|
|||||||||||
|
|
#39631 | |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
Aj' ne pili više čovjeka... on nije znao koja svijetla ima - ti nisi koju getribu imaš pa sad vidi tko manje zna što ima u autu Citiraj:
PS. Jedne godine su rušili na tehničkom ženu sa novim Meganeom radi kočnica, ona je neopravdano pizdila na njih, ali joj je razlika u kočenju između desne i lijeve strane auta bila 90% i onaj tko joj je dekonzervirao auto u salonu i dozvolio da bude isporučen kupcu je napravio vrhunski posao ![]() |
|
|
|
|
|
|
#39632 | |
|
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
ne ne neee ja sam znao koju getribu imam ali sam zabrijao skroz u toj cijeloj prici o getribama a i totalno je krivi primjer. Njega su zavaljali sa ugradnjom kinsekog kineza, a uvjeren sam da su mu naplatili opremu sa original xenonom, jer ne znam tko bi zdravog razuma na svoju ruku isao nekome u Megana 250 ugradjivati kineski xenon u NOVI auto a da nije neka teska muljaza u pitanju! decko/covjek bi morao provjeriti po svom VIN broju, ili po racunu (kaze da je kupio novog) provjeriti tocno paket opreme i s cim je tao auto trebao doci. Tko zna da li ima i ostale stvari s tog paketa i da li je to uopce paket opreme koji je narucio. |
|
|
|
|
|
|
#39633 |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Pa ljepo vam je Burmuz reko da se on time ne zamara, on samo pegla (tatine i mamine) kartice i uziva u zivotu. Putuje po svijetu, skuplja salvete i goblene Duška Lokina, voli sve što voliju (namjeran slang) mladi, jednom riječju uživa u životu. Ne zamara se tko je zaradio na tom xenonu. Ma svi majstori vole takve.Tako da se okanite flejma i neka vam Burmuz bude uzor kao što je i meni. Kao što kaže ekipa na enteru: MirVan ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#39636 |
|
Premium
|
@Icy i fanatik Što je točno u mom postu bilo primitvno? Da li je to bila neka rijec, smisao ili nesto trece? Malo smirite dozivljaj može? Thx Burmuz je lijepo u jednom od postova napisao da je on direktor u firmi i da mu je sve ispod 200-250 konja mlinci za kavu, isto tako je napisao da samo pegla kartice i putuje po svijetu. Ovo za goblene Duška Lokina sam ja sam dodao, kao da su i kartice koje pegla mamine i tatine. Ako sam u tome bio primitivan nema problema, barem se meni nije problem ispricati. ![]() Zadnje izmijenjeno od: Master_Hrc. 16.10.2018. u 21:14. |
|
|
|
|
|
#39637 | |
|
Premium
|
Citiraj:
|
|
|
|
|
|
|
#39639 |
|
Premium
|
Ok, ajde još posuditi vozilo, što apsolutno ne opravdavam, ali ovdje pričamo o ugradnji kineskog smeća u novi auto a istovremeno original se mažnjava....to mi je stvarno kriminalno. |
|
|
|
|
|
#39640 | |
|
Banned
Datum registracije: Jan 2014
|
Citiraj:
Kao poklon ti stavljaju kinesku neprovjerenu elektroniku u auto koja se može zapaliti iste sekunde kad izvezeš auto?? Tebi je to sve ok? Njima je ok da auto pod garancijom ima takav xenon? Zanimljivo je i kako se sjećaju tvog slučaja i znaju da su ti ugradili kineski xenon, znači da vode neku evidenciju oko toga, a čudno je da vode papirnatu evidenciju oko nečega što ne smiju raditi. Cijela priča jako smrdi i ne znam tko tu mulja koga. |
|
|
|
|
|
|
#39641 | |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2011
