|
|||||||||||
|
|
#38791 |
|
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Sjetio si me na anegdotu iz centra, uparkiravam se bocno iza neke babe, baba stoji pored njenog auta i gleda me, uparkiram se iz druge ili trece korekcije i izlazim van. U sali govorim "ah, treca sreca, ne znam sta mi je danas". A baba ni pet ni sest "ma ti si jos dobar! Ja se isto tako uparkiravam pa se cesto naslonim na drugi auto iza mene". Gledam ja nju, gleda ona mene, zapamtim auto i tablice i odem. Za pola sata sam isao preparkirati auto. Siva prastara corsa pu-xxx-ij ![]()
|
|
|
|
#38792 |
|
Premium spammer
Datum registracije: Aug 2010
|
Jeste se natrubili.. možda ima ljudi koje se ne sjete u datom trenutku dignut ruku i mahnut? A i nije baš da svi imaju ZF Aut. mjenjač pa da mogu vozit samo jednom rukom, neki moraju drugom rukom šaltat ![]() |
|
|
|
|
|
#38793 |
|
Premium
Datum registracije: May 2018
|
|
|
|
|
|
|
#38794 |
|
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Dali smo im pravo glasa, evo nam sad. Grebu nam aute i ne mašu. |
|
|
|
|
|
#38795 | |
|
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
Nego, jučer ujutro me skoro zgazio auto na zebri. Debil iz stare vlaške skreće lijevo na ribnjak dok ja prelazim zebru. I on gleda desno na Draškovićevu, ravno i onda po plinu na lijevo. Na mene. Na zebri. Da nisam skočio, valjda bi mi noge polomio. I još me teleće gleda dok mu spominjem pse i roditelje. Kao nije me vidio. A mene 2 metra. Pa tak ga je i tramvaj odozgo mogo razljepit, uopće lijevo nije pogledao.
|
|
|
|
#38797 |
|
49%winner
|
Hoce to tako, pogotovo kad se ukljucujes na cestu ili kruzni i gledas recimo lijevo i sav fokus ti je lijevo i taman si nasao rupu da se ubacis kadli ono nisi provjerio desno je li pjesacki slobodan ili je kolona u kruznom naglo stala i sl... Meni se desilo to par puta jer neki doktori nauke stave pjesacki u jednosmjernoj ulici nakon raskrizja, a ne prije. Isto tako, kada dodjes na raskrizje, pregazis zebru jer nema pjesaka, gledas lijevo/desno, hoces krenuti a pjesak koji dodje na zebru umjesto da priceka ili te zaobidje odozada - on krene ispred tebe i stvori ti se niotkud. Bonus points ako ga ne vidis zbog A nosaca ![]()
|
|
|
|
#38799 |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Malo pomoći molim. Audi A4, od 2012-2014 gledam, automatik, razmišljam i o benzincu iako radim nekih 30tak km godišnje. Ima šta posebno na što bi trebao obratiti pozornost? Planiram u D po auto, svejedno neke strojeve trebam u skorije vrijeme pa sve u paketu. Sent from my EML-L29 using Tapatalk |
|
|
|
|
|
#38800 |
|
49%winner
|
Shit happens. Kamoli srece sa imam automatika, tek onda bi razbijao glavu kad ce i hoce li saltat. A tek je li aisin ili zf, ma da ti zila u mozgu prsne :kaboom:
|
|
|
|
#38801 |
|
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
Pravom "baji" ogrebotina nije ništa a ni mahat mu ne treba, on odmori na -2m sa 5 bani a ženica kasnije odguli još pola od toga a prvo što napravi je proda njegov ogrebani avto(i kramu iz garaže - bosch flekse, yamahu r1, rezervnu tubrinu od golfa i stari nastavak za spulju dok je stari konj još imao plastike ventilacije u crvenoj boji). .. Hoću reć, mahanje obavezno. ![]()
|
|
|
#38802 | |
|
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Citiraj:
Jednom je tako lik pogodio buraza u mojem starom autu ... izlazi taj lik iz caddyja i kaže: “Oprostite gospon, nisu mi kočnice baš najbolje. Nekad koče, nekad ne.” ![]() |
|
|
|
|
|
|
#38803 | |
|
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
Citiraj:
|
|
|
|
|
|
|
#38804 | |
|
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
"joj oprosti kocnice mi nisu najbolje, nekad uopce ne rade" |
|
|
|
|
|
|
#38805 | |
|
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
Bila su dva PD motora sa 115KS, od njih je jedan imao isti okretni moment kao i nasljednik sa 130KS. Ako se ne varam, tdi 115ks se nije proizvodio 2002. 130KS je već tada izašao koji je naslijedio te motore. |
|
|
|
|
|
|
#38806 | ||
|
Premium
|
Citiraj:
Varijabilna turbina je u tom motor kao i u 110KS sa bosch pumpom. Samo 90KS PD tdi iz golfa 5 bi trebao imati stariji tip turbine. Citiraj:
Moj susjed ima B5.5 130KS i ima samo crveno I. Kod passata te oznake nemaju baš sljedivost kao i kod golfa i više su pokazatelj mjenjača i opreme nego motora ![]() |
||
|
|
|
|
|
#38807 |
|
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
|
|
|
#38808 |
|
The mighty pirate
|
|
|
|
#38809 | |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2011
|
Citiraj:
![]() sve varijante imamo pokrivene |
|
|
|
|
|
|
#38811 |
|
Premium
Datum registracije: Aug 2014
|
|
|
|
|
|
|
#38813 | |
|
Freelancer
|
Citiraj:
![]() https://www.martextruck.com/upload/u...RBOXES/ZF1.jpg https://cdn.intercars.eu/files/3/5/7...g?v=2018-08-06
|
|
|
|
#38815 |
|
Guest
|
Aisin naljepnica bi jako lijepo izgledala na zadnjem staklu. Šteta što kolega ima ZF. |
|
|
|
#38816 |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
|
|
|
|
|
|
#38818 |
|
Premium
Datum registracije: Aug 2014
|
E jbg sad moramo čekati da nam potvrdi što ima da znam naručiti . ... Zbunili ste me sad dečki 😂😂😂 |
|
|
|
![]() |
|
|