| 
 | |||||||||||
|  18.01.2006., 22:39 | #1 | 
| Premium Datum registracije: Oct 2004 Lokacija: Bosnia 
				 | 

joypad nije normalan?
			 kupio sam prije 15 dana joypad neki, pacitech 006 , prvi dana sve normalno, ustekam u usb on prepozna sam, medjutim nakon 4-5 dana , ja stavim ga a ono kaze, ne moze ga prepoznat  kaze USB Device not recognied!! nema gdje nisam trazio drivere za ovaj joypad...nista nisam nasao, i tako sam i odustao ostavio ga sa strane i nisam ga ni dirao do danas slucajno ga ukopcao, kad ono radi, sutao jednu kvalitetnu igru sto mi je trazila joypad, ugasio komp evo sad dosao, upalio komp sa joypadom u portu, upalio se i onaj isti problem USB Device not recognied!! prvo sam mislio da je do xp-a, posto imam i 32 bitni i 64, probao ovaj drugi ono isto ...sere  je li to do joypada?? 
				__________________ XVG Verge | 
|   |   | 
|  19.01.2006., 00:16 | #2 | 
| Premium Datum registracije: Jan 2006 Lokacija: Zagreb 
				 | da nije opet onaj misteriozni frontpanel u pitanju? jesi probo u drugi usb port utaknut? | 
|   |   | 
|  | |
| 
			Oglas
		 |  | 
|  19.01.2006., 23:08 | #3 | 
				 | ma kakvi, sve moguce portove sam probao   nemam stvarno pojma sta mu je 
|   |   | 
|  20.01.2006., 11:37 | #4 | 
| EMP moderator Datum registracije: Apr 2005 Lokacija: Osijek 
				 | Možda neki spoj u joypadu gubi kontakt... 
				__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"   | 
|   |   | 
|  20.01.2006., 17:30 | #5 | 
				 | ostaje mi onda jedino da ga otvorim i pogledam kontakte, budem javio rezultate 
|   |   | 
|  | |
| 
			Oglas
		 |  | 
|  | 
| 
 | 
 |