|
|||||||||||
|
|
#40141 |
|
Je suis Schumi
Datum registracije: Nov 2006
|
https://m.24sata.hr/news/zagreb-po-s...-smjeru-597617 Sad citam i ne vjerujem. Ocito je poslije odmah skrenuo prema ulici Vukomerec i borongajskoj di smo ga ja i cura vidjeli da nesto krivuda. Znaci stari fosil. Prvo je skoro skucao lika kod Cingaca jer je otisao skroz u krivu traku. Sent from my GM 5 Plus d using Tapatalk
|
|
|
#40142 | |
|
Banned
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
I naravno nikom ništa ... a to što se on vozio 150 po cesti di je ograničenje 50 (bez ikakvog raloga) nikom ništa ... |
|
|
|
|
|
|
#40143 | |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
Citiraj:
Ne živim tamo pa ne znam kakvi su vaši "lokalni šerifi", ali ako je tako kako kažeš, zašto ga/ih ne prijavite unutarnjoj... ne samo ti nego pola sela ako treba i svaki dan ako treba, a ako i to ne pomogne mediji samo čekaju takvu priču. Cendranje i pljuvanje po forumima ne pomaže nikome. I mene su u Bjelovaru kod tržnice prije xy godina zaustavila dva kretena i hebali me pol sata, ali zbog toga ne pričam da su policajci u Bjelovaru šupci i kreteni. |
|
|
|
|
|
|
#40144 |
|
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
|
|
|
|
|
|
#40145 | |||
|
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
Istina, i ja mijenjao. Citiraj:
Ne znam kako je kod tebe, kod mene na MK3 je OEM Motorcraft (Valeo), uzeo sada nedavno Bosch Aerotwin i vratio OEM jer iako su tiše ove od Bosch, nisu brisale prljavštinu tako. Što se tiče diskova i pakni, to je ok km. Citiraj:
Si probao preko FORSCAN? Ja imam Sony audio paket pa mi je zvuk dosta dobar...retrovizori mi se sklapaju kada ugasim auto.. |
|||
|
|
|
|
|
#40146 | |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
Citiraj:
Mene nije zaustavio presretač nego obična dva lika u uniformi. Išao sam od ZG prema VT i u visini tržnice na jednom od pješačkih (bilo ih je tada 3-4 ako me sjećanje ne vara i nisu svi bili sa semaforom) ispred prijelaza vidim dedu kako stoji uz cestu, stao sam prije pješačkog - deda stoji, pokažem mu rukom da ga puštam - deda stoji i nakon 10-ak sekundi odmahne i pokaže mi rukom da prođem i ja prođem nakon toga. 10 metara dalje na cestu iskoči jedan i počne me masirati zakaj nisam propustio pješaka, a uskoro mu se pridružio i drugi... uglavnom kako su me dugo masirali za 20-ak minuta eto onog dede natrag sa placa i onda je došao do nas i ovoj dvojici skino sve bogove sa neba ![]() Jbg, da se nije deda vratio možda bi me još masirali, možda bi pisali i kaznu pa bi išli na sud, ali ne mogu zbog toga reći da su svi policajci u Bjelovaru šupci i kreteni. |
|
|
|
|
|
|
#40147 | |
|
Banned
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
|
|
|
|
|
|
|
#40149 | |
|
Premium
|
Citiraj:
Već sam 2x u zadnjih mjesec/dva napravio brake check policiji koja to radi. Druga je stvar što imam dash car i naprijed i nazad, jedan me baš guzi i guzi, pa kada sam lupio kočnicu naglo kako se ograničenje mijenjalo, vidio sam da je mahao rukama ![]() |
|
|
|
|
|
|
#40150 |
|
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
Kod nas se "solidni popusti" svode na par milja kn i tepihe, sprdačina, sve zahvaljujući vladajućima u hrvatistanu koji bi i gladnom iz usta oteli , jer im nije dosta Zadnje izmijenjeno od: vex. 31.10.2018. u 08:42. |
|
|
|
|
|
#40151 |
|
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
|
|
|
|
|
|
#40152 | |
|
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
Šta misliš, da dealeri imaju 50% zarade na svakom autu ?? Dok se auto uveze i dok se ova uhljebljena banda ugradi u cijenu, dealerima ostane ništa. Na prosječnom SUV-u od 180 000kn, zarade oko 5000kn ... A znam jer sam dugo godina radio kod dealera Nissana. Kie, Fait/Alfa , Suzuki, Renault.. Vidio sam puno ulaznih faktura. |
