|
![]() |
#1 |
kapetan Janez Ibrahimovič
Datum registracije: Sep 2005
|
screenshot filma
Čuo sam za to već davno, a i kada probam to mi se događa. Naime, kada želi napraviti screenshot iz filma jednostavno ne mogu. Priljepim ga u paint međutim bude samo crna slika, titlovi se mogu vidjeti, ali ne i slika. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
To je zato što ti je uključen video overlay, a on se ne nalazi u istoj memoriji kao ostatak desktopa (po seljački). Rješenje: isključit overlay ili koristit tipku za screen shot u samom playeru, većina ih ima.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
kapetan Janez Ibrahimovič
Datum registracije: Sep 2005
|
Kako isključujem overlay i što mi se time mijenja? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Overlay isključuješ u driverima od grafičke i u playeru. Time više ne šalješ sliku videa na TV out neg ostaje samo na monitoru. Jednostavnije ti je lupit tipku u playeru nego se s tim zezat.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|