|
|||||||||||
|
|
#39392 | |
|
Banned
Datum registracije: Jan 2014
|
Citiraj:
Ovo je izgleda shema tko će bolju lovačku priču složit kupcu, ovaj kaže radi požara, ovaj kaže radi licence, a činjenica je da to ovisi samo o auto kući i njihovoj politici. Ja sam prošle godine u Zubaku preuzeo auto sa cca pola rezervoara goriva. Sramota je da se ciganče na skupim autima, a prije par godina sam pročitao na jednom forumu da je tip kupio novog Jaguara u Zagrebu i da ga je prodajni predstavnik poslije kupnje odveo na besplatan ručak, takva je bila politika zastupnika. Sve je to do njih i jel žele uštedjeti svaku lipu ili nagraditi kupca. |
|
|
|
|
|
|
#39393 |
|
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Sjecam se jednog slucaja od prije gro godina kad je lik preuzeo novi peugeot 206 i osto bez benge u podvoznjaku ispod savske...i sada dalje se ne sjecam dal ga je netko odmah napuco il je lik oso pjeske po gorivo i kad se vratio vidio da ga je netko napucao. Na netu nemrem nac |
|
|
|
|
|
#39394 | |
|
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
Ja sam lani preuzeo auto, i sad da me ubiješ ne sjećam se jel bilo pola rezervara ili je bio pun skroz. Ali znam da sam se vozio danima prije tankanja. |
|
|
|
|
|
|
#39395 | |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2011
|
Citiraj:
Uvjerljivije mi zvuči od priče da su zaboravili natankati rezervar kao kod Volva. Sad se postavlja logično pitanje, zašto netko od zaposlenika ne sjedne u novi auto i odveze ga na benzinsku napuniti sa gorivom? Pretpostavljam da je problem u osiguranju vozila. Poslano sa mog RNE-L21 koristeći Tapatalk |
|
|
|
|
|
|
#39396 |
|
Premium
Datum registracije: May 2018
|
Ne znam tko je kog napucao, al znam da lik nije jos uplatio kasko i mislim da je on sam bio kriv. A steta je velika bila i propao novac,auto sve. Peh cisti. |
|
|
|
|
|
#39397 | |
|
gadget freak
Datum registracije: Oct 2009
|
Citiraj:
![]() Ja sam negdje 2005e uzeo svog s40 tamo i lik mi printa račun i daje ključeve i kaže, benzinska ti je na branimirovoj tu parsto m niže, odi odmah, jer dalje od nje nećeš, nema goriva u autu, politika firme ![]() ![]()
|
|
|
|
#39398 |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Jadno svakako i nema izgovora za to. Ako na polovni auto mogu stavit one privremene tablice da ga isprobaš iszo mogu napravit s novim da natoče benge u njega. Bar za 100kn ako ne punog .Sent from my LG-H870 using Tapatalk |
|
|
|
|
|
#39401 |
|
Varilnik
Datum registracije: Jan 2008
|
I meni su na preuzimanju Sandera rekli odi do benzinske odmah jer nemaš goriva. Sva sreća benzinska nasuprot auto salona pa sam do vrha natankao. Kako se bavim prodajom i novih viličara praksa je ista. Dođu iz tvornice na kamionu sa doslovno 2 litre goriva taman da ih možeš ukrcati/iskrcati za isporuku. |
|
|
|
|
|
#39402 | |
|
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Osobno, ne bih volio da mi netko sjedne u moj novi auto i vozi ga tamo na neku benzinsku. 😀 Citiraj:
|
|
|
|
|
|
|
#39403 |
|
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
To kaj ga je ekipa vozila dok je izlazio iz tvornice/ kod ukrcaja na kamion,vlak, kontenjer/kod iskrcaja/pa u salonu da ga izloze, dekonzerviraju Barem jedno 10 guzica je sjelo u vozacko sjedalo prije tebe... |
|
|
|
|
|
#39404 |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Nedugo sam čuo priču da je lik preuzimao novi Passat, sve super, auto imao goriva taman do benge, na satu nekih 10-15km sve zajedno, i ode on do benge, natanka i ide se igrati s putnim računalom/navigacijom. Kad ono u History auto ima preko 500km voženo po gradu gdje je kupljen i to zadnjih 2 tjedna. On je trebao auto preuzeti u studenom, ali zbog putovanja nije mogao, pa ga je preuzeto 2 tjedna kasnije. Taman da se ekipa provozi malo ![]() |
|
|
|
|
|
#39405 | |
|
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
|
|
|
|
|
|
|
#39406 | |
|
Registered User
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
![]() Poslano sa mog C106 koristeći Tapatalk Zadnje izmijenjeno od: RAUL. 10.10.2018. u 10:57. |
|
|
|
|
|
|
#39408 | |
|
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
To je standard, prvenstveno sigurnosni. Ako vozilo ima malo više od rezerve, ja bi se zapitao gdje su bili s njim. Citiraj:
Naravno da se može. No gorivo je dušu dalo za razne namete.
