|
![]() |
#1 |
Master Of Disaster
Datum registracije: Nov 2002
|
Radeon 9000 ili GF 3 Ti 200
Gledao sam testove i te graficke su u istom cjenovnom i performance rangu. Ali, uvijek postoji taj ali, frend mi ima Radeon 9000(built by Ati) i u warcraftu 3 mu u pocetku leti sve, alionda pocne trzati, a ima sve vrhunsko u kompu, samo ima duron 1200. Ima twinmoss memoriju, chaintec maticnu, matrox hard. Ma sve super. Ali mu pocne trzati nenormalno, meni ide bolje sa shitom od graficke. Probali smo razne drivere, ali uvijek isto. Da li netko ima Radeon 9000 pa da je probao WC3?
![]() |
#2 | |
(°_°)
Datum registracije: Nov 2001
|
Re: Radeon 9000 ili GF 3 Ti 200
Citiraj:
Al ne vidim kakva je veza tvoje poruke i naslova threada, no naravno, između toga dvoje, ako ti ne treba ovo novo sranje koje dobijes s radeonom (neke finte za bolje filmove i sta-ja-znam sto jos) onda definitivno uzmes gf3ti
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#3 |
Premium
|
ja sam evo prije 3 dana uzeo Sapphire Radeon 9000. isao sam na kvalitetu slike, tak da se nisam odlucio za GF3 Ti200. kratko i jasno: ako su ti na prvom mjestu igre, onda uzmi GF3, a ako ti je bitnija kvaliteta slike, 2D i recimo divx-i, dvd-i, onda se odluci za Radeon9000. Moj glas je za Radeon 9000 jer ima full podrsku za DirectX 8.1 (pixel i vertex shaderi, itd.) i stvarno je kartica zakon! (naravno uz nove Catalyst 3.0a) cheers! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Administrator
|
Citiraj:
Šteta da te 9000 nisu malo jače. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
(°_°)
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Master Of Disaster
Datum registracije: Nov 2002
|
Zanimalo me samo da li netko ima problema sa wc3. Da je netko rekao da ima onda ok. Ali sada ovako ne znam koju da uzmem, ponovo ![]() Ali primjetio sam, više mi se isplati GF 3 Ti200 od Gainwarda nego Radeonka od Saphire-a. Ali još ću malo razmisliti. Uglavnom thanks.
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: May 2002
|
![]() Imao sam gf3 ti200, i prodao ju zbog lošeg tv out-a. Kada sam stavio Gigabyte 9000 pro, dobio sam dobru sliku na tv-u. Međutim, ostao sam ugodno iznenađen igrajući Operation Flashpoint . Na gf3(više verzija drajvera), nisam vidio neke efekte u igri ( vatra i eksplozija bombe, prštanje krvi prilikom pogotka, ispuh iz auspuha....). Na istoj konfi (D 1300, 256 ddr) Radeonka mi je pružila novi ugođaj igranja.(FLASHPOINT forever) ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|