|
![]() |
#1 |
daysleeper
Datum registracije: Apr 2004
|
![]() Evo danas sam instalirala catalyst 5.12, odem bacit pogled na control panel i vidim ovo u attachmentu (agp i fast write off) :confused: zašto je to tak? a čini se da mi sve normalno radi.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
daysleeper
|
opet sam zaboravila attachment ![]() btw-zašto dok idem editirat ovaj prvi post nema nigdje opcije za zakačit attachment? (ili ju ja ne vidim ![]() Zadnje izmijenjeno od: fairy. 24.03.2006. u 12:35. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
1. Jesu instalirani driveri za chipset? 2. Jel u BIOS-u uključen AGP 8x i FastWrite? 3. Prebaci na AGP 8x, onda uključi FastWrite.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
daysleeper
|
1. jesu. al ionako sam ih mislila updejtat pa idem sad. trebam prvo uninstalirat stare? ili mogu preko njih? 2. u biosu piše za agp 8x support i agp fast write capability da su enabled ![]() Zadnje izmijenjeno od: fairy. 21.12.2005. u 21:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
To je i mene jednom zezalo. Probaj iskljuciti FW u Bios-u. Ja sam problem "AGP off" rjesio unistall drivera, brisanje registrya od drivera i ponovna instalacija. Sve je radilo super.
![]() |
#6 | |
daysleeper
|
Citiraj:
UPDATE: instalirala sam nforce 5.10 i sad je sve ok : goood : ![]() Zadnje izmijenjeno od: fairy. 21.12.2005. u 21:54. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|