|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
mobility 7500 - telka
bok dečaci dajte mi recite ak je imao neko sličnih problema kako da si namjestim laptop da mi radi na telki imam IBM-ov T30 sa S-video outom e sad, ja ga lijepo prištekam, al on svejedno ne želi da uključi sekundarni monitor da radi....jednom sam nekak čak i uspio al ništa mislim da mi je problem da si moram još nekaj instalirat kako bi mogao uključit baš tv opciju, a ne sekundarni monitor thanks |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
prcknedl
|
ne sekundarni monitor nego telka...nalazi ti se pod displays. btw, kak si to fizicki spojil? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
da baš sam ja htjel ovo gore napisat... uglavnom imaš tv dole nacrtan i sam ga upali sa onom ikonom u gore lijevom čošku kod njega...ko ono on/off gumb...i trebalo bi radit... a sad spajanje...predpostavljam da je svideo preko adaptera na scart il one rca kontakte išlo... čist je svejedno koji su...radi odlično sa jednim i drugim... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
pod displays nemam tv nigdje a što se tiče kopčanja, probo sam sa s-video do scarta pa u telku i sa s-video preko kompozitnog do telke kod mene na staroj, nekad davno, ati all in wonder sam odmah na displayu imal opciju za tv bez obzira dal je ukopčano ili nije, samo nisam mogao uključit ako nije bilo spojeno a ovdje nisam našao ni opciju btw sjećam se da sa original windows driverima isto nisam imao tu opciju dok nisam skinuo drivere sa atieve stranice sad sam skinuo file 1rd633ww al ne želi pokrenut instalaciju, samo blipne (možda mi se nije dobro kopiro na stick) |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
instaliral sam drivere sad sam dobio opciju za tv, al nisam imo kablove kod sebe, bio ih odnio doma. isprobam večeras pa vam javim thnx ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
evo isprobao sam doma radi mi dobro kad ga spojim direkt sa s-video kablom thnx na podršci |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|