|
|||||||||||
|
|
#47461 |
|
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
|
|
|
#47463 | |
|
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Citiraj:
Treba u auto školama pokazivati filmiće kak ekipa umire radi brzine/alkohola/droge/..... al da nisu cenzurirani pa bi se možda nešto i desilo. I počet lupat po đepu i roditelje ako su osobe mlađe od 21. il koju već granicu staviti. |
|
|
|
|
|
|
#47464 |
|
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Zbog ovog poteza dobio dvije godine i tri mjeseca zatvora https://www.24sata.hr/news/zbog-ovog...zatvora-668967 A kod nas seljačine ubijaju po cesti i manju kaznu dobiju nego ovaj gore...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
|
|
|
|
|
#47466 |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2011
|
A tip koji je pijan u Audi TT prije par dana u Italiji ubio na licu mjesta 6 ljudi, i ranio 11 ljudi može dobiti od 6-12 godina zatvora. Poslano sa mog RNE-L21 koristeći Tapatalk |
|
|
|
|
|
#47467 | |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
Bemti, imam 19 godina vozacku i jedno 200 hiljada km i strah me vozit po cesti kako se sve ekipa vozi. |
|
|
|
|
|
|
#47468 | |
|
Banned
Datum registracije: Mar 2017
|
Citiraj:
Kupi si playstation i gran turismo. |
|
|
|
|
|
|
#47469 |
|
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Ima valjda godinu dana kako i mene pere isto razmisljanje. Nisam imao nikakvih nesreca, samo mali milijun izbjegnutih potencijalnih sranja. Stanje se potencira ako je netko samnom u autu. Ful mi idu na kurac jarani za volanom i ta sranja sto se dogadjaju zbog previse sjemena u njihovim sitnim mudima. I ovih blagdana sam odradio jedno soma km po hr i dosao doma s busenom iscupanih sijedih.
|
|
|
|
#47470 |
|
Brat od Đon Vejna
|
|
|
|
#47471 | |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
Novi Marof je staza premala za karting, kamoli auto u blokadu forsati. Možda osjetiti koji zavoj, malo proklizavanje i to je to. Marof ima najveću ravnicu jedno 130m, i to nakon 2 zavoja od 90 stupnjeva. Grobnik ima ravnice i po 600m. |
|
|
|
|
|
|
#47472 | |
|
Brat od Đon Vejna
|
Citiraj:
Na Marofu Šebalj drifta sa "zvijezdama" ? Ne čini se loša staza... Npr. karting da neki filing tog adrenalina, ali vozio sam samo na Velesajmu..
|
|
|
|
#47473 |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Ja sam čestio bio u Marofu na kartingu, meni top adrenalinska zabava. A gledaj, Šebalj je PRO, kažem ti, Marof je fakat mala staza. I nisam siguran da li možeš samo doći tamo, dati nekaj love i voziti. Frendovi s moto klubom rentaju stazu na cijeli dan. |
|
|
|
|
|
#47475 | ||
|
Master Of Disaster
Datum registracije: Nov 2002
|
Citiraj:
Citiraj:
|
|
|
|
#47476 | |
|
Banned
Datum registracije: Mar 2017
|
Citiraj:
Pa valjda je osnova divljanja u prometu da se pokažeš pred nekim, ili je neka ženska u autu ili netko sjedi u kafićima pa se pokazuješ njima, ili je to utrka frendova subotom navečer. Stvarno ne znam kome je zanimljivo na nekoj pustoj pisti gdje nema "gledalaca". Stalno se vuku totalno besmislene paralele koje neće riješiti ni jedan problem u prometu. Čak suprotno, taj šta visi po trkačim stazama će pokušati svoje "znanje" prenijeti na cestu pa će svejedno divljati i u prometu, jer eto on zna voziti, hint: čolak i opačak. |
|
|
|
|
|
|
#47477 | |
|
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
Bjelodano je da osiguranja vode statistiku s nebrojeno faktora te na temelju toga proračunavaju cijene osiguranja. Ak te potrefi da voziš taman model auta koji je došao u godine kad se isti kupuje mladim vozačima kao prvi auto, te ti mladi vozači naprave veći broj udesa na cesti, jasno je da će cijena osiguranja rasti. Kod mene je situacija da plaćam, normalizirano na 10k km, duplo manje za auto iz 1989. nego iz 2001. ![]() Broj tih starijih auta je znatno manji, količina nesreća valjda ništavna, pa je i cijena osiguranja niža ![]()
|
|
|
|
#47478 |
|
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Cijena police bi trebala biti proporcionalna kršenju propisa. Može biti i sadašnja cifra, pa da raste s prekršajima, ili veća cifra koja se smanjuje čistim prometnim dosjeom. Vjerojatno bi se više razmišljalo, dal' ćeš imati policu 15 000kn ili 3000kn. A zatečeni neosigurani auti na cesti- odmah zapljena ili preša. |
|
|
|
|
|
#47479 |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Zašto naša osiguravajuća društva ne daju nekakve popuste za dobre vozače? Vozim već 30 g. bez ijedne kazne, a nikada nisam dobio lipe popusta (bonus ne računam). I to bi bio jedan od načina poticanja ljudi da voze po propisima. Jučer sam se vozio od Pasjaka do Trsta. Putem sam uočio 2 kamere pa da podijelim njihove lokacije s vama. Prva kamera se nalazi kod pješačkog prijelaza u Podgradu cca. 100m nakon benzinske pumpe na banderama koje se vide lijevo na slici, a druga u Materiji nakon vulkanizera T&P Cars, točno iznad ogledala na slici. Obje kamere su okrenute u smjetu Trsta. Ograničenje je 50 km/h.
|
|
|
#47480 | |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2011
|
Citiraj:
Mislim da ti fali jedna, pored gostionice Izabela. S time da je waze uredno imao označenu i jednu i drugu kameru, a Sygic ovu pored gostionice Izabela nije imao označenu. edit, sve si uredno označio, ja nisam dobro kliknuo. |
|
|
|
|
|
|
#47481 |
|
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Još jedan kome treba staza, i to još pod zabranom https://www.index.hr/mobile/clanak.a...sti&id=2145892 Stvarno kamo seže ljudska glupost |
|
|
|
|
|
#47483 |
|
Premium
|
@colop Pazio sam na to jučer i kod Izabele nema kamere jer se nalazi 50m prije nje, na pješačkom. @lowrider Glavno da na prastarom P205 ima 'sportski' auspuh.
|
|
|
#47484 |
|
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
|
|
|
#47487 |
|
Premium
|
|
|
|
#47488 | |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
Totalni Tesla dizajn. Mogli su barem nešto novo ponuditi. A i tržišni problem je za Sony što nisu marka koju ljudi vežu za automobile. |
|
|
|
|
|
|
#47489 |
|
Guest
|
Da li online naručujete autodijelove, i gdje? Je li pouzdano na auto krešo webu naručiti ponuđeno? Čini mi se da slike na webu ne odgovaraju stvarnom proizvodu, ili je proizvod pogrešan. ![]() |
|
![]() |
|
|