|
![]() |
#31 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Čitao sam da je bilo slučajeva i sa ati2dvag.dll (tako nešto) infinite loop problemom
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Premium
Datum registracije: Mar 2005
|
Pošto predpostavljam da imaš integriran AC'97 AUDIO CODEC problem je u driveru. Otiđi na ovu stranicu i skini drivere za svoju zvučnu (dakle REALTEK ALC650) http://www.realtek.com.tw/downloads/downloads.aspx Zatim otiđi pod my computer->device menager i ukloni drivere za zvučnu (u mom slučaju je to pod sound, video and game controllers-> nešto gdje piše nvidia. Onda ćeš valjda morati restartati komp. Zatim instaliraj one realtekove drivere i tada bi ti trebalo raditi. Ja sam ima potpuno isti problem i tako sam ga rješio. Pokušaj pa javi ako je uspjelo.: evil : |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Hvala, probat ću. ![]()
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
nothin' to say..
Datum registracije: May 2005
|
Citiraj:
Ja imam te iste drivere za zvucnu i nista mi se nije desavalo vezano uz to nego uz drivere za graficku pa sam si lijepo instalirao Omega drivere i sve mi je lijepo radilo na kompu sto se tice GTA San Andreas |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|