|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
blue screen bez ikakve poruke
evo zadnjih dana me kanta počela opako zajebavati kod igranja nekih igrica koje su prije normalno radile. Radi se o tome da mi se nakon nekog vremena igranja samo pojavi blue screen, ali bez ikakve obavijesti o vrsti greške, samo plavi ekran i onda mi jedino preostaje prisilni restart. Koristim Nod32, Ad-Aware SE i Spybot oni ne pronalaze ništa. Probao sam mijenjati drivere od grafe, vratio sam joj taktove na default, provjerio sam memoriju memtestom ( nema nikakvih grešaka ), vratio sam FSB na 200Mhz i olabavio lantencije na Optimal 2-3-3-7 i sranje se opet ponavlja, najčešće dok se igra Sacred i Grand Prix4. Stvarno nemam pojma šta bi moglo biti???? Ima li netko iskustva ili kakvu preporuku za ovaj problem? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
:)
Datum registracije: Mar 2005
|
Bit će da su ti se windoze zblesirale jer si skinuo s neta previše smeća.. Probaj maknut nepotrebne programe koji su ti u memoriji ili najbolje nasnimit nove |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Banned
Datum registracije: Jul 2005
|
Možda su te igre problem, a možda i spybot. Čul sam da taj program radi puno sranja pa ga probaj obrisat. Meni je tak bilo isto v igrama, ali su zaštekale zbog hkladnjaka. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|