu! dalje ne kontam jel imas kantene ili sto? tko zna jesi uopce dobro kantenu napravio (u slucaju da ju imas) jesi provjerio da li se sve dobro zalemio, jesi radio po mjerama? xxxx stvari koji mogu biti problem
![]() |
#15 | |
pur3 pwnage
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
|
|
Oglas
|