Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Problemi > Hardverski problemi
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 06.02.2003., 00:39   #1
LorD ClockaN
od LemilicE
Moj komp

LorD ClockaN's Avatar

Datum registracije: Dec 2002
EAX + Live!

Ovako,
imam CreativeLabs Live! Player zvučni karticu i kada u, recimo, UT2003 uključim da mi koristi Hardware sound + 3D onda mi se čuje samo muzika, a ne sound effects. Danas sam nabavio Unreal2: The Awakening i kada u optionsima uključim da mi koristi EAX, nivo mi uopće neče startat (več sam mislio da me pirat zajebao), a kad ono sjetim se UT2k3 i isključim EAX i sve radi kako treba. Koristim najnovije drivere s CreativeLabsove stranice tako da mislim da tu ne bi trebalo biti problema. Jedino ako je problem u Win XPu. Jel imao još netko nekih sličnih iskustva ili ako zna rješenje problema neka slobodno prokomentira.

Usput Unreal2 je mrak, najbolja grafika što sam u životu vidio.

U WinXP mi je uključena opcija da koristi 4 zvučnika, a u driverima mi je uključen EAX.
Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže???
Nemam više lema!!!
LorD ClockaN je offline   Reply With Quote
Staro 06.02.2003., 01:35   #2
Black Dragon
Premium
Moj komp

Black Dragon's Avatar

Question Mani radi

Gle Creative Labs 5.1 Live! U UT2k3 sve radi, dakle EAX + Hardware ili tako nešto i radi zvuk ko beba. Radio i na orginalu i na ovom sa Patchom na 2186.

Čujem da je zahtjevan Unreal 2? Dobr ti imaš "igračku" koja to mora žvakati ali frend mi kuka da na AMD XP2000+, 256DDR, GShit2 GTS (mislim 64) na kraju igre (zadnji nivoi) ima frame rate od čak punih 7 - 8 fpsa Ne znam kak bu to kod mene hodalo ali budem probao. Sada moram učiti (ispitni rok )), a i game će mi i ovak i onak stići tek u ponedjeljak.

Some men aren't looking for anything logical. They can't be bought, bullied, reasoned or negotiated with. Some men just want to watch the world burn.
Black Dragon je offline   Reply With Quote
Oglas

Oglas
Oglas Oglasni prostor

Staro 12.02.2003., 01:44   #3
Black Dragon
Premium
Moj komp

Black Dragon's Avatar

Angry Unreal II

Mene muči slijedeće; u UT2k3 EAX+HW radi bez greške sa mojom CL Live! 5.1 ali zato u Unreal II (da dobio jučer) zvuk izaziva rušenje. Dakle moram pnemogučiti EAX jer najčešće u situaciji kada se vrata otvaraju bzzzzzzz i onda ja naglo kao Rambo uskočim u prostoriju ... a ono mene Unreal II kao šutne na desktop sa prozorćićem od errora i mali opis. Uglavnom svi problemi nestanu kada onemogućim EAX kao da imam neku vulgaris zvučnu. Ali UT2k3 i dalje radi. I jedno i drugo isti engine, a različito ponašanje. Čeka se patch ili od strane CLa ili Epica:mad:

Some men aren't looking for anything logical. They can't be bought, bullied, reasoned or negotiated with. Some men just want to watch the world burn.
Staro 12.02.2003., 02:05   #4
msvrtan
..

Datum registracije: Oct 2001
Re: Unreal II

Citiraj:
Originally posted by Black Dragon
Mene muči slijedeće; u UT2k3 EAX+HW radi bez greške sa mojom CL Live! 5.1 ali zato u Unreal II (da dobio jučer) zvuk izaziva rušenje. Dakle moram pnemogučiti EAX jer najčešće u situaciji kada se vrata otvaraju bzzzzzzz i onda ja naglo kao Rambo uskočim u prostoriju ... a ono mene Unreal II kao šutne na desktop sa prozorćićem od errora i mali opis. Uglavnom svi problemi nestanu kada onemogućim EAX kao da imam neku vulgaris zvučnu. Ali UT2k3 i dalje radi. I jedno i drugo isti engine, a različito ponašanje. Čeka se patch ili od strane CLa ili Epica:mad:

pa nemres ocekivati da ce u beti ili sta vec imas imati podrsku za sav hardware na svijetu...imas malo egzoticnu zvucnu i pricekaj pa ce popraviti i to..nis strasno...

uostalom via-i je sb live 5.1 jos uvijek misterija...od via kt133a chipseta nadalje....znam da nemas via-u ali to govorim kao primjer...
msvrtan je offline   Reply With Quote
Staro 12.02.2003., 03:00   #5
Black Dragon
Premium
Moj komp

Black Dragon's Avatar

Talking Beta?

