|
![]() |
#1 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
EAX + Live!
Ovako, imam CreativeLabs Live! Player zvučni karticu i kada u, recimo, UT2003 uključim da mi koristi Hardware sound + 3D onda mi se čuje samo muzika, a ne sound effects. Danas sam nabavio Unreal2: The Awakening i kada u optionsima uključim da mi koristi EAX, nivo mi uopće neče startat (več sam mislio da me pirat zajebao), a kad ono sjetim se UT2k3 i isključim EAX i sve radi kako treba. Koristim najnovije drivere s CreativeLabsove stranice tako da mislim da tu ne bi trebalo biti problema. Jedino ako je problem u Win XPu. Jel imao još netko nekih sličnih iskustva ili ako zna rješenje problema neka slobodno prokomentira. Usput Unreal2 je mrak, najbolja grafika što sam u životu vidio. U WinXP mi je uključena opcija da koristi 4 zvučnika, a u driverima mi je uključen EAX.
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
|
![]() Gle Creative Labs 5.1 Live! U UT2k3 sve radi, dakle EAX + Hardware ili tako nešto i radi zvuk ko beba. Radio i na orginalu i na ovom sa Patchom na 2186. Čujem da je zahtjevan Unreal 2? Dobr ti imaš "igračku" koja to mora žvakati ali frend mi kuka da na AMD XP2000+, 256DDR, GShit2 GTS (mislim 64) na kraju igre (zadnji nivoi) ima frame rate od čak punih 7 - 8 fpsa ![]() ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
![]() Mene muči slijedeće; u UT2k3 EAX+HW radi bez greške sa mojom CL Live! 5.1 ali zato u Unreal II (da dobio jučer) zvuk izaziva rušenje. Dakle moram pnemogučiti EAX jer najčešće u situaciji kada se vrata otvaraju bzzzzzzz i onda ja naglo kao Rambo ![]() ![]()
![]() |
#4 | |
..
Datum registracije: Oct 2001
|
Re: Unreal II
Citiraj:
pa nemres ocekivati da ce u beti ili sta vec imas imati podrsku za sav hardware na svijetu...imas malo egzoticnu zvucnu i pricekaj pa ce popraviti i to..nis strasno... uostalom via-i je sb live 5.1 jos uvijek misterija...od via kt133a chipseta nadalje....znam da nemas via-u ali to govorim kao primjer... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
![]() ============================================== Unreal II: The Awakening 12/17/2002 ============================================== Developed by : Legend Entertainment Distributed by : Atari Čuo sam da je za USA izašla negdje 30.01.AD., za Europu nije i neće tako skoro, ne znam. Ne znam ali mislim da će Gold verzija nositi taj datum u Readme.txt kao i ova koja je mislim od 15.01.AD ![]() ![]()
![]() |
#6 | |
..
|
Re: Beta?
Citiraj:
via je izdala od kt133a jo i kt266,kt333 i kt400 pa imaju i dalje problema s sb live 5.1 na nekim mb-ovima...a na kt133a nisu bas popravili (mislim da asus i abit jesu za ostale nisam bas siguran) posto nisam nikad igrao unreal kolika je razlika izmedju unreala i ut-a/ut 2k3? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
![]() Razlika je u radnji. Unreal i Unreal II umaju neku priču, poantu. Ne ideš i ne ubijaš što više, što brže, što bolje sam tak da ubijaš ili nekome čopiš zastavu ili ubaciš loptu kroz vrata, ovdje radiš isto to ali sa nekim "smislom". Razlika u grafici pretjerano niti nema jer se radi o istom enginu Unreal (malo ljepše) / Unreal Tournament i UnrealII(malo ljepše) / UT2k3. Unreal je bio dobar ali Unreal II je mrak. Kombinacija starih horrora, Aliena, ... ne znam više upravo sam došao do neke brane koju treba srokati ali do sada ima neku smislenu radnju i OK je. UT je je na žalosti bolji od UT2k3. UT2k3 izgleda mrak, super ali mu fali ono nešto..., stari UT je ipak bolji. Ono što valja u UT2k3 je Bomb Run i to će za timsku igru biti zakooon!!! Ko je to probao u mrežu sa frendovima bu se složio. ![]() Unreal II se po meni isplati nabaviti, po ovome što sam do sada prešao je OK, jedino što mi se "ja" malo sporo kreće, dobro imam na "sebi" oklop od 100 kg ali bi ja da sam ipak malo pokretniji ![]()
![]() |
#8 | |
..
|
Re: Radnja
Citiraj:
kaj je bomb run? to nisam usipo skuziti kaj treba raditi (nisam predugo drzao ut2k3-sluzio par puta samo za testiranje kompa...) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Re: Re: Radnja
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
![]() Bomb Run Najbolje da Vas je barem 6. Tri u jednom timu, tri u drugome. Svaki tim ima gol kroz koji se "lopta" može propucati i za to se doije 3 boda ili se može protrčati kroz njega sa loptom i za to se dobije 7 bodova. Kvaka je u tome da kada se nosi lopta ne može se koristiti oružje ali se ozdravljuje otprilike 2 helta u sekundi. Dakle trčiš, doslovno svijetliš u mraku i imaš natpis napucaj me sad. Dakle druga dvojica te moraju pokrivati po cijenu "života". Loptu je moguće dodati suigraču ili je baciti protivničkom igraču koji je automatski hvata, ostane bez oružja, "utokaniš" ga i uzmeš loptu i nastaviš dalje trčati. Timski do jaja! ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
..
|
tnx... |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
Re: EAX + Live!
Citiraj:
![]() Anyway na SB Live player/nforce 2 combo u UT2K3 i U2, EAX on, sve radi normalno i zvućna slika je savršeno dobra. Nisam do sada iskusio nikakvih problema što se toga tiće ![]() Što se tiće UT2k3 - šrot i smeće, vratite na UT ![]() U2 - nice, not thriling, but nice ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
od LemilicE
|
Izašao je patch za Unreal 2 koji ispravlja EAX ceashove http://www.ina-support.com/faq/unreal2downloads_pc.asp
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
|
![]() Nemam vremena i kada se oću malo opustit u kokanj, rokanju i masakriranju opet ne dela. Potvrdila se dobra stara, izbaci stare Bugove i ubaci nove Bugove. Ne izletim na desk ali su se zato pojavili cvčci, ajde još nekako prolazi na otvorenom pa si zamišljaš cvrčke ![]() ![]()
![]() |
#15 |
od LemilicE
|
Niti meni ne radi, samo meni nijad nisu bili cvrčci nego bi mi jednostavno kada uključim EAX igrica isključila Sound Effects. Imao bi samo muziku. Zamisli UT bez zvukova oružja. I ne možeš nikako uključit jer je u audio opcijama uključeno, a zvukova nema
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|