|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Sep 2002
|
Vlasnici Epox 8rda+ Ploce
http://www.benchmark.co.yu/forum/sho...threadid=22018 jel netko od vas tko ima tu plocu primjetio te bugove sto su nabrojali na onom forumu????? ![]()
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
A ja ju bas mislio ici kupit u cetvrtak:fuming Nista mislim da cu morat jos usparat koju kunu i kupit ASUS A7N8X s nforce2 cipom i to je to. Ali i tu me muci nekompatibilnost s nekim memorijama:mad: Life goes on ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
..
Datum registracije: Oct 2001
|
Citiraj:
evo ti link na asus forum pa mozda promjenis misljenje http://www.nforcershq.com/forum/viewforum.php?f=13 a i na epox pa pogledaj http://www.nforcershq.com/forum/viewforum.php?f=32 sori ali mi previse ljudi ima problem s asus-om..a inace ti problemi s ramom su ti na svim plocama..polako pa ce se rjesiti....ili pazljivo treba birati ram.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Stvarno mi nije previše jasno o čemu oni pričaju. Nema ploča nikakvih problema s naponima. Baš sam iste jučer gledao i plakao se što ja nemam takve na svojoj ploči. Možda je problem u tome što MBM ne očitava dobro te napone. Ima neka glupost da nigdje nemaš napon DDR-a. Osim toga tko vjeruje glupom programčiću? Moja su osobna iskustva dijametralno suprotna. Baš sam zadovoljan što mrcina radi na šrot napajanju bez problema. Sve se tamo svodi da memorija neće raditi na FSB 200+. Sjerimo se što se Ozrenu dogodilo u tom slučaju. ASUS je kralj nekompatibilnosti s memorijama. I još je puno sporija ploča. Ima za kupiti i ABIT nForce. ![]()
![]() |
#6 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
Ma mislim da cu ipak kupit tu plocu. Mislim da je kod njih problem sto su u Srbiji a tamo plocama ne odgovara klima ![]() Samo sto sad moram usparat jos koju kunu jer mi je danas dosla cestitka od Mudrinica:mad: |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Premium
|
Citiraj:
Hvala na linku ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: Feb 2003
|
Hej msvrtan vidim da imas Manli 8500 64 Mb , samo sto ja imam ViVo, ali mislim da to nije binti vjerojatno imas hynix 4ns memoriju gore kao i ja. Pa me zanima kako si to dignuo clock GPU-a? Tako sto si modificirao bios, ili cisto softverski? I zar nisi mogao vise od tih vrijednosti GPU-a i memorije, ja ocekujem da cu moci staviti barem na stock 275/275, jedino me smeta sto ova moja(a vjerojatno i tvoja) nema referentni dizajn ATI-jevih 8500-tki. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
PC Ekspert
Datum registracije: Sep 2000
|
Nisam uspio otvoriti taj thread di se skvadra zali, ocito sam bas upiknuo krivo vrijeme... ono kaj ja mogu reci je sljedece... koristim 8rda+ stalno, evo trenutno mi ima uptime 8 days 18 hours... nikakvih problema. skuzio sam par bugicha u BIOSu ali su totalno mali, tak da me uopce ne smetaju. I ok, moja radi na max 203mhz, ne bunim se. Dean Sekulic iz Croteama ima istu plocu i super je happy, sam kaj njemu ide maks. 187mhz zbog sugave memorije. Jedan moj i njegov zajednicki frend, inace poznat po tome kaj je teska picajzla si je isto uzeo 8rda+ i uziva... da je rijec o tri tamo neka pocetnika, hm rekao bih, ma mozda samo sanjaju da ploca radi kak spada... s obzirom da znam kalibar svih nas, ziher sam da je ploca A-OK. Dodatak: Sad sam gledao kaj kukaju tam na forumu... mislim, ono... kukaju za neke voltaze whatever... da probaju s 5 razlicith napajanja, dobili bi razl. kombinacija, iako je to kao do ploce... a sto se tvrdnji oko performansi tice, tu isto ima svega, ukljucujuci to da je nforce2 spor, na sto mogu samo reci bwahahahahhahahahahahahhahahahahahahahahahha
Nissan GT-R Black Edition Zadnje izmijenjeno od: ozren. 11.02.2003. u 20:38. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
..
|
Citiraj:
naime tip mi je rekao da je msi..pa vidim kutiju a ono ms industrial...a na kratici pise manli...ipak za te pare me boli q....naime platio sam ju 500kn tako da me briga...nije mi graficka sve u zivotu a morao sam nes kupiti... inace dosla je na def. kao 250/230 sto mi je cudno...sta nije trebala biti kao 8500le na 250/250... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
..
|
he he imam ja bolju stvar o kojoj bi trebali razmisljati... naime skinuo sam burn-in i burnk7 da testriam grijanje proca...upalio oba...i krenuo je sa 50 i nakon 30 minuta dosao do 65 C ... i odjednom se poceo hladiti ko lud...programi i dalje rade a proc je na 64..63..62..61...60... s time da moja ploca ocitava sa svog senzora a ne sa proca (tak sam procitao na netu) s time da je cpu thermal throttling ugasen.... kak to? inace voltaza je na 1.80V a proc je na 15x148 (sranje od rama sere) pa sam ovak namjestio za probu... eh sad nek mi netko objasni a molio bih bez savjeta kupi drugi cooler jer ut2k od par sati je zagrijao proc do 56C i to jedva .... isprobajte oba dva programcica (u zipu su oba) simultano i javite mi da li vam se desilo ovo...naravno mislim na vlasnike nf2 ploca ali mogu i ostali....pokretnite burnk7.exe u direktoriju cpuburn4 (oni koji imaju amd-ove ) i CPU Burn-in iz istoimenog direktorija |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Premium
Datum registracije: Feb 2003
|
Bok Tor! Znam i ja sam pokusavao i nije htjela preko 250/250 iz windoza, ali mislim da bi kada bih u biosu podesio default speed na 275/275 da bi radila, a ako onda ne bi radila onda znam sta je problem, naime nije problem u losim komponentama na plocici vec je problem u undervoltazi GPU-a i memorije, ja sam trazhio i nasao voltage mod za 8500 medutim samo za referentni dizajn graficke sto nije slucaj sa ovom manlijicom, ali i ova nasa ima isto djelilo napona kao i referentna samo ga treba naci i podignuti napon GPU-a i memorije.Ali mislim da je jos laksi nacin dignuti AGP Voltage iz biosa jer samim time se dobije veci napon na GPU i memoriji, a proizvodaci to rade jer je to najbolje zastita od overclockera, jednostavno su dali premali napon GPU-u i memoriji. Jer budite uvjereni da su svi GPU-i isti problem je jedino koliko je iskoristen.A istina je da za 880 kn koliko sam i ja platio dobijes VIVO graficku i to sa odlicnim Video ulazom kojeg redovito koristim, mislim da je definitivno BEST BUY za nas sa manjim budetom ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
..
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |