|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Dec 2002
|
Synchronize web pages
Synchronize web pages U prijatelja sam uradio download jedne web stranice koristeči jednu mogućnost Internet Explorera, za koju sam slučajno doznao, a to je "Synchronize " i to na slijedeći naćin: nakon otvaranja početne stranice smjestio sam je u mapu favorites (add to favorites) zatim sam išao Favorites/organize favorites tu sam označio moju stranicu uključio make avialable off line i kliknuo na properties zatim na kartici general u polju download pages links deep from this page odabrao sam da mi ide 1 link u dubinu stranice i nakon toga započeo je download sinhronizirane stranice. Skinuo sam se sa interneta (work of line) i za provjeru otvorio jedan link na početnoj stranici bez problema što znači da je kopletna stranica (sa linkovima) smještena negdje u računalu. Tada sam stranicu snimio na floppy disk "file/save as a web page complette" i odnio disketu kući na moje računalo. Na mom računalu sam (work of line) otvorio početnu stranicu sa floppy-a međutim ne otvara mi niti jedan link sa početne stranice iako je na prijateljevu računalu bilo sve ok. te je moje konkretno pitanje: "Na koji način da tu kompletnu stranicu prebacim na moje računalo" |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
PC Ekspert
Datum registracije: Sep 2000
|
Ok, prvo da razjasnimo da pod 'stranica' smatras cijeli sajt (Ne odredjenu stranicu na nekom sajtu). Mislim da je to neizvedivo... Naime, IE, kolko znam, na lokalnoj mashini, u modu 'Offline', radi sve iz cache-a. No, moze exporitirat (snimit na disketu, hard ili kaj vec) iskljucivo stranicu (pod stranica ja smatram page, ne sajt) na kojoj jesi trenutno. On nema ugradjen 'spider' koji bi analiziro sve linkve na stranici, i onda snimo na disketu ostale stranice (iz cahce-a ili online) na koje ti linkovi vode.. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Prvi si dio jako lijepo objasnio, ali postoji program koji to rješava tako da mogu na hard skinuti i PeEkspert ako mi je to potrebno.
![]() |
#4 |
PC Ekspert
Datum registracije: Sep 2000
|
Chovo pito za IE pa mu ja reko za IE... Daj mu posalji link ili kaj vech za to programche ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Nemam blage ideje gdje sam ga skinuo ali je velik 800kb pa ću ti ga radije poslati na mail da se ne zezaš sa traženjem. Manje zezanja za tebe i mene. Inaće se zove webreaper_73.
![]() |
#6 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|