|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
voltaza memorije
stavio sam novi keks rama, kingston K 512 mb PC3200 mislim da ovaj ram moze ic na 2.9V al i biosu mogu maximum 2.8V staviti ![]() da li je to do ploce, K8V-X ili je do biosa? ( nije ZADNJA verzija )
![]() |
#2 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
To ti je do ploče, bios je rađen za tvoju ploču. Ne vjerujem da ćeš novijim biosom dobit opciju za višu voltažu Probaj pronać modani bios na netu za tvoju ploču ako postoji
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
pokusao sam traziti modani bios al izgleda nisam ja te srece da nadjem, ali ako neko zna neki link za modane biose rado cu pregledat da ne bi nasao tu a posto mi je komp clockan, da li cu nesto izgubiti sa tih 0.1V :burn:
![]() |
#4 | |||||||||||||
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
jedino postoji mogucnost da bi s tih 0,1 volt moga iscupat jos koji megahertz
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
stabilno je do sad, cijeli dan mi je prime vrtio, temp proca 38 stepeni jer sam ubacio 120mm vent sa strane koji upuhuje zrak paralelno sa cpu hladnjakom a ispod 2 komada po 80 koji ispuhuju zrak a ako je samo do tih par megaherca necu ni razmisljat o tom
![]() |
#6 | ||||||||||||
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
nemoj me doslovno svatit za koji megahertz moze to bit i puno megahertza pogotovo ako gledas za proc pa se to mnozi s mnoziteljem medjutim isto mislim da ti se s tim ne isplati dalje zajebavat i btw ako si oc-a testiraj memu i sa memtest86
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
ja sad ode upravo stavit ovu zadnju verziju bios-a pa cu vidjet da nije do toga
![]() |
#8 |
Premium
|
nista, mogu samo rec jos gori problem hehe sad npr u biosu ne mogu kao prije podesavat voltazu procesora nego samo imam opciju da dodam za 0.2V, dok je opcija za voltazu ram-a ostala ista ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|