|
|||||||||||
|
|
#48931 | |
|
prof.dr. gospodar svemira
Datum registracije: Nov 2003
|
Citiraj:
Jedino jos nisam promjenio zimske na ljetne kotace, ali koliko se vozim poprilicno nebitno ![]()
|
|
|
|
#48932 |
|
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
Ja cekam kraj karantene da kupim svaIbizu pd130 i swapam cijelu na moju sasiju sa Hrv papirima i slozim 1.9 TDI na 280ak ks, da ljudima iza mene smrdi ![]()
|
|
|
#48933 |
|
Je suis Schumi
Datum registracije: Nov 2006
|
Automobili
Ja sam u subotu ujutro isao do Vulkala i ljudi dosta mijenjaju gume, 2-3 auta su stalno u redu bila. Bas su rekli da se sad pocelo vise raditi od kad je ugrijalo. Btw. uzeo Good Year Eagle F1 Asymmetric 5, ali u dimenziji 215/45 R17. Odyebo sam 40-ice, a ovo je ionako i bilo u prometnoj. Ugl. jako tihe gume u odnosu na Bridgestone RE050A, sto sam u par navrata isprobao kroz zavoje malo stisnuti, drze odlicno. Nazalost, moram proci po kisi i jos km napraviti da dobijem generalni dojam. Ali prvi dojmovi su odlicni. Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
#48934 | |
|
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
Ako je klasika, nemas sto. Samo si kupi alat za zasarafljivanje cilindra od rucne. Meni su proletila kljesta pa sam morao mjenjat gumicu ![]() Meni stiglo sve za mali servis, i sad nikako napraviti zadnjih 500km ![]() Tu moram pohvalit auto krešu, naručio sam sve, zvali me da filter jedan nemaju, zamjenili mi za skuplji i poslali kuci dostavom.
|
|
|
|
#48935 |
|
Čika Zeljeni
Datum registracije: Sep 2013
|
Cijena barela otišla 30% gore, znači uskoro možemo očekivat nagli rast cijena goriva --dupli link, sorry, već gore objavljeno--- Sent from my SM-N975F using Tapatalk Zadnje izmijenjeno od: GreenLife. 08.04.2020. u 02:29. |
|
|
|
|
|
#48936 |
|
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Bio je link 4 posta ranije. Naslov je živi clickbait baš, cijena porasla 100%, sa 1 na 2 dolara ![]() Meni auto stoji, jučer natočio plin po 3kn litra iako nije bio prazan , benzina isto. Gume fala bogu minimalno 3 godine ne mijenjam, tak mi je drago što sam odabrao univerzalke od Michelina da izbjegnem vulkanizere. Sve dok ne padne 5m snijega, no do tada sam sretan ![]()
|
|
|
#48937 | |
|
Freelancer
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
.
|
|
|
|
#48938 | |
|
Premium spammer
Datum registracije: Aug 2010
|
Ipak pale cijene goriva ![]() http://cijenegoriva.info/CijeneGoriva.aspx Citiraj:
|
|
|
|
|
|
|
#48939 | |
|
Čika Zeljeni
Datum registracije: Sep 2013
|
Citiraj:
![]() ![]() Ma tko će ih više znati , a ljudi ionako puno ne voze. Taman kad se sve vrati u normalu - i cijene će bit na starim vrijednostima, ako ne i više. |
|
|
|
|
|
|
#48940 |
|
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Prošle godine obavio tehnički u travnju iako mi je trajao do 8.5. i sada mi tehnički traje do 30.4, a osiguranje do 8.5. Da li u slučaju da odem na tehnički 2.5 dobivam neku kaznu il ne? Planiram parkirat pred stanicom tak da se ne bi vozio do tamo, policu bi imao novu. |
|
|
|
|
|
#48941 |
|
Too much busy
Datum registracije: Nov 2009
|
Ja bih ostavio tako kako je. Izgubit ćeš tih tjedan dana svibnja, ali ujedno imati mogućnost obaviti tehnički bilo kada u travnju te si ostaviti lufta za slučaj da bude problema.
