|
|||||||||||
|
|
#45541 |
|
Premium
Datum registracije: Jun 2015
|
Točio sam na Ini. I Crodux i petrol imaju istu cijenu..
|
|
|
#45542 | |
|
Premuim
Datum registracije: Feb 2008
|
Citiraj:
Kakva je dalje procedura? Poprskati po autu, trljanje/ispiranje (ili ne), pa pjena/bug and tar, ispiranje. Onda samponiranje i daljnje pojedinosti...
|
|
|
|
#45544 |
|
al se nekad dobro jelo...
Datum registracije: Jan 2003
|
Moj tip za skidanje osusenog voska s mat plasticnih povrsina (branici, retrovizori): gumica za olovku :-) . Nedavno uklonio dugogodisnje oziljke "voskanja" s auta.
|
|
|
#45545 |
|
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Ima li netko iskustva s kineskim daljinskima za rampe i garaže (tipa ovo: https://www.ebay.com/itm/Cloneing-Le...Wp1SH8cI1Zfp0g)? Dobio sam daljinski od rampe zgrade u koju sam uselio, ali hvata tek na pola metra (moram doslovno stat pred rampu, otvoriti prozor i gurnuti ruku van). Nekad hvata, nekad ne, nije do baterije, ni stakla na autu, i nisam jednom stajao par minuta pred njom dok nije uhvatilo. Sranje je u tome što je rampa drito na glavnoj cesti, pa dok ne uhvati, stvaram kolonu iza sebe. Treba mi nešto što može naučiti tu frekvenciju i da ima jači domet od ovog trenutnog. Ovo je postojeći. Kaže "rolling code" i "433.92", pa ne znam može li to koji simulirati ili naučiti (https://www.aliexpress.com/item/32860085805.html). Jedino da naručim isti takav
Zadnje izmijenjeno od: 1v@n. 17.08.2019. u 17:15. |
|
|
|
|
|
#45547 |
|
Registered User
Datum registracije: May 2006
|
Ja ga razrijedim sa destiliranom vodom,poprskam auto ,pustim par minuta i onda operem minivosom ili na samoposluznoj. |
|
|
|
|
|
#45548 |
|
smeghead
Datum registracije: Mar 2005
|
jel zna tko dobrog mehanicara u rijeci da mi pregleda auto i napravi diagnostiku prije kupnje. Radi se o fiesti iz 2013te. nasao i pogledao auto, i dogovorio se s prodavacem za cijenu, i htio bi obavit jos pregled da budem 100% miran on bi htio da bude iza 16:00 posto radi do 16:00, a ovlasteni servisi isto rade do 16:00 pa to je problem, kao sta se vjerovatno treba i cekat slobodan termin pa ako tko zna dobar servis za predgled, ili da odem na tehnicki pa tamo obavim izvanredni tehnicki pregled ? |
|
|
|
|
|
#45549 |
|
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
@raul i campeonato Da to je plan. Ono sto sam dosad radio je da poprskam sve bube i onda pjenu jos preko toga, nakon par minuta isperem visokotlacnim peracem. Poslije toga ide rucno pranje samponom i mikrofiber rukavicama i opet ispiranje. Nakon toga sušenje rucnikom i kad je suh nanosim Meguiars Ultimate Quick Detailer koji daje zavrsni sjaj i polimer zastitu za lak. Gesendet von meinem LM-V405 mit Tapatalk |
|
|
|
|
|
#45550 | |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2002
|
Citiraj:
|
|
|
|
|
|
|
#45551 |
|
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Bit će prije problem na drugoj strani, slučajno / namjerno prijemnik sa antenom bude negdje "bez veze" pa jedva hvata kad si baš blizu. |
|
|
|
|
|
#45553 | |
|
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
Citiraj:
Na kraju dao 200 kn tipu koji održava rampu za novi upareni daljinski. |
|
|
|
|
|
|
#45554 | |
|
Premium
Datum registracije: Oct 2013
|
Citiraj:
|
|
|
|
|
|
|
#45555 |
|
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Kad upalim auto nakon sta stoji par sati, iz ventilacije mi smrdi na znoj prvih po minute/minutu. Prije 2 tjedna sam naspricao cijelu limenku u otvore i usis zraka https://i.imgur.com/MOP6Nke.jpg i stavio novi filter sa karbonskim vlaknima i neka jos 4 sloja, i par dana je bilo okej i sad opet smrdi. U 5 misec sam bio na servisu(ovlaštenom) i navodno su onda prominili filter kabine,al meni se cini da nisu, al nema veze sad sam sam, ugl sta jos da napravim? Odakle taj smrad? Toyota Corolla 2016 |
|
|
|
|
|
#45557 |
|
Guest
|
bok, dali netko od vas vozi dizelaša na biljno ulje ? |
|
|
|
#45558 |
|
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
|
|
|
|
|
|
#45559 |
|
Registered User
Datum registracije: May 2006
|
|
|
|
|
|
|
#45560 | |
|
Premium
|
Istina, ali drugačije su kategorije proizvoda, i namjenom i cijenom. Ta dva su čisti spray-on Sealanti, a BSD je quick detailer. Citiraj:
![]() Zadnje izmijenjeno od: reiben101. 19.08.2019. u 00:07. |
|
|
|
|
|
|
#45561 |
|
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
Mislim da taj pregled na tehnickom kosta oko 150-200 kn, usput se i sam spustis ispod auta dok lik pregledava i da vidis jel ima gdje hrdje, jel sve ravno i slicno. To ti je najlakse i najbrze. Odmah usput provjeris i kilometre.
|
|
|
#45562 | |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
![]() @OuttaControl - ZEP pjena za ispiranje klime i špricaj po ventilacijskim otvorima, isparivaču i kanalu koji vodi do ventilatora ispod šajbe. Ako to ne pomogne, onda eventualno ozonom. Ove Sonax i slične mirišljave svete vodice neće pomoć kod takvih slučajeva.
|
|
|
|
#45563 |
|
Brat od Đon Vejna
|
|
|
|
#45564 |
|
Premium
|
|
|
|
|
|
|
#45565 |
|
Premium
|
|
|
|
#45566 |
|
Guest
|
|
|
|
|
#45567 | |
|
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
#45568 |
|
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
S tim da ti treba biti jasno da si u carinskom i inom prekršaju ako te policija skine. Golf 3 dizlo pije svašta, od biljnog ulja, ulja za trafoe, lože za grijanje, s tim da si s takvim autom i glavni kandidat kada zaustavljaju i provjeravaju gorivo.
|
|
|
#45569 |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
No kako ćeš kupiti auto nego "kešom". Ako digneš kredit opet ide cijeli/dio iznosa prodavaču, ostatak ostane na računu pa se "stavi sastrane". Ali je lizing opet ista stvar, daješ u ratama, manja cijena-manja rata, staviš sastrane opet. Ako uzmeš od kamatara, on ti da keš, manje love posudiš, manje kamata ispadne, razlika ide sastrane. Jedino ako misliš na kreditnu uzeti auto, što je moguće do nekog iznosa, pa hajde onda ne možeš staviti sa strane, šta ja znam. |
|
|
|
|
|
#45570 |
|
smeghead
Datum registracije: Mar 2005
|
po meni najveci "nedostatak" novih autiju je kasko/ovlasteni servis i gubitak vrijednosti ako ga ne mislis drzat do kraja iskoristivosti. za razliku cijene kasko/ovlastenih i ako to stavljas s strane, ostane ti za iste potencijalne popravke, ili to stavis za drugi/noviji auto kad ga prodas dalje. |
|
|
|
![]() |
|
|