|
|||||||||||
|
|
#40953 |
|
Banned
Datum registracije: Oct 2005
|
Kakve ti gluposti pričaš ... misliš ako imaš zimsku gumu da si svemoguć. |
|
|
|
|
|
#40954 | |
|
Banned
|
Citiraj:
|
|
|
|
|
|
|
#40955 |
|
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Kod mene u kvartu 3-4 auta koji se nisu makli zadnji pola godine najmanje, neki stoje zadnjih 2-3 godine. Svi su oni uredno registrirani (gledao naljepnicu) tako da meni to nije problem iskreno. To su auti stanara koji zive u okolici i nemaju tu srecu da imaju dvoriste i garazu. Sve dok si uredno regan ne smetas mi, snaci cu se, mjesta su i ovako free for all. Barem znam ako se sparkam pored takvog auta sansa manje da ce me ogrebati ![]()
|
|
|
|
#40956 |
|
Banned
|
Kod tebe, kod mene je problem jer je tram blizu pa svi okolni seljaci parkiraju meni ispred zgrade i idu na posao tramvajem. Tak kad se ti hoćeš parkirat nema nigdje mjesta. I stvarno ima dosta auta koji nisu od stanara već sve neke krame koje stoje mjesecima na neke je redar već lijepio naljepnice da se moraju maknut a oni ih samo preparkiraju malo dalje. |
|
|
|
|
|
#40957 |
|
Guest
|
Mi smo imali problem sa susjedima koji žive u komunističkim "neboderima". Nemaju nijedan parking oko svoje zgrade, pa se parkiraju kod naše. I još se bahatili, parkirali preko više mjesta, ostajali danima, vozili kroz dvorište ko manijaci... Podigli smo rampe i mir. Ogradite sve što je vaše. A što nije, jbga, kupite. ![]() |
|
|
|
#40958 | |
|
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
Osobno, mislim da nemaš frke za HR što se tiče dizela kroz 10 godina, ai ako ideš po Europi, onda možda bolje benzinac... |
|
|
|
|
|
|
#40959 | |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Citiraj:
![]() Vidjeti ćemo, možda za tih godinu dana izađe nešto treće, za sada je odabir jasan ![]() |
|
|
|
|
|
|
#40961 |
|
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Apropo parkinga. Starci su u zvonimirovoj, ak idu nekam poslje posla nac parking navecer je lutrija, a parking se placa svuda. Tak da se stari vise skoro nit ne vozi prek tjedna osim vikendom. |
|
|
|
|
|
#40962 |
|
49%winner
|
Meni je tako u cijelom centru od 6. do 9. mjeseca. U tom periodu mi je sweetspot za parking sve u krugu 500m. Inače cijelu godinu mi puležani volimo ići na posao autima i centar je krcat upravo tih auta, pa ako odeš negdje u toku jutra teško ćeš naći rupu za parking prije 15-16h. U 17h možeš birati mjesto (osim u ljetnom periodu) ![]() Upravo izlazim iz stana i vrtim treću krunicu da će biti mjesta za 2 sata #malograđanskekronike
|
|
|
|
#40963 |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2011
|
|
|
|
|
|
|
#40964 | |
|
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
Tamo gdje ti živiš, ja već hoho vremena samo uđem dole u garažu i plaćam 10-15 kn po satu, jer mi se ne da tražiti |
|
|
|
|
|
|
#40965 |
|
49%winner
|
Nasao! Hvala za molitve ![]() Btw ako kome treba, set H7 Osram NBU za 95kn sa lagera u mall.hr, rijetko su jeftinije od 130ak kn: https://www.mall.hr/auto-zarulje/osr...t-breaker-plus
|
|
|
|
#40967 | |
|
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
![]() Nego, koja je razlika između Osram Xenarc Classic u Mallu i ovih Original na službenoj stranici? https://www.osram.com/am/ecat/XENARC...Cat/ZMP_61168/ Ne znam gdje se još mogu kupiti te D4S osim u MK LED gdje nije baš povoljno.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
|
|
|
|
|
|
#40968 |
|
49%winner
|
Prve trajale 6,5 tkm, onda frendu posudio auto, vratio mi ga s pregorenom zaruljom i ukljucenim automatskim svjetlima. Boga pitaj sta je radio, ja ta automatska svjetla ne koristim i imam rituale kako palim svjetla uglove: ![]() Drugi set mi je na 4 tkm i brojimo sitno... Ili mozda ne.
|
|
|
|
#40973 |
|
Guest
|
Ja bi se valjda propucao da moram tražiti parking poslije posla. ![]() |
|
|
|
#40974 |
|
N0teb00k n00b
Datum registracije: Jan 2005
|
Koja je fora s maglenkama u zadnjih x mjeseci? Ne pricam o DLR ledicama, nego bas maglenkama koje u ZG ekipa pali ako se na nebu pojavi oblak ili naznaka padaline? Sent from my FIG-LX1 using Tapatalk
|
|
|
#40975 | |
|
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Citiraj:
Na ukupno 5 francuza smo stavili termistor u seriju sa žaruljom, i više nisu krepavale https://www.ebay.com/itm/5pc-20mm-NT...F5sI:rk:1:pf:0 |
|
|
|
|
|
|
#40976 | ||
|
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
Citiraj:
Nema drugog objašnjenja ![]() |
||
|
|
|
|
|
#40977 | |
|
Premium spammer
Datum registracije: Aug 2010
|
Citiraj:
nije ih bilo puno, no nade se tu i tamo.. :/ |
|
|
|
|
|
|
#40978 |
|
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Jucer prosao "rotorom" u vrijeme 16:40 od Novog zagreba prema jarunu. Nigdje nikoga nije bilo. Vise cekam na parkinzima lidla da izadjem van. Nego mi nije jasna jedna stvar.... Imaju dvije trake koje pocinju vec tam iza benge iiii tek je znak 100m od krizanja gdje koja traka vodi... Naravno da su bila dva auta u krivoj traci. Umjesto da postave znakove od pocetka te obilazne ceste gdje koja traka vodi oni ju postane malte ne na kraju. |
|
|
|
|
|
#40979 | |
|
49%winner
|
Citiraj:
|
|
|
|
|
#40980 |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2011
|
https://m.vecernji.hr/auti/tutor-za-...estama-1289585 St-Zg od Dugopolja do Demerja je cca 390 km, znači tempomat na 130 i stigao si za 3 sata. Ako ćeš brzinu staviti na 144 (znači 130+ tolerancija) stigao si još brže. Predlažem da čitavu AC pretvore u radnu zonu, max ograničenje od 80 km/h i dvosmjernu. Poslano sa mog RNE-L21 koristeći Tapatalk |
|
|
|
![]() |
|
|