|
Citiraj:
Ne znam jel moguće iz auta izvući OEM ksenon, i zamjeniti ga kinezom, a da ne diraš farove i ostalo? kako to uopće kodiraš? Poslano sa mog RNE-L21 koristeći Tapatalk |
|
|
|
|
|
|
#39643 | |
|
Premium
|
Citiraj:
1) Provjeriti račun/ vin broj i vidjeti što piše u opremi. Ako piše tvornički ugrađeno preći na korak 2. 2) Poslati mail servisu u kojem ih se ljubazno pita koju ksenon žaruljicu staviti u kineski kit kojeg su ugradili. 3)u idealnim uvjetima servis sa druge strane odgovori. 4)Tužba, prijava inspekciji, novine i pismo proizvođaču u Francuskoj. Poslano sa mog RNE-L21 koristeći Tapatalk |
|
|
|
|
|
|
#39644 |
|
Premium
|
Vozač u Zagrebu vozio u suprotnom smjeru pa se okrenuo nasred ceste Pretrčavao je autocestu, a na njega naletjela dva auta... Nakon onog heroja s Vukovarske, danas ovo. Koji k je ljudima? ![]()
|
|
|
#39646 |
|
Premium
|
|
|
|
|
|
|
#39647 | ||
|
Lika u mom srcu
|
Citiraj:
Citiraj:
o tome se radi, Burmuz je sad ovdje nebitan, vec je zanimljiv jako slucaj ljudima ne zele priznavati garanciju na aute zbog puno manjih sitnica, a ovdje da sami idu ugradjivati tako nesto mi je nevjerojatno. ![]() |
||
|
|
|
|
|
#39648 | |
|
Premium
|
Citiraj:
Kod prevara (kasnijih) se ne izvlači OEM xenon žarulja već se mijenja cijeli far sa pripadajućim motorićima i elektronikom i stavlja se obični sa time da u vozilu nema gumba za regulaciju visine snopa u ovisnosti od opterećenja vozila (kod xenona to rade senzori). Dalje problem tog zahvata je sami izgled fara, no ako su približno slični i ako je vlasnik/korisnik junac neće ni vidjeti razliku. Zašto bi to netko napravio nekome leži u novcima, odnosno omjeru cijene između kompletnog halogenog i xenon fara... u prosjeku 1:3 ili 1:4 cijene. No ostaje početno pitanje da li je on uopće u startu imao original xenon farove, a na to može odgovoriti jednostavno... ako ima potenciometar za namještanje visine farova onda nije ni kupio auto sa xenonima, ako nema onda su ga kasnije negdje zavaljali (ne nužno ni u servisu nego netko tko je osim njega koristio auto). |
|
|
|
|
|
|
#39649 |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2014
|
ajde pomozite čovjeku da sazna jel su ga prevarili ili ne. nek poslika kaj treba i provjeri brojke pa da im sjedne na grbaču. ja im ne bi dao da se izvuku sa ovim. nije to uzeli su filips žaruljicu i stavili čajna servis. |
|
|
|
|
|
#39652 |
|
Premium
|
I Nigrin zimska tekućina do -25, 5 litara = 40 kn. U Plodinama. |
|
|
|
|
|
#39653 |
|
Premium
|
|
|
|
|
|
|
#39654 | |
|
Bazinga
|
Citiraj:
![]()
|
|
|
|
#39655 |
|
Premium
|
|
|
|
|
|
|
#39656 |
|
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
Najbolje da ne izdaju nista osim limuzina i karavana i propadnu kroz par godina jer ne prate sto trziste hoce .Previse se zamarate s modelima koji nama nemaju smisla, nekom imaju, zato ih i rade. Ako nigdje drugo, prodati ce hrpu X7 u Kini i UAE .
|
|
|
#39657 |
|
Premium
|
|
|
|
|
|
|
#39659 |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Linija mi se nimalo ne sviđa. Posebno bočni dio između stakla zadnjeg sica i kraja auta.
|
|
|
#39660 | |
|
Lika u mom srcu
|
Citiraj:
Svi zaboravljaju da USA ima 350mil stanovnika, i da su veliki SUVovi broj1 po prodaji |
|
|
|
|
![]() |
|
|