|
![]() |
#5256 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Kakva je petica? Sent from my SM-G965F using Tapatalk
![]() |
![]() |
#5257 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Ista kao i trojka i četvorka. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5259 |
Premium
|
FC5 i New Dawn, Control, Witcher 3 GOTY, DOOM 2016, Doom Ethernal, AC: Origins, AC: Odyssey, Metro serijal, A Plague Tale: Innocence, Monster Hunter World, Tomb Raider i Shadow of Tomb Raider, Dragon Age: Inquisition, Skyrim, Hellblade, Ori 1 i 2, Batmana sva 3 ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5261 |
Čika Zeljeni
Datum registracije: Sep 2013
|
GTA 5 će bit free na Epicu pa si uzmi , i to Premium edition (14.05. od 17h) Nisam primijetio da itko igra Satisfactory. Istina da je još u early accessu i samo na Epicu, ali meni je zarazna igra. Uz nju potegnem i Forzu Horizon 4 i Euro Truck simulator 2. Written on Note 10+ |
![]() |
![]() |
![]() |
#5262 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Inače preporučam Plague Inc. Kupio veze igru na PS Storeu prošli tjedan jer je bila na akciji. Dost dobra strategija... Sent from my SM-G965F using Tapatalk
![]() |
![]() |
#5264 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Ako mislis neku Ubisoftovu igru odigrati, odaberi bilo koju, jer su sve iste. Samo reskinovi iste igre ![]() @kasko
Moje preporuke. Click to expand ![]() Ako mislis neku Ubisoftovu igru odigrati, odaberi bilo koju, jer su sve iste. Samo reskinovi iste igre ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5267 |
Premium
Datum registracije: Jul 2012
|
U pauzama od Planscape torment započeo FC4, da igram ponekad nešto brainless sa akcijom. I dopizdila mi igra, a da nisam došao ni do 10%. Čim sam očistio 2-3 tornja, 5-6 misija, napravio 2-3 tobolca od oderanih koža i već mi je bilo pun kurac ![]() Rinse and repeat. Kao da cijeli život igram istu igru, fucking ubisoft ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5268 | |
Antimićanin
|
Nije baš ista. Nema tornjeva. Koncept je isti ali sa određenim razlika. No da, ako ti je FC3/FC4 OK, bit će ti i FC5. Ako su ti bezveze, FC5 bude bezveze. Nabavih FC5 i FCND za nikakve pare (100 kn skupa) pa reko ajmo sve ačivmente u SPu skupit ![]() Citiraj:
- dugačak uvod - u uvodu upoznaš glavnog antagonista od kojeg uspješno pobjegneš - kroz igru ga sretneš jednom ili dva puta - na kraju skužiš da si i djelomično govno i svi oko tebe a da bad guy i nije baš takav bad guy (iako si morao ubiti 1000+ ljudi do kraja igre) - ionako je sve tvoje, otpočetka se je znalo da si ti taj (FC3, FC4 i FCDN) Mislim, ovo nisu spojleri. To je Far Cry 2, 3, 4, 5 i ND. Primal ne znam kakav je ali to je ionako žešći drek. Takav bude i FC6. I zaradit će još više para. FC5 je prvih tjedan dana zaradio 300+ milja dolara a uloženo nije ni 50 milja ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: Brko. 14.05.2020. u 23:30. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5269 |
Premium
Datum registracije: Jul 2012
|
Bome istina ovo što se tiče natuknica, kažem rinse and repeat... Jedino što priznam serijalu je gunplay, odličan je u svakom nastavku... Što se tiče ovoga o prodaji, e tu već mislim da će balon kad tad puknuti (ne nužno na 6 nastavku). Ne mogu svaki puta izbacivati u globalu jedno te istu igru (pogledati kako je CoD prošao), dođe ljudima do zasićenja. Baš iz tog su danas najveći hitovi remakeovi i novi IP. Štancanje (pre)sličnih nastavaka je put u propast dugoročno gledano |
![]() |
![]() |
![]() |
#5270 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
Ali meni je taj koncept OK, jer je igriv, konstantno je igriv i nemam pojma kak mi ne dosadi ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5271 |
Prvoklasni Krkan
Datum registracije: Jan 2006
|
To sa Ubijem je poznato. Rade potpuno identične igre sa drugačijim ''skinovima''. Fascinantno je da su i dalje jedan od najjačih izdavača u svijetu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5272 |
tiki
Datum registracije: Sep 2007
|
Koliko god bile repetitivne FC igre nikako da mi dojade. Mozak na pašu, malo stealtha i deri. Jedino što mi užasno ide na živce su one droge, halucinacije, alkoholi i to. Ko da gledaš cutscenu od pola sata u kojoj se ništa zanimljivo ne događa |
![]() |
![]() |
![]() |
#5273 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5275 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5276 |
Prvoklasni Krkan
Datum registracije: Jan 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5277 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
Probaj ND. Jučer ga završio. Meni osobno bolji nego FC5. Kompaktniji je i manje naporan ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5280 |
Antimićanin
|
|
![]() |
![]() |
![]() |