|
![]() |
#1 |
Billy lives forever
Datum registracije: Dec 2001
|
CD coveri
Treba mi malen,brz i dobar program za izradu CD covera. Tlaka mi je to radit preko Photoshopa ![]() imate preporuku?
![]() |
#2 |
matroxfanatic
Datum registracije: Nov 2001
|
Ako koristis NERO 5.5, u njemu imas Nero Cover Maker ili tako nekako. Na poslu ga stalno koristimo jer je malen, brz i efikasan. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Billy lives forever
|
Nažalost nemam pekač pa tu vrstu softvera ne koristim ![]() Ima nešto drugo ili da sam tražim?
![]() |
#4 |
PC Ekspert
Datum registracije: Sep 2000
|
Mi imamo templejte za Freehand i Illustrator, i radimo s njima... Kolko sam imo prilike vidjet, sav taj 'gotov' softver stavlja nekakve svoje 'reklamice' po coverim-a...(Ovjde govorim za softver koji je predvidjen iskljucivo izradi covera i cd-sticker-a) (Neznam za Nero tho...) |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Billy lives forever
|
Izgleda da ću se ja nakon svega ovoga ipak prepustiti mom voljenom Photoshopu koji sa efektima stvara čuda ![]()
![]() |
#6 |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Zweckform Design Pro 2000. Nije baš malen, ali ga dobiješ na CD-u kada kupiš više njihovih proizvoda. Dobro je to što možeš raditi vlastiti label, pa sam tako iskoristio više papira od drugog proizvođača.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|