==============================================
Unreal II: The Awakening
12/17/2002

Developed by : Legend Entertainment
Distributed by : Atari

Čuo sam da je za USA izašla negdje 30.01.AD., za Europu nije i neće tako skoro, ne znam. Ne znam ali mislim da će Gold verzija nositi taj datum u Readme.txt kao i ova koja je mislim od 15.01.AD A kaj ti misliš

Staro 12.02.2003., 04:15   #6
msvrtan
..

Re: Beta?

Citiraj:
Unreal II: The Awakening
12/17/2002

Developed by : Legend Entertainment
Distributed by : Atari

Čuo sam da je za USA izašla negdje 30.01.AD., za Europu nije i neće tako skoro, ne znam. Ne znam ali mislim da će Gold verzija nositi taj datum u Readme.txt kao i ova koja je mislim od 15.01.AD A kaj ti misliš
ok onda..nije beta....

via je izdala od kt133a jo i kt266,kt333 i kt400 pa imaju i dalje problema s sb live 5.1 na nekim mb-ovima...a na kt133a nisu bas popravili (mislim da asus i abit jesu za ostale nisam bas siguran)

posto nisam nikad igrao unreal kolika je razlika izmedju unreala i ut-a/ut 2k3?
Staro 12.02.2003., 04:54   #7
Black Dragon
Premium
Moj komp

Black Dragon's Avatar

Post Radnja

Razlika je u radnji. Unreal i Unreal II umaju neku priču, poantu. Ne ideš i ne ubijaš što više, što brže, što bolje sam tak da ubijaš ili nekome čopiš zastavu ili ubaciš loptu kroz vrata, ovdje radiš isto to ali sa nekim "smislom". Razlika u grafici pretjerano niti nema jer se radi o istom enginu Unreal (malo ljepše) / Unreal Tournament i UnrealII(malo ljepše) / UT2k3.

Unreal je bio dobar ali Unreal II je mrak. Kombinacija starih horrora, Aliena, ... ne znam više upravo sam došao do neke brane koju treba srokati ali do sada ima neku smislenu radnju i OK je.

UT je je na žalosti bolji od UT2k3. UT2k3 izgleda mrak, super ali mu fali ono nešto..., stari UT je ipak bolji. Ono što valja u UT2k3 je Bomb Run i to će za timsku igru biti zakooon!!! Ko je to probao u mrežu sa frendovima bu se složio.

Unreal II se po meni isplati nabaviti, po ovome što sam do sada prešao je OK, jedino što mi se "ja" malo sporo kreće, dobro imam na "sebi" oklop od 100 kg ali bi ja da sam ipak malo pokretniji

Staro 12.02.2003., 17:11   #8
msvrtan
..

Re: Radnja

Citiraj:

UT je je na žalosti bolji od UT2k3. UT2k3 izgleda mrak, super ali mu fali ono nešto..., stari UT je ipak bolji. Ono što valja u UT2k3 je Bomb Run i to će za timsku igru biti zakooon!!! Ko je to probao u mrežu sa frendovima bu se složio.
ut2k3 je puno gori nego ut...presaren je i sl...prva stvar koja je mene izludivala je to sto uletim u sobu i trojica pucaju na meene a ja ih nevidim...zasto...zato sto su im oklopi boje zidva ili plakaa iza njih....pa se ti veseli...taj me dio uzasno zivcira...i oruzja su mi i ut-u bila bolja...(ljepsa)

kaj je bomb run? to nisam usipo skuziti kaj treba raditi (nisam predugo drzao ut2k3-sluzio par puta samo za testiranje kompa...)
Staro 12.02.2003., 19:25   #9
tor
Administrator
Moj komp

tor's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Re: Re: Radnja

Citiraj:
Originally posted by msvrtan
ut2k3 je puno gori nego ut...presaren je i sl...prva stvar koja je mene izludivala je to sto uletim u sobu i trojica pucaju na meene a ja ih nevidim...zasto...zato sto su im oklopi boje zidva ili plakaa iza njih....pa se ti veseli...taj me dio uzasno zivcira...i oruzja su mi i ut-u bila bolja...(ljepsa)

kaj je bomb run? to nisam usipo skuziti kaj treba raditi (nisam predugo drzao ut2k3-sluzio par puta samo za testiranje kompa...)
To ti je verzija nogometa budučnosti. Imaš "oružje" koje ispaljuje loptu i cilj ti je protjerati je kroz neprijateljski "gol". Dok je nosiš nemreš pucati iz nijednog oružja ali je možeš dodati suborcu itd. Uglavnom jako zabavno i za mrežu dušu dalo.
tor je offline   Reply With Quote
Staro 12.02.2003., 19:55   #10
Black Dragon
Premium
Moj komp

