|
|||||||||||
|
|
#45302 |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Znači, radije si poklonio 500kn uhljebima nego odveo porodicu na večeru i još bi ti ostalo para u džepu.
|
|
|
#45304 |
|
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
odradio sad za vikend put Zagreb-Wels, Wels-Zagreb. Ne znam jesam ikad bio toliko frustriran na autocesti kao tad put. Draže mi se vozit 40 po našem autoputu u špici sezone nego 100kmh na savršeno glatkom, ravnom, preglednom Austrijskom autoputu.
|
|
|
#45305 | |
|
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
![]() "Ljudskom srcu uvijek nešto treba, Zadovoljno nikad posve nije: Čim željenog cilja se dovreba, Opet iz njeg sto mu želja klije."
|
|
|
|
#45306 | |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Citiraj:
![]() Osim ako si krivo slovkao pa misliš na onaj gore, e tu nisam išao autom ali vjerujem da put nije lagan. |
|
|
|
|
|
|
#45307 |
|
Premium
|
U subotu sam išao na koncert u ZG. Nekoliko puno sam stao nakon Bosiljeva iako nije bilo vidljivo zbog čega - nema radova, nema sudara,... Uglavnom smo stajali u blizini odmorišta. Najveći krkljanac je bio na naplatnim kućicama. Na Demerju su se u vanjsku traku stalno ubacivali 'padobranci', čak i busevi. A 'biseri' na kućicama su otvorili jednu traku fast ENC-a (desnu) i onda promet s nje preusmjerili na standardnu naplatnu kućicu ENC-a tako da nisi imao ama baš nikave koristi od fast ENC-a. Kretenizam na n-tu potenciju.
|
|
|
#45308 |
|
Brat od Đon Vejna
|
Mislim na A9 Wels-Graz-Maribor..jednu dionicu od par km je bila baustela...ostatak posvuda 100kmh ogranicenja iako su uvjeti za 200 ![]()
|
|
|
#45309 |
|
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
odb2 head up
jel netko probao nešto ovakvo: Head Up Display - A8 5.5" OBDII HUD https://www.youtube.com/watch?v=cfUmRj976qE 40 dolara na ebay-u nije neki trošak, a na videu se čini sasvim ok. Zadnje izmijenjeno od: mierdadeltorro. 30.07.2019. u 20:59. |
|
|
|
|
|
#45311 | |
|
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
Citiraj:
Osim što blješti, kod huda je jako bitno na koliko je fokus podešen, ak je podešen da ti oči moraju fokusirat na šajbu onda ti uzalud HUD Pravi hud je namješten da oči fokusiraju ispred auta i tako minimalno smeta |
|
|
|
|
|
|
#45312 |
|
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Neke navigacije na mobu imaju opciju da mob bacis pod sajbu pa on prikazuje sliku na sajbi (kao na tom videu). Upravo to sto jed2i kaze, fokus je na pola metra i najcesce se ulovis kako refokusiras hud dok pratis cestu pa sve skupa moze smetati. Oke, velike strelice lako vidis i van fokusa dok pratis cestu, ali tekst ne bas...
|
|
|
|
#45314 |
|
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
|
|
|
#45316 | |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2011
|
Citiraj:
ovo mi izgleda kao puno bolja opcija. Poslano sa mog RNE-L21 koristeći Tapatalk |
|
|
|
|
|
|
#45318 | |
|
Premium
|
Citiraj:
![]() Connie joj šalje poruku, a ova se smije dok ganja auto na 5500rpma, već ju vidim u jarku jer je čitala poruku s tog ekrana ![]() Osim toga, ovaj "uređaj" stvarno izgleda kao da mu tamo nije mjesto i da ne postoji niti jedan paralelni svemir u kojem mu možeš naći mjesto. To su sve loše izvedene stvari. Pravi hud košta, jebiga. |
|
|
|
|
|
|
#45319 | |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2002
|
Citiraj:
Imao sam iskustva s 3 tvornicka HUD-a. Mazda 3 mk3 : onaj na plastici... Gimmick, beskorisno Nova Mazda 3 (mk4) : dobar, ali nesto me konstantno smetalo, previse mi je odvlacio paznju s ceste, nisam se mogao opustiti Toyota Corolla : savrseno izveden. Stopio mi se s cestom, mogao sam se opustiti, uzivati u voznji, a podaci su mi nekako prirodno, ogranski, bili tu Sto ljudi, sto cudi, ali kad se sjetim da su me i neki tvornicki HUD-ovi ometali u voznji, ne zelim ni misliti sta bi bilo sa aftermarket rjesenjima. |
|
|
|
|
|
|
#45320 |
|
Premium
|
Ak je na mazdi izveden ovako: https://www.youtube.com/watch?v=xlPX4yXMjSo To je onda loše jer je fokus drito na šajbi, možeš to vidjet recimo na 2:20 kad je auto ispred mutan. Pravi hud je fokusiran skroz naprijed, kod početka auta i onda oči ne moraju lovit fokus malo na hud malo naprijed....zato ti je odvlačilo pažnju s ceste |
|
|
|
|
|
#45321 | ||
|
Registered User
Datum registracije: Jul 2010
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
|
||
|
|
|
|
|
#45322 | |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2002
|
Citiraj:
Hud mora funkcionirati tako da ni ne kuzis da ga imas, nego su ti jednostavne te informacije koje prikazuje "poznate". Ne znam kako da to opisem, ali kad sam iz Corolle izasao bio sam odusevljen. Dapace da nema infotainment iz 95. u kojem, po rjecima prodavaca, mirrorlink ima, ali kao da nema, android auto i carplay ne postoji, parking senzore (ni straznje) nemaju osim u executive opremi (mogu se ugradit, al necu valjda busit novi auto...), vjerojatno bi ju vec vozio |
|
|
|
|
|
|
#45323 | |
|
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
Citiraj:
S druge strane BMW F11 ima "pravi" HUD i to je to, sam regulira osvjetljenje ovisno o uvjetima, fokusiran je ispred auta i kad sjednem u auto koji ga nema, jednostavno mi fali. |
|
|
|
|
|
|
#45324 |
|
Premium
|
Još malo u vezi one 'rupe' u vezi darovanja vozila https://net.hr/danas/hrvatska/snalaz...gubi-milijune/
|
|
|
#45325 |
|
Brat od Đon Vejna
|
|
|
|
#45326 | |
|
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
3.2 V6 255ks, quattro Sline, sport ovjes, push start, nav, backup cam, smedja koza, crni krov, paddle shifteri. THE oprema u tom modelu A6 80 000 dolara bio nov, dobio i racun originalni Narucena prikolica filtera, ulja, diskova, plocica, sitnica i pomalo se slaze kad meho stigne. |
|
|
|
|
|
|
#45329 | |
|
Flajing super šiiiip
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
![]() Uživaj ![]()
|
|
|
|
#45330 |
|
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Evo šta je stara trulja: https://www.telegram.hr/wp-content/u...9_25571018.jpg https://www.telegram.hr/wp-content/u...9_25571018.jpg hrabro izdržala, ove nove škovace bi poklekle ![]() |
|
|
|
![]() |
|
|