|
![]() |
#1 |
kapetan Janez Ibrahimovič
Datum registracije: Sep 2005
|
DVD playeri za maxADSL
Jel netko dobio DVD player iz t-scumove akcije? Jel valja to šta? Bilo je čak govora da neće svi koji su se prijavili u onom roku za dobivanje playera dobiti nego samo neki. Navodno je netko već u mom gradu dobio player prije par tjedana, a ja još ništa. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
meni frend u rijeci prije mjesec dana dobio dsl rekli ili ili. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
doktor
Datum registracije: Sep 2004
|
Inače, radi se o Vivax Imago k-200. Solidan jeftinjak. gogo
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
22. 12 je bio zadnji rok.... Mada je đubrad reklamirala tu akciju još tjedan dana poslije........ajmo se udružiti i tužiti ih !!!
![]() |
#6 |
doktor
Datum registracije: Sep 2004
|
Ja sam poslao ugovor 26.12. Znači ništa od toga? O serem im se u čarapu. gogo
![]() |
#7 | |
|
Citiraj:
Nemoj zezat. Baš sam ga sad gledao u Konzumu. Al su se potrudili. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
još prije nove godine. nemam pojma šta ću s njim. imam samsungov dvd koji je stari dobio, tad mu je bila cjena 1800kn |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
|
znaš, znaš što ćeš s njim... znaš kome treba... ![]() Jel dobio još tko kome je trebao doći? E sad im idem j***t mater t-prevarantsku bar sam ja uzeo finu tarifu!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
|
A da, pa ljudi se smilovali, vide AMD, pa neka imaju bar nešto... Jel dobio još netko iz Novske tko je na DSL-u? Ili su na rubu kao ja? |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
|
Da, bolje da zasad prestanemo. Nastavit ćemo u ponedjeljak. Samo mi čudno kako si mi rekao za bratića, a nisi rekao da si ga i ti dobio. Jel zadovoljan bratić? Ja sad stvarno ne kužim po kojem kriteriju oni daju playere!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
|
Citiraj:
Znači koji su god dobili dosad, dobili, koji ne više ni neće, jel tako? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
Meni dolaze sutra . Naručio 23.12 . a playera više nema . Flat rate 2 mjeseca . Ne znam samo dali mi traje 60 dana od sutra ili prvi i drugi mjesec . Kupio neki player SmartVision u Merkuru . 250 kuna i još nisam naišao na film da ne otvara . Učitava sve šta ubacim !!!!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
|
Ali jel se mogu filmovi koji su u XviD-u gledati na playeru sa podrškom za DivX? BTW, zašto stavljaš razmak prije točke? |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
ja sam naručio ADSL još 26.11., očekivao sam da ću čekati mjesec dana, ali sam znao da idem van iz države na mjesec dana, pa reko, neće mi bit problem čekati.. itako, vratim se ja 10.1. u državu i nema nikakvih vijesti vezanih u ADSL, i nazovem ja službu, oni se ispričavaju, kažu poslat će požurnicu, to je bilo u četvrtak, kaže tip sačekajte dva dana da vam se netko javi, ako ne, zovite opet, i tako nazovem ja u subotu opet oko podne, ženska opet pošalje požurnicu, kaže, joj, do ponedjeljka ništa... kad ono taj isti dan - subota- u pola 4 popodne zove Monter da bi on došao u ponedjeljak.. ja ostao začuđen... isplatilo se nazvat dva puta. tako da ljudi, ako vam je prošlo mjesec dana, samo budite dosadni par puta, i dođe za čas.. :clap: ovaj tjedan dobijem i ja ADSL napokon... da se skinem sa jebenog modema... a za player ne znam hoću li ga dobiti.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
dr. sc. tech. dipl. ing.
Datum registracije: Sep 2003
|
Ja dobio player... sve moje DivX-e cita i sve radi... ali mi je daljinski u 10 dana ispraznio dva seta baterija :clap: Ne da mi se to reklamirat, pricekat cu jos malo ![]()
![]() |
#23 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
nisam nikad obraćao pažnju na taj razmak , navika , djeluje mi urednije . ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|