Black Dragon's Avatar

Post Malo detaljnije

Bomb Run
Najbolje da Vas je barem 6. Tri u jednom timu, tri u drugome. Svaki tim ima gol kroz koji se "lopta" može propucati i za to se doije 3 boda ili se može protrčati kroz njega sa loptom i za to se dobije 7 bodova. Kvaka je u tome da kada se nosi lopta ne može se koristiti oružje ali se ozdravljuje otprilike 2 helta u sekundi. Dakle trčiš, doslovno svijetliš u mraku i imaš natpis napucaj me sad. Dakle druga dvojica te moraju pokrivati po cijenu "života". Loptu je moguće dodati suigraču ili je baciti protivničkom igraču koji je automatski hvata, ostane bez oružja, "utokaniš" ga i uzmeš loptu i nastaviš dalje trčati. Timski do jaja!

Oglas

Oglas
Oglas Oglasni prostor

Staro 12.02.2003., 21:41   #11
msvrtan
..

tnx...
Staro 13.02.2003., 08:28   #12
Paske
Ekspert iz sjene ...
Moj komp

Paske's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Re: EAX + Live!

Citiraj:
Originally posted by LorD ClockaN
Ovako,
imam CreativeLabs Live! Player zvučni karticu i kada u, recimo, UT2003 uključim da mi koristi Hardware sound + 3D onda mi se čuje samo muzika, a ne sound effects. Danas sam nabavio Unreal2: The Awakening i kada u optionsima uključim da mi koristi EAX, nivo mi uopće neče startat (več sam mislio da me pirat zajebao), a kad ono sjetim se UT2k3 i isključim EAX i sve radi kako treba. Koristim najnovije drivere s CreativeLabsove stranice tako da mislim da tu ne bi trebalo biti problema. Jedino ako je problem u Win XPu. Jel imao još netko nekih sličnih iskustva ili ako zna rješenje problema neka slobodno prokomentira.

Usput Unreal2 je mrak, najbolja grafika što sam u životu vidio.

U WinXP mi je uključena opcija da koristi 4 zvučnika, a u driverima mi je uključen EAX.
Vidim da se dogodila lagana regresija na temu Unreal 2

Anyway na SB Live player/nforce 2 combo u UT2K3 i U2, EAX on, sve radi normalno i zvućna slika je savršeno dobra. Nisam do sada iskusio nikakvih problema što se toga tiće

Što se tiće UT2k3 - šrot i smeće, vratite na UT
U2 - nice, not thriling, but nice
Paske je offline   Reply With Quote
Staro 14.02.2003., 10:31   #13
LorD ClockaN
od LemilicE
Moj komp

LorD ClockaN's Avatar

Izašao je patch za Unreal 2 koji ispravlja EAX ceashove
http://www.ina-support.com/faq/unreal2downloads_pc.asp
Nemam više lema!!!
Staro 16.02.2003., 01:11   #14
Black Dragon
Premium
Moj komp

Black Dragon's Avatar

Exclamation Grrrrrrr

Nemam vremena i kada se oću malo opustit u kokanj, rokanju i masakriranju opet ne dela. Potvrdila se dobra stara, izbaci stare Bugove i ubaci nove Bugove. Ne izletim na desk ali su se zato pojavili cvčci, ajde još nekako prolazi na otvorenom pa si zamišljaš cvrčke , ali u zatvorenim i sterilnim prostorijama koje podgrijavam bacačem plamena ih nemrem zamisliti ali oni su tu i cvrče. Grrrrrrrr. Dole PATCH i playam bez EAXa kao gro ostalih, lakše mi je tako neg cvrrr, cvrrr, cvrrrr, cvrči cvrčak, kada ga nađem pa ga malo preispitam i propitam

Staro 16.02.2003., 21:26   #15
LorD ClockaN
od LemilicE
Moj komp

LorD ClockaN's Avatar

Niti meni ne radi, samo meni nijad nisu bili cvrčci nego bi mi jednostavno kada uključim EAX igrica isključila Sound Effects. Imao bi samo muziku. Zamisli UT bez zvukova oružja.
I ne možeš nikako uključit jer je u audio opcijama uključeno, a zvukova nema
Nemam više lema!!!
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno