|
|||||||||||
|
|
#39962 |
|
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Prodjem sad pored patrole tu u Buzinu. Auto i motor, njih 3 i jedan mjeri laserom brzinu. Blendala nam ekipa pa smo usporili. Iza mene na nekih 300m lik vozi i ne radi mu lijevi far. Sta mislite da je murija napravila? a. Zaustavila ga b. Okrenula glavu da ne vide c. Nista od navedenog Zadnje izmijenjeno od: zgmmax. 26.10.2018. u 13:40. |
|
|
|
|
|
#39964 |
|
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
c) Multitasking je nepoznanica za našu miliciju. Njima je svako malo akcija za nešto. Znači, danas mjere samo brzinu i drugo ne kuže. ![]()
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
|
|
|
|
|
#39965 |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
d. djevojka sa sela ![]() Gledao sam neki dan, dokumentarac o američanskoj muriji....e buraz to je nevjerojatno, pa oni su milijun godina ispred naših. Lik zaustavlja auto zbog razbijenog svjetla, nakraju u autu 2 imaju nalog za uhićenje a kod trećeg nađu pol kile bijelog....Koliko oni sranja spriječe iz rutinskih kontrola i zaustavljanja....i jos mi je prejebeno što redovito svi imaju kameru u autu koja snima cijelo vrijeme... |
|
|
|
|
|
#39966 | |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2011
|
Citiraj:
Je, pričao mi je čovjek da su kod zaustavljanja sa strane, pogotovo na jugu SAD-a teški nacisti. Ruke na volan, nema mrdanja, a ako kreneš mrdat zna se i zapucat ![]() Kao najviše policajaca im pogine prilikom rutinskih zaustavljanja vozila sa strane, pa su zato laki na okidaču. Ali kod njih nema fiksnih mjesta na kojima zaustavljaju, odnosno rijetko je to, policija je kod njih proaktivna, vozika se okolo i zaustavlja on sight. |
|
|
|
|
|
|
#39967 |
|
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Odgovor je u ranije navedenoj raspravi o promjeni pravilnika o tehničkim pregledima. DO nedavno je policajac mogao napisati tehničku neispravnost na cesti, sada mora za sve auto voditi na tehnički pregled. Jedna krepana žarulja u to slučaju povlači za sobom proceduru od barem 2-3 sata. |
|
|
|
|
|
#39968 |
|
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Frend je pricao... Zaustavi te murija u Americi, mozes otvorit prozor i drzat ruke na volanu i odgovarat sa yes sir, no sir... A kod nas, prvo kaj napravis izlazis van... Al kuzis da to pocnu radit onda bi bilo represija, fali para zajebavaju za sve, ne mogu imat otvorenu pivu pored sebe. Zanima me dal su ikad alkotestirali suvozaca, posto prema zakonu on nesmije sjediti naprijed. |
|
|
|
|
|
#39969 |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Naša murija radi za kvotu i gotovo. Najveći apsur što sam ja doživio: Sredina ljeta i svjetla nisu obavezna, popodnevni sati oblačno je i počinje kiša uskoro Uvjek palim svjetla u takvoj situaciji iako nisu obevezna, 90% vozača uopće ne pali svjetla. Naravno murijak zaustavlja mene i piše mi opomenu zato jer mi ne radi prednje svjetlo, za koje nisam znao da mi ne radi jer NIJE MRAK. Naravno nije ni spomenuo da mogu zamjenit na licu mjesta žarulju koju sam imao rezervnu, i ja to nisam znao da mogu bez kazne i opomene. |
|
|
|
|
|
#39971 |
|
Premium
|
i još što mi je bilo fascinatno, bila je situacija di je murjak zaustavio mater sa malim djetetom a mater ima isto nalog za uhicenje. Murjak predlozi materi da pozove nekoga zbog male i veli da je nece uhicivati pred djetetom. Tek kad je dosao frend/deda tko već i odpeljao malu murjak uhiti mater. A ne ko oni naši krkani kaj su uhitili oca pred djeteteom pred vrticem lol....stvarno je senzibilizirana američanska murja na takve stvari (ne mislim sad na ove naciste u teksasu i sl.), ali jebiga to je obuka i konstantno ulaganje u murju. |
|
|
|
|
|
#39972 | |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
Citiraj:
Američke dokumentarne serije su inače poznate kao objektivne i prikazuju stvarnost ![]() ... naravno, ono što nije prikazano u tim serijama je da je prosječni radni vijek policajca u SAD-u 15 godina i to ne zato kaj ih ubiju već zato kaj u prvih 5 godina zbog neadekvatne obuke i neznanja počine kazneno djelo pa kasnije budu sretni ako ne završe u zatvoru i ako se mogu zaposliti kao noćni čuvari. |
|
|
|
|
|
|
#39974 | |
|
Premium
|
Citiraj:
Da su te zaustavili, onda bi sad pisao da su te maltretirali bez razloga dok su za to vrijeme pored vas prošli krkani u BMW ili Audiu koji voze i telefoniraju - kad te ne zaustave onda se sprdaš na njihov račun da im je zima i da ne rade... o jbt pa kakvi smo mi to ljudi postali ![]() |
|
|
|
|
|
|
#39975 |
|
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
mene su neki dan zaustavili, baš nekakva dva nadubudna klinca, odmah puhanje itd. naravno sve 0.0 međutim, pitali su me od kuda idem, i gdje idem, nisam htio odgovorit, moram li?
