|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
Spaljene tipkovnice....
ABIT AN7 2500+ WinXP SP2 2x256 Samsung ATI 9200 Seagate 200GB Otkada sam kupio comp imao sam dosta problema, sto oko HDD-a, bootanja i tipkovnica. Zamijenio sam u roku od 18 mjeseci jedno 7 tipkovnica. Dvije su mi otisle u roku od 3 tjedna. Sad imam jednu iz Kvarka, 35kn. Prije sam imao 3 Logitechove UltraX iz Ve-mila, pa jednu iz Kvarka Smartbox, pa dvije iz Autronica Benq i ova iz Kvarka. Dva puta su mi mijenjali u Ve-mil-u, i jedan put u Autronicu. Potrosio sam sigurno 400-500kn na njih. Zadnje su mi rekli da mi je sigurno problem u portovima. Koristio sam i USB tipkovnice i ovaj obican port za tipkovnicu. Svaki puta mi izgore, bilo USB ili obican. Problem postoji od prvog dana. Maticnu sam kupio u Info-Gami.... Bila je i kod njih na reklamaciji ali su rekli da je sve OK, poznata vam prica...? Ne zelim cuti laprdanje od priucnika.... U CEMU JE PROBLEM? Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Re: Spaljene tipkovnice....
Citiraj:
Eto doslo mi je da ti ponudim i plocu koju prodajem na trznici, posaljem ti je, ako ti je ok nakon 1-2 mjeseca, platis mi je i sve ok. Btw vidio sam iz prijasnjih postova da si imao vec frke sa tom Abiticom. Mijenjaj.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
Nema druge, mijenjati..... Maticna, proizvodac, cijena? Sto se tice ovih iz Info-game, uvjeravali su me da je sve OK. Kupio sam je u 3 mjesecu 2004. Bio sam kod njih na reklamaciji 6. mjesec 2004, znaci nakon 3 mjeseca. Od onda se jeben sa tipkovnicama.... (pas mater...) I sad otkrijem da je ipak bila maticna. Kako da sad reklamiram kad mi je istekla garancija u 3 mjesecu.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
Moja ploca ti je Albatron KX18DS Pro, evo ti link samo rucno dopisi vuvuvu tamo di je vvv, cijena je za tebe 300, inace je 350 kn na trznici. Albatron
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|