|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Nov 2005
|
![]() Imam gadnih problema sa boxom,ne želi se ni upaliti a nije do psu..ne znam šta da radim više..u Zg sam.. Ako itko može pomoći javite se..gameri help.. neki servis mi preporucite molim vas..napišite bilo koju trgovinu da ima servis za box unaprijed hvala..frka mi je zbilja ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Imaš na newsima grupu za Xbox, pitaj tamo-najbrže ćeš doznati ![]() Ima i jedna legalna firma koja ih dila i modda, kad se sjetim imena napišem ti. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
|
Hvala dečki
Pokušao sam već kod Sophosa..ma tamo sam ga i uzeo.. držali su ga tjedan dana kod sebe,da bi skužili da nije problem u power supplyu..ne znam vište šta bi..ima jedan servis još saznao sam u Garićgradskoj na trešnjevci.. Čudno mi je da je umro haha samo tako..nikad mi nije ni padao ni nista..dapace..uvijek ispod telke stoji... ![]() Ne,ma moram to popraviti..bar dok ne padne cijena 360tici.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Pa jesi pitao na newsima ili ne???:confused: Ne znam da li tigerbite još dela, probaj kod njega. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
|
![]() Ma ne znam,lud sam od tog Boxa..bacio bi ga kroz prozor kao Super nintendo..haha,možda proradi..ne,ma nije stvar siguran sam u nečem softverskom...otišlo je iznutra hw nešto...ili izgorilo ali kako...:confused: Imam ja komp i to sve,solidan čak ![]() Pokušati cu ja jos to, u Garićgradskoj,oni su mi jedina nada da ga otvore..ja ga ne diram iznutra sigurno.. Hvala na pomoći... Atha može lock ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|