|
|
|
#39976 |
|
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
radiš si samo nepotrebno napetu situaciju imho. ako nosiš pol kile bijelog onda mi je jasno, ako imaš par komada goveđih odrezaka onda mi se čini totalno deplasirano uskraćivanje te informacije. iskreno ja na te priče - oni su mene, nemaju pravo, neće meni v plot nikad... uopće ne shvaćam ozibiljno. ako si čist - čist si, ako si fer, fer su. |
|
|
|
|
|
#39977 | ||
|
Premium
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() |
||
|
|
|
|
|
#39979 |
|
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Previše gledanja dokumentaraca o USA gdje svatko misli da ima ista prava kao i na seriji na televiziji. Ali da, kasnije će biti tražili su mi i najmanju neispravnost na autu, kutiju prve pomoći, aparat etc. Idem do babe, bio kod staraca. Ćao doviđenja.
|
|
|
#39980 | |
|
ODUZIMAM VAM RIJEČ
|
Citiraj:
![]() al takvo je razočaranje na facama bilo kad sam 0.0 napuhao, znaš ono kad imaš osjećaj da te jedva čekaju sjebat, a onda hladan tuš, kriva procjena totalno
|
|
|
|
#39984 | |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2011
|
Citiraj:
Nemoraš. Zanimljivo, nikad nisam imao problema sa policijom, osim jedanput kada je baš bio neki nabrijani pripravnik. Daj čovjeku malo moći, i vidjet ćeš kakav je. ![]() |
|
|
|
|
|
|
#39985 |
|
Premium
|
Najjača mi je priča od starog, još kad su u Rvatistan došli mobiteli. Ide s posla, zapne u koloni na pruzi i svaki čas spusti glavu dolje i prčka po mobu. Kad najednom doleti policajac, pokuca na prozor, pita ga jel pijan jer ga gledaju iz auta iza. Naravno, dobio je dreger bez obzira na objašnjavanje i razočarao ih rezultatom ![]()
|
|
|
#39986 |
|
Sandy!!!
Datum registracije: Sep 2008
|
Mene po Splitu zaustavilo 4-5 puta, uglavnom po noći, nikad problema. Uljudni. Par puta puhao, 0.0 ofc. Jednom me zaustavilo pod rotacijom na sred ceste, da neradi prednje livo svitlo, nisan ni skuzia. Rekli samo da prominin ASAP i otisli dalje. |
|
|
|
|
|
#39988 |
|
ODUZIMAM VAM RIJEČ
|
ma sve 5 fakat nemam niš protiv da hodam po nacrtanoj crti na podu gol ili što god treba ali pitanje gdje sam bio i gdje idem mi je bilo neprimjereno totalno i gotova priča znam ja šta je njih jebalo, dobar auto, dobra p kraj mene, i eto ![]()
|
|
|
#39989 | |
|
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
![]() Danas je sve ovo kamilica u odnosu na situaciju 90-ih, tad je bio kaos. ![]()
|
|
|
|
#39990 | |
|
Bazinga
|
Citiraj:
![]()
|