|
|||||||||||
|
|
#4082 |
|
Resistance is futile
Datum registracije: Oct 2003
|
Slobodno me stavi na popis za cugu i klopu ![]() Samo dajte definirajte vrijeme "obračuna kod Bake" ![]() |
|
|
|
|
|
#4083 |
|
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Budem navečer ili sutra ujutro napravio i popis za Žderonje i vrijeme. Uglavnom-kao i zadnji put... |
|
|
|
|
|
#4085 | |
|
mrzi zimu
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
..samo je na drugoj lokaciji ...sad je na kraju Badalićeve ![]()
|
|
|
|
#4086 | |
|
Super Moderators
|
Citiraj:
Sa koje strane??? |
|
|
|
|
|
|
#4087 |
|
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
kružni tok-adžijina-nakon svih zgrada sa lijeve strane, uvučena dugačka dvokatnica; nemreš promašiti edit: ak se ne varam, sad su na dvije lokacije...
..smartphone... Zadnje izmijenjeno od: Lesa. 29.04.2006. u 11:28. |
|
|
|
|
|
#4088 |
|
Prigorec po defaultu
Datum registracije: Mar 2003
|
ubio trifrtalja lavora HLADETINE,od punice!! da brzo ozdravim i budem spreman za žderonje....jooj kak šepa,i Ličkog kruva tute se je mazalo uz to iiii,odma me manje bole rebarca.... dakle visinske pripreme Velkog Ždere su u puunom jeku,znači, čuvajte se biljojedi..to je sve kaj bu vam ostalo kad protutnji Precjedništvo po platama... ehmmmm,nekaj je i Pasarić rekel da bi mu mogli isprićnicu,hihihi ,napisat za gospoju..onak u 3 primjerka zi štembiljem.. ,uglavnom,dolazi i on...ak mu lancek pukne...![]() |
|
|
|
|
|
#4089 | |
|
Super Moderators
|
Citiraj:
Samoborček, tak nekak... |
|
|
|
|
|
|
#4090 |
|
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
je, samoborček...bio sam u Medi zadnji dan kad su radili u Savskoj i konobar se sav potrgao da mi objasni di će biti ) nisam ga puštao dok nije uspio![]()
|
|
|
#4091 | |
|
Super Moderators
|
Re: hrkljužžžžžžžžžžžž
Citiraj:
Već je bilo i vrijeme da lupi šakom u stol i kaže: Pusti me draga na Žderonje...mooooolim teeeee..... ![]() |
|
|
|
|
|
|
#4092 | |
|
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#4094 |
|
mrzi zimu
|
ah...rado bih sad prije ovog sto ce sljediti svasta rekla ali naucila sam da se ne isplati... @ jelc: meni se cinilo da je jednostavnije reci da je na kraju badaliceve...jer kad ides badalicevom prema sjeveru jednostavno se zaletis u "medvedgrad", zar ne?..da ![]() ...klopam sendvich sa zimskom u pecivu sa sjemenkama ![]() a danas cu kuhati junece snicle na saftic i njoke... ![]()
|
|
|
#4095 |
|
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
I kod mene su visinske pripreme u tjeku tak da trenutno radim na proširivanju želuca. Uz svako jelo pojedem mnogo kruha po mogučnosti toploga ili uzimam duplu porciju lepinja. Jučer za ručak smazao sam porciju čevapa iz Rubikona i mogu reći da sam se ugodno iznenadio. Porcija se sastoji od 10 povećih čevapa (moral sam ih samo malo popapriti), porcije pomfrija, skoro za šaku luka narezanog na veće komade i suha topla lepinja. Stvarno sam se najeo, ali sam sa susjednog tanjura sa pizze pojeo feferone i većinu špeka. Sa drugog tanjura pojeo sam još komad pizze koji je ostao. Ali frend nije ostavio ni mrvicu Zagrebačkog. Isto je kapacitet kao i ja i šije me za cca 20 kg. ![]()
|
|
|
#4096 | |
|
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
Citiraj:
|
|
|
|
#4097 | |
|
Moderator
|
Fala na info-u di je novi Medo... Inace, i ja sam bil tam zadnji dan, kad us davali jos veci popust na cugu ![]() Citiraj:
@AMD, preporucujem probati slavonsku pizzu (al pomogucnosti, makni feferone.. )Inace, jel itko od vas ikada jeo u bivsoj "Mamici", u Novoj cesti? Tamo sam bio isto zadnji dan, i rekel bum vam samo jedno, nas 4 (od toga, 2 su bili kao Mitzek ) se najelo od 2 porcije cevapa i 1 porcije zapecenog graha...mljac... al sad su ih delozirali i cekaju novu poziciju... ![]()
"Everything with a heartbeat can knock you down" Zadnje izmijenjeno od: Vuco. 15.01.2006. u 17:22. |
|
|
|
|
|
|
#4099 |
|
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
@Vucko Zakaj da maknem feferone. Jučer sam ih smazal jedno 8 komada sa pizze i nisu bili previše ljuti. Istina da rijetko na pizzi vidim toliku količinu feferona. I Zagrebački za 40 kn je fakat veliki i dobije se puno priloga.
|
|
|
#4100 | |
|
Moderator
|
Citiraj:
Nisu ljuti!?!? Jucer jeo jednu slavonsku, maknem feferone s pizze (jer su meni ljuti ) i onda obliznem prste s kojima sam ih micao i nakon toga sam na jeziku osjecao 15min jacinu tih feferona...![]() Zagrebacki nisam nikad narucio, al posto si sad to rekao, budem... ![]()
|
|
|
|
#4103 |
|
Moderator
|
Dobro atha, ti kolko si star, nije ni cudo kad zvaces sve bez problema ![]() ![]() A mozda su meni bili ljuti jer sam ih "cuclo" s prstiju, mozda ih treba sam u čvalje stavit i to je to...![]() Inace, danas za rucak, pecene kobasice, pire krumpir i zelje...sad na vecer si moram nes prigristi, bananu il tak nes (zdrava hrana)... Nemre se teska hrana prije spavanja (Jelc not included)...
|
|
|
#4104 | |
|
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
![]()
|
|
|
|
#4105 |
|
M.U.P.
Datum registracije: Sep 2004
|
AMD kak prda to podnosi ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
#4107 |
|
Moderator
|
Covjece, upravo si ubio thread Zderonja... ![]() Al sva sreca kaj sam prije citanja mrknuo pola protvanja mramornog kolaca... ![]()
|
|
|
#4108 | |
|
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Citiraj:
|
|
|