|
![]() |
#2851 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
![]() |
#2852 |
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
![]() |
#2853 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2019
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2854 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2008
|
Jeli netko zna kako staviti u swifty keyboard ili neki drugi ako imate za preporučiti da kada se piše da nestanu one 3 tipke na dnu? (p20pro) i ima li netko za preporuciti aplikaciju koja dozvoljava duži slow-motion snimanje jer ovih 10sek je presporo tj od 10 sek samo 3-4 sek pretvori u slow motion. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2857 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
Kupio kćeri P30. Sviđa mi se mob. Fakat je brz. I fala bogu ima ravan ekran. Njoj super no meni osobno premali. Kad ću svoj mijenjat, morat će bit nekih 6.7" Još bi najradije da počnu ponovno 16:9 uređaje radit ![]()
![]() |
#2858 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Daj jos baci malo dojmova, bas pikiram P30, najvise radi ergonomije, onak taman za ruku. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2859 |
► Play ▌▌ Pause ■ Stop
Datum registracije: Jan 2010
|
Naravno da je P30 u ruci jako fin, taman paše, isto ko i S10. Nema potrebe za većim, al naravno onda gubiš neke druge stvari, ak ne uzmeš većeg. ![]() Po meni S10 dimenzija je pogođena, nije premali ni preveliki. A S10e je savršen u ruci isto ko i S7, al ipak fali malo veća dimenzija da svi budu zadovoljni zato S10/P30 nemreš fulat.
![]() |
#2860 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
Ja imam fakat poveću šaku tak da je meni ono, čak i mali. Jbg, imam Mate 9 koji je veći uređaj. Na izradu se nema šta zamjerit, sve 5. Ekran dobar, mob leti, ima supercharger. Kolko baterija traje, pojma nemam, danas upaljen tek. U svakom slučaju bi meni trajala dulje nego klinki koja visi na snapu, instagramu i ne znam čemu više. ![]()
![]() |
#2861 | |
Banned
Datum registracije: Mar 2013
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2865 |
Premium
|
Huawei P30 Pro VS Sony A6400 Professional Mirrorless Camera ! Evo za one koje zanima dvoboj. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2868 |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2869 |
DD9512
Datum registracije: Jun 2009
|
Sada si me uhvatio.. Znači uopće nisam znao da imaju 2 modela. Našao sam privatno crni 8/128, 550 Eura sa otpremnicom/ računom od 1und1.de. Pričekat ću boju Aurora za te pare. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2871 | |
Buying Bitcoin
|
da, jebena cijena. Hvataj to ako možeš (uz uvjet da dobiješ garanciju). Citiraj:
Slike su puno bolje u Pro modu. To znači da još uvijek stignu popravit "auto" modove sa software updateovima. Na Photo su boje malo isprane i katkad pretjera sa sharpeningom, a MasterAI pretjeruje u svemu, iako za neke specifične scene gdje odgovara više drame, i nije tako loš. Zadnje izmijenjeno od: Neo-ST. 23.04.2019. u 23:22. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2873 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Iz iskustva, prvih par updatea kod Huaweija popravi kameru, a poslije bude sve gore.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2875 | ||||
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
morao sam, evo prestajem sad ![]() ![]() Citiraj:
updatei popravljaju sve, sveeeee je da nekad treba par mobitela u medjuvremenu izac, ali bude moje iskustvo je sto dodje sa fundamentalnim problemom, nikad ne bude popravljeno. |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#2877 | ||
Buying Bitcoin
|
Citiraj:
Ovu drugu rečenicu iskreno nisam uopće razumio. Citiraj:
Prvo, poll koji si ti postavio sadrži slike slikane sa P30P na kojima se vidi očita žuta nijansa u bojama. Ja sam ti odgovorio da nemam takvih problema na svome i da ti probaš sa svojim, namjerno aludirajući na činjenicu da zaključke donosiš isključivo čitajući tuđe recenzije (a ne iz vlastitog iskustva ko ja), i to ne bilo koje, nego handpickaš one koje se uklapaju u tvoju naraciju (negativne), konstantno potpirujući flejmanje u temi sa svojim provociranjem. Drugo, Ivin osvrt je bio na ispranost boja i (pretpostavljam) oversharpening kad je spomenio da isključim sve điđe-miđe pa probam Pro mode. To nema veze sa žutilom, no ti svejedno pokušavaš i dalje poklopiti taj lonac krivim poklopcem, quotajući moj odgovor Ivi da je bio u pravu, a to se odnosilo da su boje manje isprane u Pro modu - i dalje nema veze sa žutilom koje si ti gurao u prvi plan sa onim pollom. Sve si to mogao sam skužit samo da si uzeo malo vremena pa probao s razumijevanjem ponovo pročitat postove, ali ne. Kompletna diskusija s tobom je neproduktivno gubljenje vremena, pa s obzirom da ovaj forum zahtijeva lažnu pristojnost, onda ću te lažno fino zamoliti da me ubuduće izbjegavaš u svojim quotanjima. Hvala. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#2878 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
sve je procitano. mob ima problem sa WHITE BALANCOM, to ti je to zutilo o kojem pricas. Pa ovisno o situaciji, osvjetljenju, radi vise warm fotke. Isti problem su imali i stariji iphonei kao i jos neki proizvodjaci. napominjem, IMALI. hvala, poz. idemo dalje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2879 |
Premium
|
@Neo ST, dok cropas fotku, onda vidis kolko je losa fotka, al dobro to vrijedi za pixel peepere, koji analiziraju svaki segment. Inace je danas IN, oil painting i oversharpening, da fotka "lijepse" izgleda, znam da je tu huawei bio poznat po tim stvarima sa P20 serijom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2880 | |
Buying Bitcoin
|
Citiraj:
Croppat macro shot? Nekakav bliži kadar? Nešto u daljini? Po danu ili po noći? U auto ili manual modu? 10mpx sliku ili 40mpx sliku? Crop wide, obične ili zoom leće? Čemu crop uopće kad imaš vrhunski zoom na P30P ? Tko hoće, uvijek će moći naći mane, pogotovo slikama uzetim s mobitelima koji imaju sićušnu optiku. Svaki crop gore navedene situacije će dati različite rezultate. Probaj croppat supermacro kadar i bit ćeš oduševljen, probaj croppat neki otok u daljini, bit ćeš razočaran...kužiš poantu. Po meni je jedini problem preostao da dotjeraju auto modove da budu bliže pro modu, dakle da se riješe blijedih boja i malo smanje doživljaj sa sharpeningom i to je to. No to opet neki influencer neće ni primjetit, tako da...vrtimo se u krug. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|