| 
 | |||||||||||
|  26.02.2003., 13:09 | #1 | 
| Premium Datum registracije: Feb 2003 Lokacija: Zagreb 
				 |  Stand by Nekad se sistem neće podići iz stand by-a kad kliknem na miša.Stroj uopće ne odgovara, a nije zgašen.Mogu ga podići samo na restart gumb. Kaj sam krivo napravil? Hvala! Lovac  | 
|   |   | 
|  26.02.2003., 13:41 | #2 | 
| Ekspert iz sjene ... Datum registracije: Nov 2001 Lokacija: New Eden 
				 | Kaj se više bavim compovima to sam više uvijeren da je najbolji lijek motorka na cca 2500 o/min i raspali po jebenoj kurvi ... Needles to say da su ove rijeći nakon cca 3 sata printanja etiketa na poslu. Prineter je btw. Canon i550 - 18 str/min. Znate koliko je etiketi sprintal ( dimenzije 10*7 cm ) u tom intervalu ... ne 300, ne 200 već 3 ( tri ). Jebene tri etikete. Kurva ne radi nikako, bez ikakvog razloga ne prima ih više nakon 3 da normalnog rada :confused: . Ma kurac - MOTORKAAAAAAAAAA | 
|   |   | 
|  | |
| 
			Oglas
		 |  | 
|  26.02.2003., 14:26 | #3 | 
| Premium Datum registracije: Nov 2001 Lokacija: Hrvatska 
				 | Kojeg miša imaš? Meni to neće ponekad sa MS wirellessom ali preko tipkovnice proradi! | 
|   |   | 
|  27.02.2003., 11:53 | #5 | |
| Premium Datum registracije: Nov 2001 Lokacija: Hrvatska 
				 | 

Re: Stand by
			 Citiraj: 
 Prvo i općenito ako te to smeta u Power Options Propertisu : System stand bay postavi na Never. Postavi si Screen Saver po želji, a kad ne radiš gasi mašinu (sad se javljaja pravi: pod uvjetom da imaš ispravno i vrlo skupo napajanje tj. sve osim JNC) Slijedeći naputak kod naredne instalacije windwsa to napravi ispravno (postupak istalacije ti ovisi o HW a onda o SW koji želiš koristiti 1. Win 2. Direct x 3. driveri grafičke 4. audio driveri pa ostalo...) jer iskustvo mi je da podešavanja windowsa u letu donosi nove poteškoće a stare se ne rješavaju.. | |
|   |   | 
|  | |
| 
			Oglas
		 | 

Oglasni prostor

| 
|  | 
| 
 | 
 |