|
|||||||||||
|
|
#40893 |
|
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
@okretaji... dakle hoćete reč da kada je auto ugašen i ključ je u džepu motor se vrti na 500rpm? ![]() kužim sad, nije mi uopće padalo na pamet, ali izvadit ću ja još očitanje sa tehničkog pa ste onda tek nayebali! ![]() @pr0n... fala na savjetima, totalno ima smisla i will do svakako ![]() @adaskinjo... ti me jedini tu kužiš u potpunosti ![]() |
|
|
|
|
|
#40894 |
|
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Zadnje izmijenjeno od: 1v@n. 13.12.2018. u 12:34. |
|
|
|
|
|
#40896 | |
|
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
Svako ulje biva razrjeđeno gorivom (izgorenim i neizgorenim). Da nije tako onda se ulje u motoru ne bi nikad ni mijenjalo jer ne bi bilo potrebe kao što nema potrebe mijenjati ATF ulja. Očito ne shvaćaš poantu zašto je bitan uljni film na stijenci cilindra i zašto se stijenke cilindara honaju. Vidim da znaš sastav aditiva za čišćenje injektora pa da te odmah pitam kojem gorivu je kerozin najsličniji i koje bi bile nuspojave na benzinu da mu dodaš udio kerozina. |
|
|
|
|
|
|
#40897 | |
|
Premium
|
Citiraj:
Kočiona tekućina se ne nadolijeva nego je pokazatelj da su ti potrošene kočione obloge. Kad zamjeniš pločice, razina će se podići natrag. |
|
|
|
|
|
|
#40898 |
|
Premium
Datum registracije: Dec 2015
|
Meni nije bilo tako. Na tehnickom mi je reklo da mi je tekucina pri kraju i da nece docekat iduci tehnicki. Kupio sam limenku i na redovnom servisu promjenio. Ne nadolio nego promjenio. Kocnice jos nisu za mjenjat. To cu na iducem servisu. |
|
|
|
|
|
#40900 | |
|
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
Citiraj:
mislim auto koči najnormalnije. |
|
|
|
|
|
|
#40901 |
|
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
|
|
|
|
|
|
#40903 | |
|
49%winner
|
Citiraj:
Cestitke braci Istrijotima koji su na ljetnim gumama zapeli u "mecavi" na staroj cesti preko Ucke. Kudos! Lipo sole ceste danas oko Ucke.
|
|
|
|
|
#40904 |
|
Registered User
Datum registracije: Feb 2010
|
Jebala ih sol. Tko nema zimske gume nek i ne izlazi na cestu dok ima snijega. U nedjelju išao u Pečuh i do same granice u Miholjcu cesta puna soli, u Mađarskoj posipaju nekakav agregat, sol nisam primjetio. |
|
|
|
|
|
#40905 | |
|
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Citiraj:
Ja ATF ulje mijenjam. Ne znam, na STP cleaneru je pisalo sastav-kerozin. Dal' je stvarno bio kerozin, petrolej, običan benzin, raketno gorivo, nisam analizirao ![]() |
|
|
|
|
|
|
#40908 |
|
Freelancer
|
Onda ce stvarno shvatiti da trebaju Zimske gume ( a ne lance u gepeku da zadovolje formu) i manicno poceti zvati po njuskalu za polovne zimske gume i nakon sto ih uspuju naci onda ce biti ljuti na vulkanizere sto moraju cekati 2-3 dana da im se na montiraju gume a snijeg pada Sad/Odma .
|
|
|
#40909 |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2014
|
kako to? kako to? ![]() |
|
|
|
|
|
#40911 |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2011
|
Prije mjesec dana je bila reportaža iz nekog HAKovog partner vulkanizera gdje su ovi rekli da su popunjeni do 28.12 ![]() btw, bacite pogled malo na Uk policiju zašto sve zaustavlja auta https://twitter.com/gmptraffic Zadnje izmijenjeno od: Colop. 14.12.2018. u 11:04. |
|
|
|
|
|
#40914 | |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2011
|
Citiraj:
https://www.indiacarnews.com/wp-cont...de-profile.jpg ![]() |
|
|
|
|
|
|
#40915 |
|
Premium
|
|
|
|
|
|
|
#40916 | |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2002
|
Citiraj:
A sol se stavlja da se ne zaledi. Kad se cesta zaledi, volio bih vidjeti koje te to zimske gume spašavaju? Čavlerice? |
|
|
|
|
|
|
#40917 |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
|
|
|
|
|
|
#40918 |
|
Premium
Datum registracije: Dec 2015
|
Nemam pojma. To mi je reka na tehnickom i pokaza mi na onom papiru sta se dobije. Samo mi je reka da je pri kraju i da ju necu imat za godinu dana kad opet bude tehnicki. Kupija, promjenija i to je to. Nisam puno obraca pozornost sta i kako. Kako mi je reka tako sam i napravija |
|
|
|
|
|
#40919 | |
|
Registered User
Datum registracije: Feb 2010
|
Citiraj:
Ovdje kad padne kreteni naprave zastoje jer se na ljetnim gumama ne mogu ni pokrenuti u raskrižju a da ne spominjem neke veće uzbrdice kojih itekeko ima. Sol bi trebalo bacati samo po mostovima, nadvožnjacima i zasjenjenim cestama, ostalo nek čiste kako treba s tim ralicama koje prođu kako kada... |
|
|
|
|
|
|
#40920 |
|
49%winner
|
@spaceman: posto si mene quotao samo da dodam, solili su oko Ucke i po ipsilonu bas iz razloga da ne zaledi. Snijega je bilo u tragovima s istarske strane tako da on nije bio problem. Grtalica i ovako ne bi imala sta ocistiti do Grobnika, vjerojatno i dalje U ovim uvjetima moram reci bolje sol nego da filaju ceste soderom.
|
|
![]() |
|
|