Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Problemi > Hardverski problemi
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 20.12.2005., 14:42   #1
Ivan1976
Premium

Datum registracije: Mar 2004
Spaljene tipkovnice....

ABIT AN7
2500+
WinXP SP2
2x256 Samsung
ATI 9200
Seagate 200GB

Otkada sam kupio comp imao sam dosta problema, sto oko HDD-a, bootanja i tipkovnica. Zamijenio sam u roku od 18 mjeseci jedno 7 tipkovnica. Dvije su mi otisle u roku od 3 tjedna. Sad imam jednu iz Kvarka, 35kn. Prije sam imao 3 Logitechove UltraX iz Ve-mila, pa jednu iz Kvarka Smartbox, pa dvije iz Autronica Benq i ova iz Kvarka. Dva puta su mi mijenjali u Ve-mil-u, i jedan put u Autronicu. Potrosio sam sigurno 400-500kn na njih. Zadnje su mi rekli da mi je sigurno problem u portovima. Koristio sam i USB tipkovnice i ovaj obican port za tipkovnicu. Svaki puta mi izgore, bilo USB ili obican. Problem postoji od prvog dana. Maticnu sam kupio u Info-Gami.... Bila je i kod njih na reklamaciji ali su rekli da je sve OK, poznata vam prica...? Ne zelim cuti laprdanje od priucnika....

U CEMU JE PROBLEM?

Pozdrav
Ivan1976 je offline   Reply With Quote
Staro 20.12.2005., 15:34   #2
nino
PizzoZder
Moj komp

nino's Avatar

Datum registracije: Jan 2003
Re: Spaljene tipkovnice....

Citiraj:
Originally posted by Ivan1976
ABIT AN7
2500+
WinXP SP2
2x256 Samsung
ATI 9200
Seagate 200GB

Ne zelim cuti laprdanje od priucnika....

U CEMU JE PROBLEM?

Pozdrav
Oko ovog samo laprdanje i mozes cut. Ja stvarno neznam kako sam ne zakljucis da nakon S_E_D_A_M tipkovnica problem moze biti jedino u MB. Pazi, u 15 godina nisam vidio mozda 2 neispravne tipkovnice, a neznam ni priblizno koliko je kompova proslo kroz moje ruke. Kazes testirali u Info-gami:confused: , a koliko dugo?
Eto doslo mi je da ti ponudim i plocu koju prodajem na trznici, posaljem ti je, ako ti je ok nakon 1-2 mjeseca, platis mi je i sve ok. Btw vidio sam iz prijasnjih postova da si imao vec frke sa tom Abiticom. Mijenjaj.

NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera
nino je online   Reply With Quote
Oglas

Oglas
Oglasni prostor

Staro 20.12.2005., 18:13   #3
Ivan1976
Premium

Datum registracije: Mar 2004
Nema druge, mijenjati..... Maticna, proizvodac, cijena?
Sto se tice ovih iz Info-game, uvjeravali su me da je sve OK. Kupio sam je u 3 mjesecu 2004. Bio sam kod njih na reklamaciji 6. mjesec 2004, znaci nakon 3 mjeseca. Od onda se jeben sa tipkovnicama.... (pas mater...) I sad otkrijem da je ipak bila maticna. Kako da sad reklamiram kad mi je istekla garancija u 3 mjesecu....
Ivan1976 je offline   Reply With Quote
Staro 20.12.2005., 18:38   #4
nino
PizzoZder
Moj komp

nino's Avatar

Datum registracije: Jan 2003
Citiraj:
Originally posted by Ivan1976
Nema druge, mijenjati..... Maticna, proizvodac, cijena?
Sto se tice ovih iz Info-game, uvjeravali su me da je sve OK. Kupio sam je u 3 mjesecu 2004. Bio sam kod njih na reklamaciji 6. mjesec 2004, znaci nakon 3 mjeseca. Od onda se jeben sa tipkovnicama.... (pas mater...) I sad otkrijem da je ipak bila maticna. Kako da sad reklamiram kad mi je istekla garancija u 3 mjesecu....
A nis te ne kosta poslat mail Abit-u, pa da vidis sta ce rec.
Moja ploca ti je Albatron KX18DS Pro, evo ti link samo rucno dopisi vuvuvu tamo di je vvv, cijena je za tebe 300, inace je 350 kn na trznici. Albatron

NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera
nino je online   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno