|
![]() |
#1 |
cmiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Datum registracije: Jul 2003
|
BearShare resetira komp
Skinio sam sa neta ( sa shareazze) bearshare 5.0.2.3 i kad je on aktivan i kad nesta skida komp mi se sam od sebe resetira. nekad nakon 1h, nekad nakon 3, nekad nakon pola, ali vecinom kad nisam na njemu. znaci ostavim preko noci da se skida i ujutro mi komp resetiran. digo sam nove windoze, zbog toga nije. imam nod32 i ZA, nemam virusa, spajam se preko ADSL ( ethernet). Resetira mi se samo ako je bearshare pokrenut. inace ne. hvala na odgovorima |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
i ja jučer instaliro bear shear na win 2000.imam ZA:SS znaki neki put ne respondati,ali se komp ne resetira:confused: :confused: :confused:. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
cmiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Datum registracije: Jul 2003
|
meni se resetira samo ak je bearshaere upaljen i skida i ak je cpu ili pod full loadom ili ak neradim nista malo duze, znaci ak mi skida preko noci. A pazi sad debilnosti. Namjestio sam da mi se nakon minutu pali screen save, da je bearshare u trayu i nista drugo nemam otvoreno, i nije se resetiro. nemam pojma zasto. skida vec 6 sati i screen saver radi i komp radi. koda mu smeta da je komp u praznom hodu, nevoli istu sliku da bude, mora bit dinamike ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|