|
![]() |
#4202 |
Napokon dočekao DNF :)
Datum registracije: Jan 2003
|
zakačio se na Warframe pisiju.... a na ps4 se roka Uncharted The lost legacy.
![]() |
#4203 |
¯\_(ツ)_/¯
Datum registracije: Sep 2016
|
Atom RPG - ljubitelji Fallouta 1 i 2 će doć na svoje s ovom igrom jer je Atom skoro čista kopija samo ruska i indie. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4204 |
Premium
Datum registracije: Jul 2012
|
Izgleda kul. Inače probao sam na par sati iznimno hvaljenu subnauticu što se besplatno djelila. Štajaznam, OK je, iznimno lijep podvodni svijet, ali te crafting/survival igre koje su trendy u zadnje vrijeme nisu my cup of tea. Ali razumijem zašto je hvaljena |
![]() |
![]() |
![]() |
#4205 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Star Wars: Jedi Knight - Jedi Academy Danas uzeo na Steamu za 2 eura. Igra je iz tamo negdje početka stoljeća i kad se u konzoli naštela rezolucija 2560x1440, izgleda sasvim pristojno ![]() Sent from Usreo Mobara |
![]() |
![]() |
![]() |
#4206 | |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
Citiraj:
STAR WARS Jedi Knight II - Jedi Outcast Ako nisi igrao, ovo je IMO još bolje, gotovo ista grafika i gameplay ali puno bolja priča i atmosfera. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4207 |
These go to 11
Datum registracije: Apr 2007
|
Napokon stigao i Switch, pa nadoknađujem propušteno; zasad Mario Odyssey i Donkey Kong, u planu je i Zelda. Ali nevjerojatno kako su ti mikro-kontroleri za patuljke nezgodni za igranje .. morat ću nabaviti Pro kontroler, taj je normalnih dimenzija.
![]() |
#4208 | |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
![]() ![]() Mislim da je imam u Libraryju, ako ne budem je danas kupio. I vidiš, nisam je nikad igrao. Svakako ću je odigrati. Igre debele 1.2GB sa gameplayom od 30tak sati. Danas debele 50+GB sa gameplayom 10tak sati sa skupljanjem svega i svačega. Jebena evolucija gaminga ![]() Btw, tražim Twisted Metal ll i Soldier of Fortune ll za PC keyeve. Ako netko može pomoći, bilo bi lijepo. Slažem sada i jednu mašinu koja bude vrtila Windows XP sa DX9 grafom (7900GS 256MB) za takve stare naslove ![]() Sent from Usreo Mobara |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4211 |
Guest
|
hl2 ![]() |
![]() |
![]() |
#4212 |
E Pluribus UNIX
Datum registracije: Oct 2002
|
![]() |
![]() |
#4213 | |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
Yep, valja povremeno malo predahnut od foruma. ![]() Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4214 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
I dalje sam na AC odyssey. Imam preko 60h gameplaya, završio glavnu misiju, riješio kult i sad još malo rješavam upitnike i mislim da mi je dosta ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4215 | |
..starija garda
Datum registracije: Dec 2002
|
Citiraj:
![]() ![]()
__________________ MojSkuter ---------------------------------PEACE |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4216 | |
All-rounder
Datum registracije: Sep 2013
|
Citiraj:
Po tome je slična Alpha protocolu, koja ima još bolju priču, i nažalost još lošiji gameplay. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4221 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Samo PS4, za sada... RDR2 na pauzi, Fortnite intenzivno (žalosno, ali istina), Uncharted 2 privodim kraju, ali na silu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4222 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4223 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
i mene inače. zato i prekinem igrati takve igre nakon par dana. dok igram me drži ono - još samo da ovo napravim, još samo da ono. hoću ovaj upgrade itd. onda prođe par dana zbog obaveza pa me više ne zanima sljedeci upgrade itd. pa i odustanem i nikad ne upalim više. ovdje me svaki dan vuče kako će se priča dalje razviti. mislim, znam završetak ali me zanima "kako". ne znam dokle si došao s igrom, otprilike s pričom se nalaze bolji blueprintovi. ja trenutno nalazim po dnu dijelove prawnsuita; bolest lika je uznapredovala imam po koži lezije ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4224 |
Premium
|
Ma ja sam možda sat-dva-tri, još sam kod prvog "Pod-a", nabavio si nožićak, bocu kisika, skener... i odustao. Jbga kad udaram Skyrim Special Edition, prebacio 60-ak h do sada, a main quest tek zagrebao, guildovi još ništa... IMO Oblivion je bolja igra, pogotovo u kontekstu svog vremena, kao što je i vjerojatno Morrowind od Obliviona, samo njega nisam igrao |
![]() |
![]() |
![]() |
#4225 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
![]() Btw Path of Exile i BFV na godisnjem, uzivanje ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4226 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
![]() |
#4227 |
Nisko letim, visoko padam
Datum registracije: Mar 2010
|
Plivam u Subnautici. Nisam ni ja fan preživljavanja ali kad je priča počeka sad želim sve istražiti. Perem na freedom težini. Lagani chill bez brige za klopom i vodom.
![]() |
#4229 |
Banned
Datum registracije: Feb 2009
|
Neki dan napokon nakon silnih godina riješen Darksiders. Sad sam na dvojci, priprema za tricu. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|