|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
laptop problem
imam problem, nebrem na laptop instalirati neke igrice. kvejk 2 i starkraft rade bez problema, a dok sam htel instalirati need for speed most wanted, doslo mi je do 17%, i slike se nastavile izmenjivati, a instalacija stoji na mjestu. dok sam htel instalirati cod 2 , slike su se isto izmjenjivale , a ispod di treba biti postotak instalacije, nije bilo niceg. dal je mozda razlog xp home na laptopu ili nest drugo? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
Datum registracije: Jan 2005
|
možda je dvd oštećen? probaj uzet drugi dvd pa instalirat, ne vjerujem da je do windowsa |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
dvd je bil ostecen i to na mjestu od imagea cd 1, ali jos uvijek ostaje pitanje zakaj cod2 nisam mogel instalirati, i dvd koji sam frendu przil, fear, veli da mu ne radi... i nejde mi u glavu kak na 8x moze przit dvd 25 minuta, ak mom frendu na gericomovom laptopu na 1x przi 45 minuta |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||||||||||||
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
to sto pise da pri 8x ne znaci nista osim mozda maksimalne brzine przenja, ne i stalne probaj s dvd medijima nekog drugog (kvalitetnijeg) proizvodjaca
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
Datum registracije: Feb 2005
|
nfs mw ne radi na intelovim integrranim grafičkim (bilo to laptop ili desktop) |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
ma sve radi, mislim da sam budala, stavio umjesto na dvd przu u neriju na imagedrive ![]() przi prza , sve 5, na 4x sprzi puni dvd za 15tak minuta! nfs radi bez beda, nije intelov chipset ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|