|
![]() |
#1 |
CyberSky
Datum registracije: Feb 2004
|
Koja mema?
Ošla mi mema na kompu i sad sam u potrazi za drugom. E sad moj je izbor,zasada OCZ Platium Edition 2*512Mb rev.2 Jel to dobra mema ili? Jel mi možete preporučiti nešto u njezinom rangu po performansama??? I opčenito koju memu preporučate |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
I'm DEAD sexy!!!
Datum registracije: Sep 2002
|
Odlična mema. Sam pogledaj ak možeš ubost v1.0
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
CyberSky
|
Neznam gdje da sad nabavim rev.1 Mislim da ova isto ima TCCD chipove samo je druga revizija! Možda bi mi ti prodao??? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
I'm DEAD sexy!!!
Datum registracije: Sep 2002
|
NE trebaš uze rev 2 v1.0. Ta ti ima TCCD čipove. v1.1 ima TCC5 čipove i navodno nije tak dobra. Ja sam prije 3-4 tjedna ubo v1.0 u Linksu
![]() |
#5 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Mem mora biti: OCZ EL Platinum Rev.2 2*512 Ono rev2 mora biti, ali ima 2 verzije tog Rev2, jedna sa TCCD, a druga sa NE
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
CyberSky
|
Budem danas išao pa ću vidjeti što imaju. Dal se isplati za te pare uzimati onda OCZ Platum rev.2 v.1.1 ili da neku drugu uzmem ako nemaju OCZ P.E. rev.2 v.2.0? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Najbolji izbor koji si i htio Znači mora pisati u NAZIVU Rev.2, a verzija piše malim slovima u uglu naljepnice 1.0 (samo ta ima TCCD čipove) i mema rula
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
CyberSky
|
Dobro to znam, a što ako nemaju v.1.0 jel se onda isplati uzimati i ako se ne isplati koju bi onda uzeo umjesto te? |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||||||||||
Moderator
Datum registracije: Jan 2003
|
GeIL ONE TCCD od masnog ako jos prodaje. ![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|