Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Problemi > Hardverski problemi
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 22.02.2003., 00:05   #1
juzer
Registered User

Datum registracije: Feb 2003
win xp i cd rom

imam cdrw lite on i kad instaliram win2000 sve je ok cita przi i sve radi, ali kad instaliram winxp ili me onda kad pokusam pokrenut neku .exe datoteku kaze D:\NESTO.EXE IS NOT A VAILD WIN32 APPLICATION (d:\ je cd rw ). on moze citat cd ali mu treba puno vise vremena nego pod win2000 i .txt datoteke cak i mogu otvorit ali nista vise ni audio ni nista .jel ima tko kakvu ideju?
hvala
juzer je offline   Reply With Quote
Staro 22.02.2003., 10:50   #2
greg SE
Premium
Moj komp

greg SE's Avatar

Datum registracije: Oct 2001
lagani format pa onda jos laksi instal.......
i lagana cuga dok sve to nezavrsi
greg SE je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 22.02.2003., 11:26   #3
juzer
Registered User

Question

ma vec jesam formatirao ali to ne pomaze.....pa ako netko ima kakvo drugo rjesenje......:confused:
Staro 22.02.2003., 13:14   #4
greg SE
Premium
Moj komp

greg SE's Avatar

hmmm, vrlo cudno (ko bi reko )
si suguran da taj winxp instalacijski cd valja uopce?
iako nevidim neku potrebu da uopce ides na XP opet je gadno znati da nesto neradi...
probaj s nekim drugim WinXP ako vec nisi, mozda upali....
sve sto ces je izgubiti je koji sat vremena
greg SE je offline   Reply With Quote
Staro 22.02.2003., 14:52   #5
juzer
Registered User

i ja sam posumnjao na ispravnost win xp cd-a, pa cu probat instalirat sa novog, a na xp idem zato sto sad imam instalirane 2000 kod kojih igrice bas ne rade najbolje, a ne da mi se brisat i 2000 da bih instalirao 98se iako mi je to najveca želja (jer su najbolji), a ako netko ima kakvih drugih prijedloga u vezi ovog problema nek samo kaze ...:confused:
Staro 22.02.2003., 15:15   #6
msvrtan
..

Citiraj:
Originally posted by juzer
i ja sam posumnjao na ispravnost win xp cd-a, pa cu probat instalirat sa novog, a na xp idem zato sto sad imam instalirane 2000 kod kojih igrice bas ne rade najbolje, a ne da mi se brisat i 2000 da bih instalirao 98se iako mi je to najveca želja (jer su najbolji), a ako netko ima kakvih drugih prijedloga u vezi ovog problema nek samo kaze ...:confused:
koje to igrice ne rade na w2k?
msvrtan je offline   Reply With Quote
Staro 22.02.2003., 15:47   #7
juzer
Registered User

need for speed 6 i need for speed 5 i grand prix 4 zasteka usred igrice a ut2003 radi bez problema ...
Staro 22.02.2003., 21:06   #8
msvrtan
..

Citiraj:
Originally posted by juzer
need for speed 6 i need for speed 5 i grand prix 4 zasteka usred igrice a ut2003 radi bez problema ...
meni je zezao nf:hot persuit 2 ali zbog cracka....ove ostale nisam probao ali cesto je to zbog cracka (crackano za druge os-ove;ja sam mislio da je glup razlog pa su mi frendovi pokazali...igra na w98 radi na xp nece...i to samo zbog cracka...s originalom sve ok....)
msvrtan je offline   Reply With Quote
Staro 22.02.2003., 21:52   #9
juzer
Registered User

evo veceras sa sve formatirao instalirao prvo win xp i sve opet isto pa win98 i opet isto nema sanse da nesto instaliram sa cd-a!
sad sam se opet vratio na win2000 i sad cdrw radi ali igrice bas i ne, pa mozda je moguce da je to zbog cracka jer mi je ta igrica radila na drugom kompu na win98 se bez problema...ima jedna sitnica koju sam zamjetio kad sam instalirao win98se i poceo instalirat drivere prvi cd sa driverima za graficku ej pokrenuo i instalirao i onda sam stavio cd od matice da instliram zvuk i ostalo i tad sam restartiraoi od tada vise nije htio nista instalirat pa jel moguce da je problem u nekom driveru koji to poremeti ......
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno