|
|||||||||||
|
|
#40471 | |
|
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
Citiraj:
|
|
|
|
|
|
|
#40473 |
|
Banned
Datum registracije: Oct 2005
|
|
|
|
|
|
|
#40474 | |
|
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
Stvarno? Jer evo baš sam danas bio u Hyundai u Puli, gledam ovih mjeseci uzeti neki malo povišeni autić za ženu, prvobitno je bilo Ford Ecosport (jbg, ford obitelj), pa mi je nonšalantno pustila katalog od Suzuki Ignis i nonšalantno sam joj dao link na zakon o razvodu...pa mi se čini da smo se usuglasili za Hyundai Kona...njen auto, ali ne želim da mi oči krvare kad god ga vidim. ![]() |
|
|
|
|
|
|
#40476 | |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
Citiraj:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#40477 |
|
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
A ono, nakon godinu dana kad je cviljene postalo cesce dosli smo na pregled, nasli su problem, gledamo mi mehanicara, gleda on nas... Ne moram ti pricati da je njegov pokusaj izvlacenja iz govana bio traljavo odigran. Znam da stari vec godinama male servise radi u STP Brioni, kaze boli me briga, dodjem tamo, promjene mi ulje i tekucine ako treba i bok. Veliki ser is je odradio u ovlastenom pa je miran do sljedeceg. Nepoderivi Matrix ![]()
|
|
|
|
#40478 | ||
|
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Njoj se sviđa ova boja. Ja moram priznati da mi je lijep auto, osobno da biram išao bih nešto veće, ali na kraju dana stvarno me boli briga što želi voziti dokle god mi oči ne krvare kad ga vidim parkiranog kod zgrade, a Kona mi je ugodno iznenađenje, vidio jer par puta na ulici i zapazio je. Plastika unutra je meni užas, ali opet, ne mora se meni svidjeti ![]() Citiraj:
Bila je gledala, nije joj nešto bila. Ja bih joj uzeo i Ford Kugu da želi to voziti, ali kaže da joj se ovo sviđa, čini se da se zapalila....sada napraviti test vožnju, i iako je rečeno da ćemo čekati do proljeća, ne bih se čudio da bude prije. Kažu mi u Puli da ih imaju na lageru svugdje u blizini manje više svih boja i paketa pa čekanje 7-10 radnih dana, osim ako idem na 170 KS izdanje, tada može i do 6mj Kaže žena ništa od toga , malecki motor i tjt.Citiraj:
Ahhh, klasika. Ja stvarno ne znam zašto se ljudi ustručavaju od toga da uzmu palicu i razvale sve aute u tim salonima, kada čujem što se dešava ![]() |
||
|
|
|
|
|
#40480 |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Ja osobno ne razumijem taj segment small SUV. To mi je nekako kontradiktorno. SUV valda kupujes kad zelis family car, neku kantu gdje nemoras razmisljat kako popakirat sve u bunker i mjesta u kabini za klince i punicu ![]() Dakle moj point je ili zelis small all round car i kupis i30 ili veliku kantu Santa Fe. Jesi probao stavit djecija kolica u taj bunker Kone? Bojim se da ima manje mjesta nego u Focusu. Mjesta na zadnjoj klupi, pa ovaj nema ga ![]() Sjecam se kad sam sjeo u CX3 i namjestio sebi sjedalo da vozim. Iza mene doslovno nitko nije mogao sjesti ako ima noge. |
|
|
|
|
|
#40487 |
|
Premium
Datum registracije: Aug 2014
|
|
|
|
|
|
|
#40488 |
|
Premium
Datum registracije: May 2007
|
|
|
|
|
|
|
#40489 |
|
Varilnik
Datum registracije: Jan 2008
|
Za mene je taj small suv idealan. Tražio sam nešto da bude iste ili slične veličine kao polo a da bude povišen jer idemo jako često planinariti i voziti bajkove po Velebitu i ostalim brdima tako da se susrećemo sa svakakvim bijelim cestama. Sa polom sam bezbroj puta zapeo podom bez obzira koliko pazio a sa stepwayem pičim i ne brinem se i još je plus plastična zaštita po rubovima da ne oštetim lim. Ne smatram ga pravim terencem niti mi to treba samo mi treba povišen auto za bijele ceste koji je ok i za po gradu. |
|
|
|
|
|
#40493 | |
|
Banned
|
Citiraj:
![]() Jesu, ali sigurno nisu svaki kapacitet drugi prizvođač. Ako su potpisali ugovor onda radi jedna firma sve, određeni period. |
|
|
|
|
|
|
#40494 |
|
Premium
Datum registracije: Aug 2014
|
Sa nekog autokataloga, moje je kupljen 2014 Isto Ponuda akumulatora TQ branda Siječanj, 2014 U ponudi vrhunski TQ akumulatori poznatog talijanskog proizvodžača akumulatora - Fiamm. Tvrtka Fiamm već godinama osvaja prva mjesta na Frankfurtskom sajmu elektronike za kvalitetu svojih akumulatora tako da s ponosom možemo reći kako je i TQ brend ovom suradnjom još jednom potvrdio kako nam je kvaliteta uz pristupačnost cijena uvijek na prvom mjestu. ![]() |
|
|
|
|
|
#40495 |
|
Banned
|
Tad je bilo tako ... a danas više gotovo nisu ni dostupni ... Zadnje izmijenjeno od: Xenon. 18.11.2018. u 00:19. |
|
|
|
|
|
#40496 |
|
Guest
|
Zadnje izmijenjeno od: chief_wolfinjo. 18.11.2018. u 11:51. |
|
|
|
#40498 |
|
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
Hvala na prijedlozima, Bosh i Varta otpadaju, pogledati cu ostale koji ste naveli, pa uzeti ono sta upadne u budzet. Ne znam tko ga tocno proizvodi, nisam bas zagledao. Akumulator je star godinu i pol, a vec je prosle zime jedva palio.
|
|
|
#40499 |
|
3X
Datum registracije: Sep 2010
|
Vidim da tu ima ekipa koja se kuži pa da pitam. Znate možda gdje najjeftinije u ZG kupiti Exide?
“The saddest aspect of life right now is that science gathers knowledge faster than society gathers wisdom.” - Isaac Asimov "With the first link, the chain is forged. The first speech censured...the first thought forbidden...the first freedom denied – chains us all, irrevocably." |
|
|
|
|
|
#40500 |
|
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
ja sam svoj exide kupio tu http://www.prudi.hr/
|