|
|
|
|
|
|
#40153 | |
|
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Citiraj:
Nemoj piti, veži se, poštuj ograničenja pa nećeš tolko kazni plaćati ![]() I nećeš biti toliko ogorčen na policiju ![]() |
|
|
|
|
|
|
#40154 | |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2011
|
Citiraj:
Čitao sam nedavno članak kako ovlašteni BMW saloni u Njemačkoj kreću u štrajk protiv BMW-a (90 % salona nije u vlasništvu BMW GmbH nego trećih osoba) zbog činjenice da im je marža 9,40 %, a BMW GmbH nije voljan povećati maržu za dilere. Priča da diler automobila ima maržu od 2,5 % (nisam rekao da ti ne govoriš istinu!) na vozilu od 180 000 kn mi zvuči toliko financijski neisplativa da se čovjek zapita koja budala ulazi u posao dobivanja zastupstva i održavanja hladnog pogona . Ili je marža na servisima 40-60-100 %, pa se na tome zarađuje? |
|
|
|
|
|
|
#40156 |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2011
|
|
|
|
|
|
|
#40157 | |
|
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
Nekidan sam vidio policijski auto kod starog protisa kako je nastradao u raskršću. Svi smo mi ljudi od krvi i mesa, dese se zajebi i to je to. Štetu će platit osiguranje i bok. Ovo je recimo sramotno za jednog policajca, profesionalca: https://automobili.hr/novosti/video/...enira-strogocu Bez obzira koliko netko bježao ili što već, ako leži na podu s rukama iza glave, fakat nema potrebe za cipelarkom. Ja sam prvi koji će reći da policija danas ima premalo ovlasti i da mi je smješno zapravo koliko se policija mora opravdavat i natezat u nekim situacijama zbog prava kojekakvih, al ovo gore je baš pretjerivanje.
|
|
|
|
#40158 | |
|
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
Servisi izvlače kao i neke druge stvari, ali davno su bila vremena kad je to bio super posao.
|
|
|
|
#40159 |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Frend koji se bavi servsiranjem motora na jahtama, mi je rekao da mu je najbolja marža na motornom ulju i da zato kupi bačvu-dvije i toči iz njih dok ih ne potroši. Čini mi se da mi je govorio da mu ulje nosi 3x dobit u odnosu na nabavnu cijenu.
|
|
|
#40160 |
|
dr. sc. tech. dipl. ing.
Datum registracije: Sep 2003
|
Pouzdan i pošten trgovac! (ima još puno novijih primjera, nisam ni pratio jel me još tko stavljao u temu.. slobodno pretražite novije postove na temi) StarCitizen refferal code: Zadnje izmijenjeno od: JC Denton. 31.10.2018. u 11:23. |
|
|
|
|
|
#40161 | |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Citiraj:
![]() Mozda cjepidlacim ali sve u svemu dobar auto ali se ipak vide ti neki nedostaci koji ruku na srce za tu cjenu auta su ocekivani. Novi je kostao u toj opremi 17000 EUR, ja sam ga platio za 10500 sa 40k km i nepune 3 godine i sve u svemu za te novce je OK. No slijedeci auto ce ipak biti Mazda 3 sa 2.0 motorom benz naravno. Sto se tice FORSCAN neda mi se to kupovat pa pretplate da bi namjestio par stvari i vise nikad ne koristio vjerojatno. Sa druge strane sve to a i puno vise na BMW-u vrlo jednostavno preko I drive-a se da namjestiti i podesavati. Najvise me brinu retrovizori koji se automatski sklapaju kad zakljucam auto. Jednom kad ga dobro zaledi ima da pucaju ili pregaraju motorici ![]() |
|
|
|
|
|
|
#40162 |
|
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
|
|
|
|
|
|
#40163 |
|
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
|
|
|
#40164 |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
@jc denton Imali ste pravo, 308 je bio u pitanju. Moja krivica. Pokrivam se ušima. Bio je baš ovakav, ali srebrne boje. Znam da su postojala 2 modela sa istim motorom (1.6 hdi). Jedan je ima 92KS, a drugi 112KS. Naš je imao 112KS. Dobro je išao. 170 km/h bez problema po autoputu ZG-SB.