|
|
|
|
#39409 | |
|
Premium
|
Citiraj:
Čovjek ostavi nabrijanu mazdu cabrio na servisu preko vikenda, dođe u subotu navečer ispred jednog popularnog kluba, i skuži svoje auto parkirano ispred ulaza. Poslano sa mog RNE-L21 koristeći Tapatalk |
|
|
|
|
|
|
#39410 |
|
Registered User
Datum registracije: May 2006
|
|
|
|
|
|
|
#39411 | |
|
Premium
|
Citiraj:
Mali dobio otkaz, a kolega besplatne servise. Gran Canaria ima veze s Europom koliko i Izrael. Zato su im i cijene 25% niže nego u ostatku države.
|
|
|
|
#39412 | |
|
Premium
|
Citiraj:
Koje marke vozilo je bilo? U splitskoj situaciji vlasnik je otišao kući po dupli ključ, odvezao auto kući i u ponedjeljak otišao po svoje auto. Poslano sa mog RNE-L21 koristeći Tapatalk |
|
|
|
|
|
|
#39413 |
|
Premium
|
|
|
|
#39414 |
|
Premium
|
http://www.poslovni.hr/hrvatska/hrva...B+page+statusi Mi hrvati :clap: :clap: :clap: Poslano sa mog RNE-L21 koristeći Tapatalk |
|
|
|
|
|
#39416 | |
|
gadget freak
Datum registracije: Oct 2009
|
Citiraj:
Pisao sam već tu u temi ak se ne varam. Frend kupi ganc novog tiguana, na satu 4km prijeđenih. Dođe kući, 100km dalje i zove me da dođem vidit auto i da se provozamo. Vozamo se mi, ja uđem u navi history u autu, kad tamo preko 200km napravljenih, max speed preko 200kmh. Ne znaš jel za smijat se il za plakat ![]()
|
|
|
|
#39417 | |
|
Premium
|
Citiraj:
Što bi to značilo, da je netko iz auto kuće vozao auto i nakon toga resetirao kilometražu na satu ? Čitao sam bio da se novi auti nakon sklapanja obvezno izvedu na test vožnju od strane tvornice, e sad pitanje je koliko km to može biti. Sigurno ne 200. Prijatelj je imao ured sa pogledom na splitsku luku gdje je carina bila, i kaže mi da je to bila strava što bi ovi radili prilikom istovara vozila, od turiranja vozila do u crveno pa na dalje. A vrhunac bezobrazluka je bio kada su čovjeku isporučili Toyotu koja je bila oštećena po krovu prilikom istovara (veliko udubljenje), čovjek se vratio taj isti dan ili idući dan ujutro i ovi su ga zezali sa tim do te mjere da ih je tužio Zadnje izmijenjeno od: Colop. 10.10.2018. u 13:56. |
|
|
|
|
|
|
#39419 | |
|
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Citiraj:
![]() https://www.hak.hr/info/cijene-goriva/ Kako li se samo Austrijanci i Slovenci usude imati niže cijene goriva nego mi? ![]() A više mi se sviđaju ili jako stari ili noviji, sigurniji auti, a koji su rijetki. Ovo između mi je malo sketchy. ![]() Sto ne znaci da dva navedena nisu totalno sulude zvjerke! Wow. Ne mora biti ni brz, samo da je poseban po necemu. Jer, realno, ova N/A Yamahina V8 nema sta za radit u Volvu S80. ![]() Zadnje izmijenjeno od: IcyTexx. 10.10.2018. u 14:08. |
|
|
|
|
![]() |
|
|