|
|
|
#48942 |
|
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
auto je star 3g tak da mislim da ne bi trebalo biti problema ![]() Jedini problem mi stvara zamjena pakni, pošto sam to planirao raditi kada stavljam ljetne gume, a gume mi u drugoj županiji i nemam propusnicu ![]() A trebam i redovni servis obaviti. Baš se sve zakompliciralo |
|
|
|
|
|
#48944 | |
|
Brat od Đon Vejna
|
Citiraj:
Je, ali evo PCZ na Samoborskoj je imao cijenu Dizla prije 3 tjedna 8.05kn, od tad je cijena goriva pala za skoro 60-80 lipa, a cijena dizla je 7.80kn, Nitko ne prica kako je nakon onog ostrog pada cijena, odmah sljedeci dan skocila za 40-50 lipa gore.
|
|
|
|
#48945 | |
|
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
Kako ćeš parkat ispred, neće biti problema ![]()
|
|
|
|
#48946 |
|
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Pa odradi novi tehnički i novu policu 30.4. i problem riješen ![]() |
|
|
|
|
|
#48948 |
|
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
Nedavno smo to raspravili .Ako na prometnoj pise da vrijedi do 30.4, onda vrijedi do 30.4. Vec 1.5. je u prekrsaju i kazna je 700 kn.
|
|
|
#48950 | |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2002
|
Citiraj:
Sent from my Mi 9T using Tapatalk |
|
|
|
|
|
|
#48952 | |
|
Freelancer
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
Kolko ja znam odavno je vec kaznjivo imati razlicite dimenzije od onih u prometnoj, ljudi idu na Ateste zbog nestandarndih dimenzija koje proizvodjac nije naveo u COC-u i slicno. Mozes imati nekoliko dimenzija upisanih u prometnu i to je to sto policajac moze prekontrolirati, svaka dimenzija van prometne je kaznjiva. Druga je stvar sto nekada davno nisu to uopce gledali jer moguce da nije bila propisana novacna kazna u to doba ali neznaci da je bilo "legalno" .
|
|
|
|
#48953 |
|
Premium
Datum registracije: Dec 2011
|
|
|
|
|
|
|
#48955 |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Koliko se sjećam, bilo je dozvoljeno odstupanje +/-1" u veličini te +/- jednog 'stupnja veličine' u širini i visini gume (npr. umjesto x/55 mogao si staviti x/45 gumu ili umjesto 175/x staviti 185/x).
|
|
|
#48956 |
|
Brat od Đon Vejna
|
Ne. Moguće je "malim atestom" od cca 350kn "upisati" dimenziju koja je unutar neke tolerancije zbog brzinomjera. Ako ti kojim slučajem neka dimenzija nije upisana u knjižicu, a ovlašteni uvoznik ti da potvrdu da neka dimenzija ide na auto, upis je 100kn ili besplatan prilikom nove registracije auta. Atestiranje kotača van tolerancije zahtjeva umjeravanje brzinomjera i testiranje na stazi u CVH što je glavobolja neviđena. Imati 195/55/15, kada ti je upisano 195/50/15 je kažnjivo i ukoliko te policajac pošalje na vanredni tehnički pregled, plačaš tehnički pregled i kaznu, tablice ostaju policiji dok ne dobiješ potvrdu tehničkog o ispravnosti. Learned the hard way. Kad smo kod točkova, svoje spremam za ljeto ![]() ![]() Nes korisno u karanteni
"South-Korea is the only nation whose national sport has a sequel." Zadnje izmijenjeno od: zkljaja. 10.04.2020. u 22:01. |
|
|
|
|
|
#48957 | |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Citiraj:
A kad ono... zapalio se i to je to... pih ![]() |
|
|
|
|
|
|
#48958 |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Da je imao dizlo, vjerojanto se ne bi zapalio. Osim toga, meni bi bilo ispod časti da se moj auto zapalio od udara u isprdak od Golfa+. ![]()
|
![]() |
|
|