|
|
|
#40166 |
|
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
upravo se smart cz regi vrlo neugodno prestrojio na ljubljanskoj, tj. prisilno ubacio... ovaj ispred mene kojem se ubacio i ja smo simultano otišli u lijevo i napravili mjesta policijskom motoru za kojeg nam je bilo jasno koji mu je cilj ![]() well done! |
|
|
|
|
|
#40167 | |
|
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Citiraj:
Evo konkretan primjer: Ford Formula F ulje 1L - ovlašteni servis 105kn - maloprodaja ispod 50kn, negdje i 40kn/l Original motorcraft svijećice - ovlašteni servis 55kn/kom - maloprodaja 20kn/kom |
|
|
|
|
|
|
#40168 | |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2002
|
[QUOTE=danijel_b;3243988]Šta te zanima, moj je iz 2017? Citiraj:
I u međuvremenu razmišljam o rabljenom Focusu MK3. Na probnoj vožnji sam vozio karavan verziju, koja ima ogromnih problema sa bukom vjetra, baš na tom karavanskom dijelu. Kako je s bukom vjetra, i općenito izolacijom u normalom, 5 vrata, Focusu? Kakva su iskustva sa Ecoboost 1.0 125KS? Jel problem ta 3 cilindra kad ideš uzbrdo s 2-3 Žderonje u autu? Ako je (a pretpostavljam da je), kakvi su općenito 1.5 dizeli (ovi sa 125, ne 95)? I općenito jel auto za preporučiti ili ne. Jer ja osobno sam se zaljubio u to kako vozi, imao sam osmijeh od uha do uha kad sam ga vratio u salon. |
|
|
|
|
|
|
#40169 | |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
[QUOTE=Elven;3244231] Citiraj:
Neznam kakva je buka kod tog karavana ali kod hatchbacka je prihvatljivo za mene. Najvise me smeta buka guma u biti. Neznam kojeg si testirao ali ovaj 125 kojeg mi imamo je iznenadjujuce dobar i potentan. Za grad vise ne treba po meni. Ako se vozis vise po autocesti i na dulje relacije onda bih ja isao na jace. Ali ovo pitanje snage je vrlo subjektivno i vec su se lomila ovje koplja sto je dovljno jako. Tako da mozda je meni dovoljno jako a tebi nece bit Inace nas drugi auto u obitelji je 330 xD pa nije da nemam jace za usporediti ali meni fakat taj focus je taman za grad.Ovo za osmjeh od uha do uha, znam i to je najbolje kod tih Focusa,fakat su zabavni za vozit ![]() Ako te jos sta zanima samo pitaj |
|
|
|
|
|
|
#40170 | |
|
Premium
|
Citiraj:
Iskreno, jako zabavan auto. Ja sam bio vozio isto karavana 1.0 125 KS kada sam gledao da uzmem jednog. Buka općenito je subjektivna, moram priznati da nije da je nečujan, ali meni sasvim OK. Koliko znam ovi koji ga voze više, kažu da nema frke čak niti kakvi su unutra. Prijatelj ima tog 1.5 sa 125 KS i radi ogromnu kilometražu, i vozio i 4 ljudi i kaže sve OK. Ja sam ga bio malo vozikao i zabavan je, može i povući, sada da li povuče jako, to možda netko drugi da kaže, ja nisam mjerodavan za to više ![]() Vozne karakteristike je ono što meni diže Focus naspram drugih. Mazda 3 je zabavan auto, vozikao ga, ali vozna karakteristika, focus >>> mazda. Lak na svim autima je loš, tako da se nemoj obazirati, eno ti forum hr parsto stranica o lošem laku mazde. @Romul registriraj se na ford hrvatska, izaći će ti netko u susret i riješitit o sa forscanom za 10 minuta na kavi ili nekom meetu ![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
|